Ca premier MRU era arogant şi foarte zgârcit

By | 18 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Foştii colaboratori ai lui Mihai Răzvan Ungureanu, din perioada în care acesta a fost premier, au rămas cu un gust amar, după ce au lucrat pentru el. Aceştia îşi amintesc că fostul prim-ministru era foarte arogant, nerăspunzându-le nici măcar la salut şi comunicând doar cu garzile sale din „umbra”, aduse de la SIE.

De asemenea, MRU a dat dovadă şi de zgârcenie, comandând lame de ras, deodorante şi parfumuri din bugetul de stat, iar la plecarea de la Palatul Victoria a uitat să dea înapoi maşina de serviciu, aghiotanţii şi un laptop care a fost recuperat însă mai târziu.

[…] după ce şi-a terorizat subalternii, bântuind prin Palatul Victoria pentru a „vâna” toate însemnele religioase şi fotografiile personale din birourile angajaţilor, fostul premier ar fi solicitat, spre stupefacţia celor de la Secretariatul General al Guvernului, ca pe lista cu produse de protocol necesare întâlnirilor oficiale să se treacă şi mai multe obiecte de toaletă intimă. De la un aparat de ras Gilette Fusion Power, cu rezervele aferente cu cinci lame, până la deodorante şi un parfum masculin Christian Dior Fahrenheit Absolute.

Sursa: Naţional

Bine că nu mai e premier, că cine ştie cum am fi ajuns azi, dacă tot guvernul său era la conducerea ţării! 😆

0 păreri la “Ca premier MRU era arogant şi foarte zgârcit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge