Cât de mult reprezintă guvernul de la Kiev poporul ucrainean?

By | 7 septembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Propaganda occidentală prezintă guvernul marionetă de la Kiev ca fiind unul democratic şi legitim şi aflându-se în luptă cu invadatorii ruşi care vor să dezmembreze ţara. Aşa-zişii separatişti pro-ruşi sunt descrişi ca terorişti, rebeli, invadatori şi criminali aflaţi sub comanda lui Putin.

Dar se pare că realitatea este cu totul alta. Numai privind acest clip înregistrat chiar azi, putem vedea cât de iubit de popor este guvernul de la Kiev şi cât de eliberatoare este armata preşedintelui mafiot Poroşenko. Se poate vedea cum locuitori ai oraşului Mariupol din care trupele guvernamentale se retrag, au făcut un baraj în calea TAB-urilor, pe care acestea îl sparg în mod repetat, iar oamenii îl refac de fiecare dată.

Nu este vorba de terorişti, de militari ruşi sau pro-ruşi, ci de simpli cetăţeni ai Ucrainei. Puteţi vedea cât de revoltaţi sunt şi ce sentimente au faţă de „armata ucraineană”. Atunci se pune întrebarea: „Cât de mult reprezintă guvernul de la Kiev poporul ucrainean?” Răspunsul e simplu: La fel de mult cât cât reprezintă şi au reprezentat poporul român Traian Băsescu, PDL şi restul găştii sale „de dreapta”.

2 păreri la “Cât de mult reprezintă guvernul de la Kiev poporul ucrainean?

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. red

    din pacate nu pot pune linkuri cu copy/paste. iti puneam ce scrie intr-un ziar nemtesc de astazi cu privire la tradatoarea propiului popor prin sanctiunile astea aberante care sint doar niste provocari gen cele impotriva japoniei din anii 30. gasesti in deutsche wirtschafts nachrichten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge