Gabriela Firea este un foarte bun comunicator

By | 12 septembrie, 2016
Distribuie prietenilor!

Lucrul care îmi place cel mai mult la Gabriela Firea este modul în care ştie să gestioneze fiecare situaţie de criză şi scandal create de USR, PNL, PMP sau alt partid „de dreapta”. Se vede clar experienţa de jurnalist a primăriţei!

De când şi-a luat postul în primire, Firea este atacată non-stop şi sabotată în toate acţiunile iniţiate în cadrul Primăriei, în special de către gaşca lui Nicuşor Dan şi a Clotildei. Însă, spre deosebire de mulţi alţii din PSD, care fie adoptă politica struţului, ignorând atacurile, fie procedează ca Ponta, care apare în public şi gafează ca un şcolar nepregătit, Firea ştie să comunice public în mod inteligent şi să ia de fiecare dată măsuri de contra-propagandă eficiente.

Un astfel de mod inteligent şi diplomatic de rezolvare a conflictelor l-am mai văzut doar la echipa lui Putin şi la Putin însuşi, care de fiecare dată face faţă cu brio tuturor capcanelor întinse de jurnaliştii occidentali şi în final chiar îi face pe aceştia de râs.

De exemplu ieri, o „mămică” PNL-istă a postat pe Facebook informaţia falsă conform căreia Firea ar fi dat ordin să se interzică desenele pe asfalt în parcuri, informaţie care a fost apoi preluată şi răspândită de imensul aparat de propagandă „de dreapta”.

Firea a ieşit imediat public şi a explicat că totul este doar un zvon mincinos sau o neînţelegere şi a invitat-o la Primărie pe mămica PNL-istă pentru a discuta şi a lămuri problema. Totul fără scandal, fără acuzaţii, fără ameninţări, fără injurii şi atacuri la persoană!

PSD-iştii ar putea lua exemplu de la primăriţă, pentru că partidul lor este cel mai slab la capitolul propagandă şi comunicare publică. De aceea şi pierde de multe ori bătăliile cu băsiştii, PNL-iştii, soroşiştii etc. deşi are cea mai mare susţinere la nivel naţional din partea populaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge