Putin a prevestit în 2012 asasinarea lui Boris Nemţov

By | 4 martie, 2015
Distribuie prietenilor!

Într-un clip video care circulă pe Internet, preşedintele Vladimir Putin vorbeşte, într-o emisiune de televiziune din 2012, despre planul unor forţe străine ostile Rusiei, de a asasina pe unul dintre propriii activişti, pentru a da vina pe guvernul de la Kremlin.

Iată mai jos transcriptul:

În ceea ce priveşte provocările din timpul manifestaţiilor sper ca nimeni să nu depăşească linia roşie şi ca totul să rămână în limite legale. Sper ca tentativele de a provoca serviciile de ordine ale statului să nu reuşească, căci anumite forţe externe doresc neapărat apariţia unor confruntări violente. Acele grupuri de interese sunt capabile să-şi sacrifice propriii activişti şi să arunce vina pe guvernul nostru.

Cunosc aceste tactici şi metode, căci de 10 ani ne destabilizează astfel. Aceste metode sunt plănuite mai ales de oficiile străine şi am probe pentru astfel de afirmaţii.

Metoda lor este să-şi sacrifice un activist propriu, cunoscut de public, pentru a-l transforma în martir. O să-l împuşte ei înşişi, scuzaţi-mi vulgaritatea, pentru ca apoi să acuze guvernul rus. Există astfel de oameni, nu exagerez cu nimic!

Sper ca persoanele care organizează manifestaţiile de protest cu scopul onest de a denunţa eventuale nereguli, căci au prin Constituţie garantat dreptul la libertatea de exprimare, să nu cadă în plasa acestor malversaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge