Când faci credit lucrezi pentru Antihrist

By | 20 august, 2020
Distribuie prietenilor!

Aceste rânduri se adresează creștinilor ortodocși, în special celor care susțin că refuză pecetea lui Antihrist.

Dacă Iisus Hristos ar fi trăit azi, credeți că ar fi făcut un credit de nevoi personale la bancă? Sau și-ar fi luat iPhone și TV smart 4k în rate? V-ați gândit vreodată că, atunci când luați un credit de la bancă, vă băgați sclavi chiar la cei care vor să vă implanteze cipul?

Din ratele și dobânzile pe care le plătești tu și ceilalți îndatorați, Oculta Globalistă finanțează cercetările în domeniul nanocipurilor, al comunicațiilor 5G, al sistemelor de supraveghere în masă, al inteligenței artificiale ș.a.m.d. Asta înseamnă că tu lucrezi în mod direct pentru înrobirea ta de către Antihrist.

Tot din acești bani este finanțată propaganda LGBT, ateistă, feministă, pro avort și revoluțiile colorate care instaurează peste tot regimuri marionetă folosite ca unelte ale Guvernului Mondial.

Să faci datorii pentru a achiziționa bunuri, confort și un status social pe care nu ți le permiți în mod normal înseamnă să te depărtezi de mântuire și de Hristos și asta nu este deloc un lucru creștinesc.

12 păreri la “Când faci credit lucrezi pentru Antihrist

  1. Stela

    Aici aveți perfectă dreptate. Iar morala creștină și învățătura Bisericii ne spun acelasi lucru. Pentru cine are urechi de auzit și nu e condiționat de propaganda consumistă.

  2. ioanca

    Este acelaşi lucru şi când eşti angajat la o firmă, plăteşti taxe până la 70% din salar, bani care ajung tot în conturile arhonilor, la sănătate plăteşti a proasta, nu beneficiezi de nimic, eventual de o moarte chinuită, de pensionari au grijă chimicalele frumos ambalate cu covid şi 5G-ul, terestru sau prin satelit; https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/26/toata-lumea-va-testa-pozitiv-5g-telstra-imbunatateste-covid-dovezi-concludente-exosome/ . Cât despre padişahii ăştia ai României, uite şi tu unde locuiesc şi în ce caleşti se plimbă, sunt full dogme, unde e smerenia?.

  3. Magda

    Parerea mea este ca nu asta ar fi problema ca folosesc banii nostri pentru aceste aceste lucruri diavolesti ci faptul ca noi asa zisii crestini acceptam ca niste sclavi lasi sa le foloseasca impotriva noastra si nu ne impotrivim in nici un fel acestui sistem satanic

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Nu e același lucru. Când plătești impozite banii îți sunt luați cu forța, prin lege și nu se duc toți la bancheri, ci o parte din ei intră în economie. Când faci credit te bagi de bună voie sclav la bancheri.

  5. ioanca

    Tot la bancheri ajung, de fapt banii nici nu pleacă din bănci, decât pe hârtie…, cotizezi 30 de ani, apoi iei o pensie mizeră şi zbiară încontinuu că nu-s bani, şi-atunci?

  6. Magda

    Atunci ar trebui sa nu mai folosim banii deloc si nici un fel de tranzactii financiare sau bancare.
    Dar cu ce sa ii inlocuim si mai ales cum, ca oamenii spalati pe creier nu pot trai fara bani.

  7. Magda

    Si cred ca de fapt de la bani au inceput toate nenorocireile astea.
    Ca la inceput acesti bancheri erau niste amarati si s-au imbogatit datorita prostiei crestinilor care au imprumutat bani de la ei. Crestinii au luat bani ca sa se bata intre ei, iar camatarii s-au imbogatit si -au facut banci si au ajuns stapanii lumii, iar goimii fraieri au ramas cu buza umflata. S-au saturat sa se mai imprumute de la evrei.

  8. Dan Tănăsescu Post author

    Poți folosi banii și fără să faci credite. Toată nenorocirea vine de la împrumuturi și dobânzi, nu de la banii în sine.

  9. Magda

    Da, cel mai bine ar fi fost sa avem banci romanesti, cu capital romanesc care sa fie cu adevarat in slujba romanilor, sa- i ajute cu credite pentru dezvoltarea unor afaceri si nu numai si care sa fi practicat dobanzi modeste si rezonabile, in limita decentei si bunului simt. Dar din pacate sacalii astia de evrei ne- au furat toate bancile si de fapt au pus laba pe toata Romania si pe toata lumea. Oriunde te-ai duce dai de ei, adica dai de dracu !!!! Afurisita natie !!! Asta urmaresc: sa fim robiilor si din pacate uite ca au si reusit sa subjuge omenirea !!!!

  10. Dan Tănăsescu Post author

    Toate băncile românești au fost vândute de Traian Băsescu în perioada 1996 – 2000 prin programele PSAL I și PSAL II cu Banca Mondială. Ar fi vândut și CEC, dar acolo se pare că sunt banii de la FNI ai securiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge