Putin despre pericolul unui război nuclear

By | 31 iulie, 2016
Distribuie prietenilor!

Într-o conferinţă de presă ţinută la Forumul Economic Internaţional care a avut loc în acest an la Sankt Petersburg, Vladimir Putin avertizează omenirea de pericolul foarte mare de izbucnire a unui conflict nuclear cauzat de presiunile pe care NATO şi SUA le fac tot mai mult asupra Rusiei.

Preşedintele rus atrage atenţia că scutul anti-rachetă de la Deveselu ar putea fi transformat foarte rapid într-un sistem ofensiv cu rachete nucleare, fără ca guvernul României să aibă habar de acest lucru, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru sistemul amplasat pe teritoriul Poloniei.

Liderul de la Kremlin a mai menţionat faptul că Rusia nu intenţionează să atace pe nimeni şi că modernizarea tehnologiei militare ruseşti are doar scop defensiv.

Cu toate că Putin spune lucruri foarte grave şi foarte importante pentru soarta omenirii, acest discurs a fost ignorat total de mass-media occidentale şi româneşti, care în schimb nu mai contenesc cu propaganda de înfricoşare a populaţiei faţă de pericolul rusesc şi de convingere a ţărilor est-europene de necesitatea sporirii cheltuielilor în domeniul militar şi al securităţii naţionale.

3 păreri la “Putin despre pericolul unui război nuclear

  1. ioancas

    Moartea ar fi o pedeaspsa prea usoara pentru vanzatorii de neam, de Tara. Bietii Romani ar putea muri fara sa aiba habar adevarul pe care il ignora cu o nonsalanta ce depaseste prostia.

  2. Cugetatoru

    Nu poate fi vorba de niciun război nuclear ca prea se exagerează … in primul rand industria nucleară e in moarte clinica ci doar printr-o minune poate sa se salveze , mai ales prin propaganda unui război nuclear unde cererile ar fi in creștere in caz de un conflict nuclear cum se priconeaza ( iar in realitate la ora actuala nu exista armament nuclear , focoase nucleare si alte arme de distrugere in masa ; ca si cu Bombele atomice aruncate la Hiroshima si Nagasaki).

    In al doilea rand , revenind de la primul punct ca nu exista arme nucleare ca apoi cine ar fi atat de idiot ( ca nebuni exista) încât sa se neutralizeze unii pe alții cu așa zisele arme nucleare. Mai ales cine va mai avea masele de oameni zombii, sclavagii ca sa le întreține sistemele politice, economice si financiare ; de unde ei sa se considere stapâni si conducători peste ceilalți . Asta e doar o propaganda de război sau pentru razboi si mai mult de atat sa sperie pe prostimea la cat de fragila e lumea iar unii dintre ei pot fi salvatorii lor intr-un viitor apropiat sau pot deveni la o adica.

    Dar cum știm ca lumea credula crede si in forte extraterestre , nu ne mira ca mulți se sperie si de bau-bau sau de așa zisele focoase nucleare care pot distruge intr-o clipita o lume întreaga … firește, doar metaforic sau eventual metafizic ca la propriu sa se întâmple așa ceva deja aparține domeniului science ficțion si nicidecum realității!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge