E mai uşor să ucizi un milion de oameni decât să-i controlezi

By | 16 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Pe data de 17 noiembrie 2008, Zbigniew Brzezinski, susţinător al Noii Ordini Mondiale şi unul din fondatorii Comisiei Trilaterale controlată de familia Rockefeller, a ţinut un discurs în faţa elitelor britanice de la Chatham House. Acest loc este sediul Institutului Regal pentru Afaceri Internaţionale (Royal Institute of International Affairs), care este considerat de unii a fi în spatele creării Grupului Bilderberg, o cabală a elitelor care foloseşte puterea şi influenţa pentru a-şi impune politicile naţiunilor din întreaga lume.

Şi iată ce spune Brzezinski în acest discurs, el fiind, printre altele şi creatorul grupului Al-Qaeda, pe vremea când Afganistanul era invadat de trupele sovietice ruseşti:

Am exprimat-o o dată destul de caustic, şi am fost flatat că ministrul de externe britanic a repetat acest lucru, după cum urmează… şi anume, în vremurile de demult, era mai uşor să controlezi un milion de oameni, pur şi simplu era mai uşor să controlezi un milion de oameni, decât să ucizi fizic un milion de oameni. Astăzi, este infinit mai uşor să ucizi un milion de oameni decât să controlezi un milion de oameni. Este mai uşor să ucizi, decât să controlezi…

Sursa

Ascultaţi cu atenţie acest fragment din discurs, în special de la minutul 7:08.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge