De ce americanii vor să fie Ponta premier

By | 2 mai, 2015
Distribuie prietenilor!

Multă lume probabil se întreabă cum se face că, deşi de câteva luni bune Klaus Iohannis a fost instalat la Cotroceni, ca nou guvernator al coloniei Românistan, Victor Ponta continuă să ocupe funcţia de prim-ministru. Şi asta în ciuda eforturilor disperate ale trioului format din Buldog, Prune-n-gură şi Alinuţa cea Zglobie de a prelua puterea!

Ca să înţelegeţi cum stau lucrurile, situaţia trebuie privită din perspectivă geopolitică şi a faptului că România este o colonie a Imperiului anglo-khazaro-american.

Sistemul piramidal de tip Caritas numit „dolar american” stă de câţiva ani să se prăbuşească. Până acum, de câte ori morişca înceta să se mai învârtească, din lipsă de războaie şi noi colonii, FED mai tipărea nişte miliarde de dolari, iar Guvernul SUA mai ridica puţin plafonul datoriei publice. De ceva vreme acest lucru nu mai este posibil, deoarece sistemul se poate prăbuşi din cauza inflaţiei prea mari, pe care economia globală nu o mai poate acoperi.

Deci, ce s-au gândit artizanii sistemului!? Hai să folosim banii existenţi deja pe piaţă şi să nu mai tipărim alţii! Dar cum era de aşteptat, averile miliardarilor şi ale corporaţiilor nu pot fi atinse, aşa că s-a trecut la confiscarea economiilor populaţiei, mai exact ale săracilor, dar mai ales ale clasei de mijloc.

Această operaţiune se desfăşoară la nivel global, peste tot în lume unde Imperiul controlează economia şi politica statelor vasale sau colonizate.

Revenind la România, programul dictat de la Înalta Poartă se aplică pe două căi.

Prima cale vizează asanarea clasei de mijlocii şi a bogaţilor României. Cei care au făcut averi mari sunt eliminaţi prin intermediul DNA, care urmăreşte, pe lângă arestări şi condamnări, confiscări masive ale averilor, presupuse a fi dobândite pe căi ilegale.

Clasa de mijloc, adică buticarii, proprietarii de mici localuri şi restaurante sau ateliere şi cei care realizează venituri din profesii liberale sunt desfiinţaţi prin mărirea taxelor, introducerea de altele noi şi prin controalele tot mai dese şi mai abuzive ale ANAF, soldate cu închiderea şi în final falimentarea multor afaceri mici şi mijlocii.

Banii populaţiei, adică ai salariaţilor şi pensionarilor, sunt scoşi din buzunare în primă fază prin descurajarea economisirii. La acest lucru contribuie şi BNR, care a redus dobânda de referinţă, permiţând astfel băncilor comerciale să reducă dobânda la depozitele de economii până la valori ridicol de mici.

Odată scoşi bin bănci, banii vor intra în consum. Pentru a stimula consumul, Guvernul a redus TVA la alimente, sperând astfel ca, odată cu posibila scădere a preţurilor la produsele de bază, oamenii să înceapă să consume tot mai mult şi să scoată pe piaţă banii de la saltea.

Acum vine şi explicaţia faptului că americanii i-au cerut lui Ponta să rămână în funcţia de prim-ministru cu un guvern majoritar PSD. Dacă toate aceste măsuri, care se vor dovedi în timp anti-populare şi anti-naţionale – adică sărăcirea populaţiei şi desfiinţarea clasei de mijloc – vor trezi nemulţumiri în rândul cetăţenilor, răspunderea şi vina trebuie să cadă asupra lui Ponta şi PSD, pentru că, dacă ar fi la guvernare un guvern „de dreapta”, adică noul PNL, fost PDL, atunci ar însemna că dreapta ia măsuri de sărăcire a micilor întreprinzători şi acest lucru nu dă bine la imaginea capitalismului.

În concluzie, de câte ori se face un mare jaf naţional, vina trebuie să cadă numai pe „comunism” şi „comunişti”, rolul de stânga şi al „comuniştilor” fiind jucat în politica românească de PSD şi de Victor Ponta. Dacă noul PNL, asumat ca partid de dreapta, ar fi acum la guvernare şi ar lua aceste măsuri de confiscare naţională a micilor şi marilor averi, la alegerile din 2016 ar avea şi mai puţine şanse de a fi un câştigător credibil, chiar şi în cazul unor alegeri fraudate.

7 păreri la “De ce americanii vor să fie Ponta premier

  1. R. Daneel Olivaw

    Argumentatia si demonstratia este mai mult decat penibila!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Este mai mult decât penibilă? Şi cum era dacă era doar… penibilă? 🙂

    Sau cum era dacă argumentaţia şi demonstraţia ERAU mai mult decât PENIBILE! 😆

  3. nenea

    argumetatia este grozava.
    chiar asta se intampla.
    acum un an le spuneam tuturor ca DNA, ANAF, DIICOT sunt organisme brevetate de CIA pentru colonia romania impotriva micilor si mariceilor capitalisti autohtoni, dar nu, ei ii dadeau inainte cu DNA-scapan-ne de pesedeu, lupta impotriva coruptiei chipurile si alte amagiri copilaresti.

  4. Pingback: Cand casieria lui SOROS e in BANK HOLIDAY » Inspire thinking, inspire creativity, inspire future!

  5. Qu

    Am spus si repet: toti sunt in aceasi oala, toti sunt marionetele americanilor.

  6. anonim

    Din pacate aceasta este crunta realitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge