CCR a făcut blat cu guvernul PNL?

By | 14 iulie, 2020
Distribuie prietenilor!

Guvernul Orban se căznește din răsputeri să treacă o lege care ar permite internarea forțată a suspecților de boli contagioase și confiscarea bunurilor deținute de aceștia. Motivul invocat pentru această urgență maximă este acela al luptei cu pandemia și grija pentru sănătatea cetățenilor.

În mintea mea în toată povestea asta e ceva care nu se leagă și care este împotriva logicii. În primul rând nu cred că această lege a fost elaborată de guvernul PNL, ci a fost dictată și cerută din afara țării, pentru că, așa cum deja am observat cu toții, România este un laborator, iar noi suntem cobaii pe care UE și marile puteri ale lumii experimentează diverse chestii înainte să le implementeze și la ei.

În al doilea rând, cred că CCR, Avocatul Poporului, guvernul PNL și PSD, aflat în opoziție, lucrează toți mână în mână încercând să ne prostească, exact așa cum se întâmplă de 30 de ani încoace.

Mai întâi CCR a hotărât că internarea forțată a ”asimptomaticilor” este neconstituțională. Imediat, într-o mare grabă, Guvernul a ”elaborat” acest proiect de lege a ”carantinării”, motivând că din cauza CCR, nu poate apăra cetățenii de ”temutul virus” și deci lucrurile trebuie să meargă pe foarte repede înainte. Numai că, legea nu se referă numai la actuala ”pandemie”, ci la orice viitoare epidemie de boli infecțioase, deci măsurile au un caracter permanent.

Acum, gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă CCR nu ar fi declarat internarea forțată a asimptomaticilor neconstituțională! Abuzurile ar fi continuat doar atât cât mai ține această isterie cu pandemia Covid și după aceea lucrurile ar fi reintrat în normal. Dar așa, dacă va fi adoptată, această lege criminală va instaura în România, pe veci, un regim de lagăr fascist medical, în care oamenii vor putea fi arestați, deposedați de bunuri și eliminați sub pretextul protejării populației de infecția cu agenți patogeni.

Deci hotărârea CCR a avut ca scop real să ofere guvernului Orban un pretext pentru a elabora și propune adoptarea legii în regim de urgență. Fără acest pretext, inițierea ei nu ar fi existat. Iar Opoziția PSD, condusă de dubiosul Marcel Ciolacu, colaborează din plin cu puterea pentru adoptarea legii, după cum am observat până acum.

Dacă legea va fi adoptată, conform hotărârii emise deja de CCR ea va fi automat neconstituțională, deci va trebui respinsă. Acesta este de fapt și fractura logică, de la care am pornit, atunci când mi-a venit ideea că CCR face blat cu Guvernul. Dacă ceva a fost declarat ca fiind neconstituțional, cum este posibil să faci o lege care contrazice exact ceea ce Curtea Constituțională tocmai a hotărât? În urma poziției pe care o va lua CCR, în caz că legea trece, vom avea și confirmarea sau infirmarea blatului. Dacă Curtea și Avocatul Poporului nu vor lua atitudine și se vor face că plouă, înseamnă clar că a fost un blat jegos, la care a participat toată clasa politică trădătoare.

7 păreri la “CCR a făcut blat cu guvernul PNL?

  1. Aleks

    Încă un articol foarte clar și pierdere în vrajelile de pe Internet. Cu cine am discutat în ultima perioadă de timp nu vor să creadă că tot ce se întâmplă este dictat din afară. Madam Dana Budeanu îi manipulează pe proști cum că ăștia de la guvernare nu primesc ordine din afara țării. Așa se face că mulți proști trăiesc în iluzii. Sunteți singurul din mediul online românesc care spune de directivele din afara țării.

  2. Aleks

    Să rectific: Articol clar de bun fără să vă pierdeți în vrajelile de pe Internet.

  3. Bodo

    PNL-ul in colaborare cu toata clasa politica vor sa ne bage din nou in starea de urgenta. Presupun ca asa au primit ordin din afara tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge