Turnurile WTC au fost distruse prin demolare controlată

By | 11 septembrie, 2016
Distribuie prietenilor!

O nouă investigație a evenimentelor din 11 septembrie 2001 sugerează că turnurile gemene au fost distruse de o explozie controlată. Încă de când versiunea Guvernului privind prăbușirea turnurilor gemene de pe 11 septembrie a fost lansată pentru public, au existat numeroase voci disidente care au pus sub semnul întrebării discursul oficial. Scenariul autorităților, că prăbușirea a fost cauzată de căldura intensă din interiorul clădirii în urma impactului cu avioanele deturnate.

Investigațiile oficiale nu au fost niciodată în stare să explice foarte bine și coerent modul în care acest lucru s-ar fi întâmplat și diferite echipe însărcinate cu examinarea colapsului au ridicat întrebări dificile cu privire la veridicitatea versiunii Guvernului. În anul 2002, Institutul Național pentru Standarde si Tehnologie al ONU a remarcat că acest caz este extrem de bizar, spunând că nu au existat alte cazuri cunoscute din totalul prăbuşirilor structurale ale clădirilor înalte, cauzate de incendii și de aceea este foarte neobișnuit ca acest lucru să se fi întâmplat de trei ori într-o singură zi.

Acum, probabil cea mai cuprinzătoare provocare a versiunii oficiale a apărut în revista „Europhysics“. Steven Jones, profesor de fizică, Robert Korol, profesor de inginerie civilă, Anthony Szamboti, inginer de proiectare mecanică și Ted Walter, directorul strategiei de dezvoltare pentru o organizație non-profit numită „Architects and Engineers for 9/11 Truth“ au publicat un articol comun care infirmă povestea. Cei patru experți au concluzionat că: „Dovezile indică cu o majoritate covârșitoare concluzia că toate cele trei clădiri au fost distruse prin demolare controlată.”

Sursa

2 păreri la “Turnurile WTC au fost distruse prin demolare controlată

  1. Dan Tănăsescu Post author

    S-a tot demonstrat în ultimii 15 ani că ceea ce au încercat ei să ne facă să credem, nu corespunde deloc cu realitatea, dar nici măcar nu e nevoie de demonstraţii, pentru ceva care este evident pentru orice persoană cu bun simţ. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge