UE vrea să interzică bicarbonatul de sodiu

By | 30 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Toată lumea ştie ce este bicarbonatul de sodiu şi la ce foloseşte el. Încă de pe vremea bunicii este folosit ca agent de coacere la diverse prăjituri de casă, sau ca ingredient pentru diferite preparate culinare.

Cred însă că mai puţină lume ştie că bicarbonatul de sodiu este şi un bun medicament  fiind folosit la tratarea diverselor boli, sau pentru prevenirea unor afecţiuni. Unii medici şi terapeuţi susţin chiar că el poate vindeca cancerul.

Drept urmare, aşa cum au făcut şi în cazul plantelor medicinale şi al remediilor naturiste, cei de la UE, speriaţi că oamenii şi-ar putea menţine şi îngriji sănătatea singuri, fără să mai apeleze la otrăvurile scumpe pe care corporaţiile farmaceutice le numesc “medicamente”, au pus gând rău şi bicarbonatului de sodiu, pe care l-au inclus pe lista neagră a E-urilor.

Partea şi mai rea a acestui lucru este că prin această măsură, dacă bicarbonatul va fi interzis în cazul anumitor produse, mititeii, preparatul din carne atât de drag românilor, va fi lipsit de acest ingredient, care îi oferă savoare şi autenticitate.

Românii şi-ar putea lua adio, în curând, de la tradiţionalii mici. Noile directive ale Uniunii Europene aproape că scot în afara legii cel mai cautat produs din carne.

Mititeii riscă să dispară de pe piaţă, din cauză că bicarbonatul de sodiu, denumit în lista aditivilor alimentari E-500, nu mai poate fi utilizat în carnea preparată.

Astfel, procesatorii de carne vor fi obligaţi să nu mai vândă mici care conţin bicarbonat. De când a fost inventată în Romania, reţeta de bază pentru mititei a conţinut carne tocată la care se adaugă sare, condimente şi bicarbonat de sodiu.

Sursa: Antena 3

Deci Uniunea Sovietică Europeană a ajuns să reglementeze până şi cum se fac micii în România. Asta să fie libertatea şi democraţia oe care ne-o dorim?!

8 păreri la “UE vrea să interzică bicarbonatul de sodiu

  1. ChavaLito^

    ca nu cumva sa scada profitul corporatiilor care produc medicamente pentru astfel de boli…asta e sigur scopul

  2. Mihai

    Exact din cauza bicarbonatului de sodiu o sa murim !
    De ce mama lor nu interzic COCA-COLA ?
    De ce nu se iau de coride, de exemplu ?
    Nu avem voie sa OMORAM porcii cum am invatat si facut in atati ani? Locuitorilor UE le place cand vad asa ceva, la noi. Nu e bine cu grasimi, dar mananca slana de te doare mintea!
    Am vazut un clip pe YOUTUBE unde era o pustoaica care era la gradina zoologica si a auzit un cocos, si ea credea ca e un LEU!
    Tampitii pe copii! Asa faceti ce vreti cu ei!
    Nu stiu cine a vrut sa intre in UE!
    Eu nu!
    Eu nu vreau ca eu, familia mea si tot neamul meu sa fiu groapa de gunoi al UE!!!
    Ca asta suntem! de aceea era nevoie ca noi sa intram in UE!
    Trebuia sa-si arunce (VANDA) gunoaiele undeva!
    Daca vad ca ne descurcam fara ei, gasesc ei motive sa „ne-o traga”
    De exemplu: va plac rosiile foarte frumoase, dar cu gust de plastic?
    Le poti tine intr-un cosulet, cum avea bunica-mea flori de plastic!
    Sunt la fel! La fel de bune! Ca o butaforie!
    Mie mi-ar place rosiile mai mici dar foarte bune, te imbata cu mirosul,
    cand musti din ea, trebuie sa ai grija sa nu-i stropesti pe cei din jur!
    (sau pe tine!) O mananci goala!

    EU NU VREAU SA FIU IN UE!

    Mihai

  3. ana

    Retardatilor!!!! Facem toti petitie,avem nevoie de bicarbonat este sanatos si pt gat si pt tot retardati nu mai stiti cum sa faceti rost de bani saracilor

  4. Bubu

    Binenteles ca in Uniunea Securitatii Voiculesciene va curge sanatate pe paine.

  5. Antiprosti

    Bubu – care e legatura, prostane? Cum pui tu problema, e ca si cum ai intreba pe cineva daca vrea un regim de tip fascist sau unul de tip comunist, de parca alt gen de regimuri nu ar mai putea exista si altceva nu ar avea voie sa aleaga, decat una din doua variante catastrofale. Esti limitat la minte rau de tot!

  6. Pingback: Beneficiile bicarbonatului si de ce vrea UE sa interzica cel mai miraculos medicament natural in Romania

  7. Pingback: UE a cam luat-o în “freză” ? | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge