Terorismul sponsorizat de stat

By | 8 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Am mai abordat acest subiect şi cu alte ocazii, dar văd că oamenii rămân la nesfârşit setaţi pe anumite clişee şi mentalităţi, care se învârt în jurul ideii că teroriştii sunt toţi nişte musulmani fanatici şi sângeroşi care vor să distrugă civilizaţia occidentală.

Şi nu e vina oamenilor pentru că gândesc aşa, deoarece asta e tot ce au văzut la televizor, au citit prin presă sau au văzut în filmele americane de acţiune. Realitatea lor a fost creată de ceea ce au văzut în propaganda vestică, în special cea americană.

În aceste condiţii îţi este aproape imposibil să crezi că acţiuni criminale de acest gen pot fi planificate şi puse în aplicare de către guverne şi îndreptate impotriva propriilor cetăţeni sau de către organizaţii internaţionale politice sau militare, care pretind că asigură pacea şi securitatea ţărilor membre.

Am adunat zilele acestea câteva gânduri despre operaţiunile sub steag fals şi despre ultimele evenimente de acest gen petrecute pe glob şi cred că se leagă foarte bine cu tema zilei, adică atentatul asupra jurnaliştilor de la revista „Charlie Hebdo” de la Paris.

Cum putem şti că avem de-a face cu o campanie de manipulare a opiniei publice prin operaţiuni sub steag fals?

– Evenimentele au loc simultan, sau la interval scurt în locuri diferite pe glob.

– Subiectul pe care se doreşte sensibilizarea opiniei publice este acelaşi în toate cazurile.

– Evenimentele sunt ,mediatizate puternic în toate mass-media punându-se accent pe componenta emoţională, iraţională.

– În mai toate cazurile, în înregistrările video apar elemnte care sugerează cine sunt autorii şi ce cauză servesc. De exemplu atentatorii strigă „Allahu akhbar”, întodeauna la locul faptei se găsesc acte de identitate sau paşapoarte intacte, care atestă clar provenienţa teroriştilor sau victimelor.

– Fiecare eveniment de acest gen are o imagine, simbol, slogan, care devine brand al evenimentului şi este transformat în viral prin mediatizare excesivă.

Deci, să vedem ce am avut în ultima vreme!

Atentat islamist în capitala Canadei cu un militar mort, despre care s-a spus mai apoi în presa neoficială că a fost o făcătură.

Două atentate cu bombă în Turcia asupra unor secţii de poliţie soldate cu morţi şi răniţi în decurs de mai puţin de o săptămână.

Demonstraţii masive în Germania împotriva „islamizării Europei”.

Atentat armat la Paris, asupra redacţiei unei reviste care satirizează arabii şi religia musulmană.

Un marinar român este ucis în urma unui atac cu rachetă asupra navei sale de către islamiştii din Libia.

Avem mai multe evenimente violente petrecute aproape simultan în mai multe ţări membre NATO, care sunt şi importante puteri economice şi militare.

Ce concluzie tragem de aici?! Că se preconizează o amplă operaţiune militară în Orientul Mijlociu împotriva „pericolului islamic”.

Având în vedere că pe frontul Rusia – Ucraina lucrurile trenează, Imperiul Globalist a mutat câmpul de bătălie în zona cu arabii şi islamismul. Deci, populaţia trebuie sensibilizată şi implicată în lupta împotriva terorismului islamic, care afectează siguranţa şi stabilitatea Occidentului civilizat.

Şi ca să nu credeţi că ceea ce am scris până acum este doar o opinie personală, scornită din imaginaţia mea, vă invit să vizionaţi documentarul lui Alex Jones TerrorStorm, o istorie a acţiunilor teroriste sponsorizate de guverne.

5 păreri la “Terorismul sponsorizat de stat

  1. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Florin

    A se vedea 11 sep. 2001…..tras la xerox. Chestia asta, coroborata cu asa numitul asalt al ISIS-ului(care tot de ai occidentalilor sunt) ne conduce incet, da sigur, spre o noua conflagratie mondiala…. si te cam duce gandul ca a acest atentat a fost ,, preparat” de cine nu te astepti deloc prin faptul ca ii auzi pe toti acuma: trebuie securitatea intarita, supravhegherea marita, cartele prepay urmarite etc etc etc.

  3. STAN IORDACHE

    Asta asa e…cum afirmi.intredevar,stiam asta.o revolutie globala,ar fi o solutie ptr a smulge aceasta ciuma economica-politica global nevasta!ne indreptam,ori ni se ofera acest sentiment ,catre o perioda grii a istoriei moderne a Europei si nu doar?! oare asta ar fi solutia spre care ne indrepta (o razmelitza) s-au doar ni se insufla,ideea,temeriile ptr a ne controla emotiile si trairile,ptr a ajunge tot acolo unde e dorit si de dorit ca societate.

    suntem precum piesele pe o tabla de sah,ce actioneaza la emotii ,manipulari,si nu ne dam seama?! ca nu ne dam seama a fost evident ,mase intregi de oameni din diaspora,franta,germania,spania,italia.spania…s.a.m.d Sa dovedit cat usor au fost de manevrat,manipulat pe fondul alegerilor ,unei posibile fraudari,sa implementat ideea ingradirii dreptului de vot,( toate de altfel drepturi cetatenesti,normale temeri si frustari pina la un moment) a fost psd-ul si nesimtirea,aroganta,sfidarea si pericolul ce in prezenta acest grup de banditi,psd-isti. si aici revin la ce am spus m-ai sus.suntem impinsi,controlat spre o mare dezordine,s-au ni se insufla ideea de dezordine,ptr a crea ei o asa zisa „noua ordine ” ?!
    orice am face noi,deznodamintul final este tot acelasi?! asa sa fie oare?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Orice răzmeriţă are ca rezultat câştigul celor care conduc societatea, niciodată nu va fi spre binele populaţiei. În cazul României, bandiţii mari sunt ăştia care se autointitulează de dreapta, nu PSD.

  5. Pingback: Majoritatea atentatelor teroriste sunt organizate de guverne si indreptate impotriva propriilor cetateni. | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge