USL a făcut blat cu Băsescu

By | 27 august, 2012
Distribuie prietenilor!

România nu este o ţară independentă şi suverană. România este o colonie disputată de Bruxelles şi Washigton, în funcţie de interesele fiecăruia. România este condusă de o gaşcă de politruci, care sunt marionete ale puterilor străine. Puţinele excepţii, puţinii patrioţi şi politicieni responsabili, cum este cazul senatorului Ioan Ghişe sunt repede ridiculizaţi şi daţi la o parte. Singurele legi care sunt aplicate în ţara noastră sunt ordinele directe primite de la Bruxelles, Washington, Berlin, sau de la alt centru de putere mondială.

Azi USL a trădat poporul român şi mai ales pe cei 7,4 milioane de cetăţeni care au votat DA la referendum. USL a fost obligată de puterile străine, prin presiuni, şantaj şi intimidare să facă un ruşinos blat cu Băsescu şi PDL trădând astfel poporul român căruia i-a promis că îl apără. Asta e România anului 2012!

0 păreri la “USL a făcut blat cu Băsescu

  1. kayah

    Ia uitati-va unde statea „eroul” neamului si noi nu stiam ! Patriot ?!? Mai degraba patrihotz ! Politician responsabil ?!? Stie cineva cate zeci de mii de euro a imprumutat acest ghise de la banci pentru a spagui in interesul accederii lui in parlament de pe locul trei (!) de pe lista si daca nu cumva bancile ii pun acum s_la in coaste sa returneze cat mai rapid banii imprumutati pentru “nevoi personale” ?!? Sau stie cineva ce cuprinde cu adevarat „CV”-ul lui si daca nu poate fi cumva santajabil ?!? Atunci se explica toata disperarea isterica a acestui ghise !!! Atunci se explica tot “comportamentul” lui de pana acum, cand mai avea putin si, dupa ce a facut spume la gura pe la nu stiu cate televiziuni, avea toate sansele sa i se aduca o camasa din aia cu manecile legate la spate ! Si personajul asta de desene animate horror este, sau ma rog, a fost, profesor de matematica ?!?!? Asa se purta si cu bietii copii ?!? La Balaceanca sau la Socola cu tine, mah ghise, vezi ca ti-am pastrat un loc de vreo luna si ceva !!!

  2. fed

    nu exista Bruxelles şi Washigton pt ca este invers. cine crezi tu i-au pus pe aia in Bruxelles? europa este doar o zona larga de influenta americana care se transforma dupa regulile experimentului american. urmeaza distrugerea statelor nationale aflata in plina desfasurare si diluarea elementului national prin fortarea migratiei de pe alte continente lucru care este deasemenea vizibil. fotbalul in special dar sportul in general sint folosite in actiunea asta de reeducare a tineretului in spiritul mondialist. europa este deja istorie. ce vezi tu este a adunatura de resturi care mai amintesc cumva de ceea ce-a fost cindva europa. populatia devine pe zi ce trece un moloh fara identitate care in curind va incepe sa fie scrisa de unii asa cum le place lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge