România şi Polonia, conduse de imbecili?

By | 5 august, 2016
Distribuie prietenilor!

Într-un articol recent, Paul Craig Roberts, jurnalist şi economist american, fost secretar adjunct pe probleme de politică economică în administraţia Reagan, avertizează în legătură cu pericolul tot mai mare al izbucnirii unui conflict nuclear între Rusia şi NATO şi spune cu subiect şi predicat despre România şi Polonia că ar fi conduse de „guverne imbecile“.

Putin a arătat clar că Rusia nu va accepta baze de rachete americane în Polonia și România. El a informat Washingtonul si guvernele imbecile polonez și român. Cu toate acestea, după cum a observat şi Putin, „aceştia nu aud.”

Într-un alt articol, Roberts este şi mai tranşant şi caustic:

Cât de mult a plătit Washingtonul guvernele extrem de proaste și corupte ale României și Poloniei pentru a-şi transforma populațiile în ţinte nucleare?

În opinia analistului american, amplasarea scutului anti-rachetă de la Deveselu şi a celui care urmează să devină operaţional în Polonia, ar putea determina Rusia, în urma ameninţărilor şi presiunilor constante din partea NATO, să lanseze o lovitură nucleară preventivă, având ca ţinte aceste două ţări.

De altfel, Putin a avertizat cu mai multe ocazii că amplasarea acestor scuturi anti-rachetă reprezintă o ameninţare asupra Rusiei, deoarece aceste sisteme ar putea fi rapid transformate din defensive în ofensive, prin echiparea lor cu rachete având focoase nucleare.

Dacă până mai ieri oamenii pur și simplu nu știau ce înseamnă să fii o ţintă în acele zone din România, astăzi vom fi obligați să luăm anumite măsuri pentru a ne asigura securitatea. Și la fel va fi şi cu Polonia.

Sursa: RT

Declaraţia a fost făcută de liderul de la Kremlin în timpul vizitei pe care a efectuat-o în Grecia în luna mai.

Aşa că mă întreb şi eu: oare suntem conduşi de nişte imbecili?! 🙁

O părere la “România şi Polonia, conduse de imbecili?

  1. codrut

    Nuuu! Suntem condusi de tradatori de neam.Un imbecil are mult mai multa constiinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge