Vom avea şi trupe britanice la Bucureşti

By | 23 martie, 2015
Distribuie prietenilor!

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, aflat în vizită în România, a declarat, luni, după întâlnirea cu ministrul Mircea Duşa, că Marea Britanie va participa cu trupe în cele două comandamente NATO care vor funcţiona în România. Oficialul britanic a spus totodată, că împărtăşeşte îngrijorarea privind securitatea pe Marea Neagră.

„I-am promis domnului ministru că vom fi împreună cu trupe în cele două comandamente care vor fi stabilite pe teritoriul dumneavoastră şi am salutat angajamentul pe care domnul ministru şi l-a luat ca să susţină Marea Britanie în rolul de naţiune-cadru pe care şi-l va asuma începând cu 2017. De asemenea, am împărtăşit îngrijorarea pe care România o are în ceea ce priveşte securitatea în Marea Neagră”, a afirmat oficialul britanc.

Sursa: Cotidianul

Se pare că imperiul anglo-khazaro-american este foarte hotărât să declanşeze un război mondial. În ciuda opoziţiei Germaniei, Franţei şi altor state europene faţă de un conflict major, atât americanii cât şi britanicii masează la greu trupe în ţările din jurul Rusiei. Aşa se explică poate şi de ce au renunţat cei de la Chevron să exploateze gazele de şist în România şi Polonia. Dacă începe războiul, afacerea este compromisă.

3 păreri la “Vom avea şi trupe britanice la Bucureşti

  1. dt

    Si de pretul petrolului.Sub 95 de dolari barilul in afara Americii nu este rentabila.

  2. Qu

    Avem deja peste 20000 de trupe straine pe teritoriul nostru. Bineinteles, cu tancuri, avioane, tehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge