Frunzăverde zice că e mason, dar nu primeşte ordine

By | 19 martie, 2013
Distribuie prietenilor!

Sorin Frunzăverde, fost membru PDL, actualmente în PNL, a dat declaraţii unor jurnalişti, legate de Masonerie şi de apartenenţa sa la această organizaţie.

El a precizat că masoneria este o organizaţie specifică lumii libere. „Am recunoscut acest lucru. Masoneria, până la urmă, nu vă supăraţi, dacă tot discutăm subiecte de acest gen, masoneria este o organizaţie specifică lumii libere. Este o organizaţie care de-a lungul timpului s-a ridicat împotriva sistemelor absolutiste, poate că aici am putea găsi explicaţia unei stări de disconfort”, a mai comentat vicepreşedintele PNL.

El a mai susţinut că apartenenţa la masonerie nu are nicio legătură cu statutul de membru de partid. „Nu are nicio legătură şi cu atât mai mult, nu primesc comenzi de la nimeni, să fim serioşi. În organizaţiile libere nu se dau comenzi. Comenzi se dau în alt tip de organizaţii”, a mai susţinut Frunzăverde.

Sursa: Realitatea

OK, am înţeles, o organizaţie liberă şi umanistă într-o lume liberă şi democratică, dar cine a vorbit domnule Frunzăverde de ordine? Poţi să faci totul de bunăvoie, din plăcere şi pasiune! 😆

O părere la “Frunzăverde zice că e mason, dar nu primeşte ordine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge