Frunzăverde spune că România a devenit un stat poliţienesc

By | 28 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Voi fi candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caras-Severin şi cel mai probabil vicepreşedinte PNL pentru relaţiile internaţionale. Am tras un semnal de alarma încă din noiembrie 2010 că România a devenit stat poliţienesc, în care vrajba politică a declanşat un imens haos administrativ. Eu am tot vorbit despre aceste probleme grave în primul rând în interiorul PDL, dar şi în public uneori. Toate resursele pentru dezvoltare locală sunt centralizate cum n-au fost niciodată. Am atras atenţia de nenumărate ori că PDL nu mai are nimic de a face cu valorile de dreapta.

Sursa: Cotidianul

Să înţelegem din această declaraţie a fostului prim-vicepreşedinte al PDL, Sorin Frunzăverde că Masoneria îşi retrage pentru a doua oară sprijinul acordat lui Traian Băsescu?! 😆 Prietenii ştiu de ce!

O părere la “Frunzăverde spune că România a devenit un stat poliţienesc

  1. Alex

    Adica spala putina la spartul targului, ca o Marie cu alta palarie sau ca lupul care-si schimba parul, sperand (pentru ca speranta moare ultima) sa scape cu basma curata 🙂 Se fac cam multe la sfarsit, sa vezi cum incepe boala asfaltarilor acolo unde ani nu s-a facut nimic. Exista strazi care n-au fost asfaltate de 10-15 ani. Deci politicienii au sansa sa devina deosebit de onorabili in doar 6 luni. Am fost ironic, sper ca Ungureanu sa nu se supere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge