China vrea să cucerească lumea prin programul său de eugenie

By | 16 iunie, 2013
Distribuie prietenilor!

China se pregăteşte să cucerească lumea, printr-un program de eugenie ce se desfăşoară de 30 de ani, şi care bagă spaima în adversarii asiaticilor pentru supremaţia mondială. Geoffrey Miller, psiholog evoluţionist în cadrul Universităţilor New Mexico şi NYU Stern, se declară îngrijorat de China, ţară în care afirmă că se derulează cel mai amplu şi mai eficient program de eugenie. El se teme că această campanie ar putea reprezenta o ameninţare existenţială la adresa civilizaţiei occidentale.

„Când am aflat despre eugenia chineză, în cursul verii trecute, am fost uimit de faptul că politicile sale nu sunt mai cunoscute. China nu ascunde ambiţiile sale eugenice, nici în istoria sa culturală şi nici în politicile guvernamentale de astăzi”, a spus psihologul, citat de monitorulab.ro.

Cum funcţionează

De generaţii, intelectualii chinezi au încurajat o legătură strânsă între stat (guojia), naţiune (minzu), populaţie (renkou), rasa Han (zhongzu) şi, mai recent, fondul de gene chinezesc (jiyinku). Medicina tradiţională chinezească se concentra pe prevenirea defectelor la naştere şi pe promovarea sănătăţii materne şi a „educaţiei fetale” în timpul sarcinii, scopul fiind producerea de copii sănătoşi şi inteligenţi.

Oamenii de ştiinţă din vremea Chinei republicane considerau eugenia o metodă prin care China îşi poate recăpăta rolul de principală civilizaţie a Terrei. Revoluţia Comunistă a făcut ca acest ideal eugenic să nu aibă impact în politicile publice vreme de câteva decenii, pentru că Mao Ţe Dun era prea obsedat de puterea militară şi de producţie şi se temea prea tare de revolta ţăranilor pentru a interveni în practicile reproductive tradiţionale.

Deng Xiaoping a preluat puterea după moartea lui Mao şi a schimbat acest lucru. A liberalizat pieţele, dar a implementat politica unui singur copil pentru a preveni explozia populaţiei, dar şi pentru a reduce fertilitatea degenerescentă în rândul ţăranilor. De-a lungul anilor ‘80, propaganda chineză cerea cuplurilor să dea viaţă copiilor “mai târziu, cu pauze mai lungi, mai puţini, mai buni” – la o vârstă mai înaintată, cu un interval mai mare între naşteri, pentru a produce mai puţini copii, dar de calitate mai bună. În 1995, prin Legea Eugenică (redenumită Legea Sănătăţii Materne după protestele occidentalilor), China a interzis căsătoria celor cu defecte mintale sau fizice ce puteau fi moştenite şi a promovat folosirea ultrasunetelor pentru testarea prenatală.

Sursa: DCNews

Am mai spus-o şi repet: dacă vreţi să vă faceţi o idee despre cum va arăta Noua Ordine Mondială, uitaţi-vă atent la ce se întâmplă în China, cel mai reuşit experiment al Elitelor de pe întreaga planetă!

5 păreri la “China vrea să cucerească lumea prin programul său de eugenie

  1. Pingback: China vrea să cucerească lumea prin programul său de eugenie | NewsInfo1000

  2. musashi

    –pai si nu inteleg,DANE! de ce-i umfla pe americani ca sa-i reteze la radacina(termine)…ca-s cam gaunosi.; si-i „atletizeaza” pa astia cu ochi-de-fermoar?ce kkt de dialectica hegeliana mai este si asta?
    P.S. –dupa toate smenurile astea de geoengineering de pe la ei,sa mai aflu de curand ca si sticlele alea de vin de 2$ care le mai beam cu baietii(de la WALMART…”2buck chuck”)—s-a gasit in ele ARSENIC!

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Nu americanii fac jocurile, ci Occulta Financiară Globală, care finanţează ambele tabere, după care le asmute una împotriva celeilalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge