Iohannis şi Cioloş vor limitarea temporară a unor ajutoare sociale pentru est-europeni

By | 17 februarie, 2016
Distribuie prietenilor!

Indiferent dacă actuala guvernare tehnocrato-iohannistă este aliată politic sau nu cu Traian Băsescu şi gruparea lui, este cert că pune în aplicare aceleaşi politici anti-naţionale şi anti-populare, ca şi regimul de tristă amintire Băsescu-Boc. Concret, tăieri şi eliminări de ajutoare sociale, măriri şi inventări de noi taxe şi impozite, cedarea resurselor şi rezultatelor muncii oamenilor pe mâna oligarhiei bancaro-corporatiste străine şi aservirea intereselor naţionale marilor puteri militare occidentale.

Iată o nouă mostră de politică cioloşisto-iohannistă, dusă în slujba „intereselor naţiunii”!

Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au anunțat luni seară că România este de acord cu propunerile Bruxelles-ului pentru păstrarea Marii Britanii in UE: limitarea temporară pentru est-europeni a unor ajutoare sociale.

Propunerea CE în negocierile cu Marea Britanie privind o clauză de urgenţă care ar permite reducerea indemnizaţiilor sociale acordate noilor angajaţi comunitari e un bun punct de pornire, afirmă premierul Dacian Cioloş precizând că mecanismul de salvgardare trebuie aplicat doar în situaţii excepţionale.

Sursa: Flux 24

3 păreri la “Iohannis şi Cioloş vor limitarea temporară a unor ajutoare sociale pentru est-europeni

  1. drm

    cei mai mari antiromani sint romanii care continua sa ceara vest si trancanesc in prostia lor mai departe despre tari civilizate. turma asta de boi de unde provin colaborationistii constienti dar mai ales inconstienti produc cele mai mari distrugeri si pagube tarii si neamului romanesc. sa nu uitam ca toti astia sint taranii dobitoci care au fost impinsi in orase dupa 45!!! ei au fost toti securistii, secretarii de partid, militienii, procurorii si desigur cei mai mizerabili tortionari, sefi de inchisori si gardieni.
    si astazi jafurile vindute si care cersesc la ngo-uri sint aceeasi flotanti imbecili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge