Văd tot mai multe păsări moarte

By | 30 septembrie, 2020
Distribuie prietenilor!

În ultima vreme am văzut tot mai des pe stradă păsări moarte: porumbei, vrăbii, dar și specii mai rare, precum stăncuțe, care trăiesc și ele prin zonele cu verdeață din București.

Întâi am crezut că acestea au fost atacate de pisici sau omorâte de copii cu praștia, dar ieri, tocmai când ieșeam din bloc, am auzit un zgomot metalic, ca o lovitură și când m-am uitat am văzut un porumbel căzut, care încă mai mișca. L-am luat să văd ce are și după toate aparențele avea gâtul frânt. Cel mai probabil s-a lovit de o sârmă pentru rufe, montată de vecinii de la parter în fața geamului. Mă gândisem să merg cu porumbelul la un veterinar, să văd dacă se poate face ceva, dar din păcate în mai puțin de 5 minute a murit.

Întrebarea este, cum se poate întâmpla așa ceva în plină zi, pe lumină? Ce poate face un porumbel să fie atât de dezorientat încât să intre cu gâtul într-o sârmă de rufe? Mi-a trecut prin minte gândul că ar putea fi vorba de radiațiile electromagnetice de la releele de telecomunicații mobile montate prin tot orașul. Fie ele 5G sau 4G, cred că au efecte negative asupra păsărilor, pentru că altfel nu îmi pot explica fenomenul.

Acesta trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi toți, pentru că, așa cum sunt afectate păsările, pot fi afectate toate viețuitoarele, deci și noi oamenii. Când rețelele 5G vor fi implementate la capacitate maximă, cred că ne paște un dezastru așa cum nu s-a mai văzut vreodată, deoarece antenele 5G trebuie montate mult mai aproape una de alta, deci vor fi mult mai multe ca în prezent și deci densitatea radiației va fi și ea mult mai mare ca până acum.

Actualizare: Azi tocmai am salvat un pui de porumbel din ghearele și colții a două pisici, care se pregăteau să îl mănânce. Părea de asemenea slăbit și nu putea să zboare. La scurt timp, am întâlnit un alt porumbel în fața unui magazin care, de asemenea nu putea să zboare și puteai ușor să pui mâna pe el. Oare ce s-o întâmpla, o fi vreo epidemie în rândul păsărilor sau s-a dat drumul la 5G în cartier?

13 păreri la “Văd tot mai multe păsări moarte

  1. Stela

    S-ar putea.Știu că un vecin apicultor se plângea de faptul că un releu de telecomunicații mobile instalat recent îi afectează albinele.
    În rest, nu știu ce am mai putea face noi.

  2. ioanca

    Totul artă că ne înreptăm spre pustiu, păsările sunt o raritate deja, hulubii şi corbii, au început şi ei să cadă, prin crânguri tăcerea este uneori crâncenă, gâzele au cam dipărut, până acum vreo 6-8 ani duceam o luptă cu şoarecii şi şobolanii din gospodărie, acum pauză. Ar trebui să facem un imn interior din melodia lui Florian Pitiş, (Pasărea Colibrii); https://www.youtube.com/watch?v=mHuj8amiJpw

  3. ioanca

    Mulţumesc!. Sincer…, am rămas surprins, eu consider că este întradevăr un profet, fără dogme, nu ştiam că eşti fan Pitiş, dacă toţi masonii români ar fi avut; în gândire, ceva patriotism, spiritul realităţii, al adevărului a ceea ce suntem, (acum detronat de haos), asupra căruia a atras mereu atenţia… ; https://www.youtube.com/watch?v=VzzAeUhvViI , merită întipărită în memorie.

  4. ioanca

    …apropo de actualizare. se fac teste 5g non-stop în toate oraşele mari de mai bine de doi ani, oamenii nu mai prezintă relevanţă în luarea oricărei decizii, şi-au cedat autoritatea prin vot, aşa-zis; liber-consimţit???, acum trebuie să suporte consecinţele, desi nu este întrunit un cvorum pentru ca exploatarea să fie pusă în practică de exploatatorii aşa-zisei democraţii.
    Păienjenişul creat de zecile de mii de sateliţi 5g, de la înfiinţarea spaimei covit prin antenele terestre lichidează orice aspect controversat al acestei tehnologii, deci oamenii mor de covid: https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/26/toata-lumea-va-testa-pozitiv-5g-telstra-imbunatateste-covid-dovezi-concludente-exosome/ .

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Din câte știu și am văzut, încă nu a început instalarea antenelor 5G. Deocamdată se folosește infrastructura 4G.

  6. ioanca

    Eşti specialist în antene wireles?, poţi face diferenţa întreo antenă 4g şi 5g?, nu ai cum sunt identice la prima vedere, puterea instalată este diferită, urmăreşte cablul de alimentare, va dezvălui puterea instalată…,antenele noi montate 4g, permit, prin structura construcţiei, eliberare şi monitorizare prin unde 5g, acestea se fabrică şi la timisoara, oare ce idiot ar mai monta o antenă limitată la 4g, te asigur că au un preţ forte, au mare căutare şi chiar funcţionează, zic ei doar în teste, o vrăjeală ieftină, la ferma usab timisoara există un asemenea experiment, de vreo trei ani, nu poţi rezista la 100 de metri mai mult de 30 min.când sunt pornite.

  7. ioanca

    …ai fi tu; moş bătrân, închipuit, dar pe mine nu mă poţi duce…

  8. Dan Tănăsescu Post author

    @ioanca: Nu trebuie să mă crezi pe mine. Se găsesc pe Internet informații despre tehnologiile 5G, cum funcționează, imagini cu antenele 5G, cum și unde se amplasează, nu e nimic secret.

  9. ioanca

    …„nu e nimic secret.”, hmmm…, nu e de mirare că supravieţuieşti „bine”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge