Legea junglei nu există în natură

By | 12 iunie, 2014
Distribuie prietenilor!

În antichitate, pe timpul romanilor, sclavii bolnavi, care nu mai puteau servi stăpânilor, erau abandonaţi într-o insulă, unde mureau de foame. De altminteri, chiar faimoasa lege, zisă naturală, a lui Darwin, lupta pentru trai, ne invită să nu-i cruţăm pe bolnavi – care trebuie să fie suprimaţi ca nişte concurenţi căzuţi – căci în această luptă nu supravieţuieşte decât cel tare, adică cel sănătos, pe când cei slabi, adică cei bolnavi, sunt condamnaţi să piară. Homo, homini, lupus! V-am arătat, însă, altă dată, că această hidoasă lege nu există în natură, ci numai în mintea smintită a câtorva atei materialişti.

Nicolae Constantin Paulescu – „Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria”

Prin urmare, toată teoria aceasta, a supravieţuirii celui mai puternic, care stă la baza ideologiilor aşa-numite „de dreapta”, precum liberalismul libertarianismul, neoliberalismul, fascismul, pe care se fundamentează economia capitalistă, eugenia etc. nu numai că sunt criminale şi inumane, dar nici măcar nu au o bază reală!

51 păreri la “Legea junglei nu există în natură

  1. Ovidiu

    @ ilie
    Tu continua sa scrii cu Caps Lock expresia AGENT DE MANIPULARE, poate asa chiar o sa fii crezut de cineva, pana la urma. Hai ca te ajut si eu, uite: AGENT DE MANIPULARE, AGENT DE MANIPULARE, AGENT DE MANIPULARE, AGENT DE MANIPULARE, AGENT DE MANIPULARE etc. Ce zici, acum, prin simpla scriere cu majuscule, lumea va afla adevarul, nu-i asa? Eu zic sa aruncam la cos toate metodele de investigatie din orice domeniu, toate lucrarile, cercetarile si filmarile si sa folosim simpla scriere cu majuscule cand vrem sa demonstram ceva. 🙂
    Sper ca te-ai apucat sa citesti materialele alea, nu-i asa? 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge