De ce plouă cu păsări moarte?

By | 9 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

S-a discutat mult în mass-media despre misteriosul fenomen petrecut acum, la început de an, când în multe zone ale lumii mii de păsări au murit, având urme ale unor traumatisme externe şi interne. La fel s-a întâmplat şi cu peştii, găsiţi morţi cu miile pe malurile apelor. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat pe teritoriul Statelor Unite, dar au exista cazuri şi în Europa, în Suedia, Italia şi chiar şi în România. Speciile de păsări afectate au fost în special mierle, grauri, porumbei, în principiu păsări migratoare.

Harta zonelor cu păsări moarte

Daţi click pe imagine pentru mărire

Ipotezele sunt multe, dar nu se ştie sigur care a fost cauza reală a acestui fenomen. Unii biologi susţin că aceste decese în masă ale păsărilor sau a altor animale sunt un lucru obişnuit, dar acum este mediatizat mai mult ca de obicei. Alte surse susţin că păsările au murit din cauza spaimei provocată de focurile de artificii de la Anul Nou. Adepţi ai teoriilor conspiraţiei susţin că ar fi vorba de arme sonice secrete de mare putere sau experimente de tip HAARP sau Chemtrails. Mai există şi ipoteza unor agenţi chimici militari scăpaţi de sub control, un exemplu în acest caz fiind agentul chimic numit Fosgen.

Lucrul de care sunt absolut sigur este că se doreşte crearea unei stări de panică şi a unei imagini apocaliptice la nivel global, dacă punem în legătură o serie de ştiri şi evenimente vehiculate în media în ultimele zile. Se vorbeşte de modificarea poziţiei polilor magnetici, cutremure, criza alimentară, revolte sociale, atacul armat din Tucson, Arizona etc.

Legat de fenomenul morţilor misterioase ale păsărilor, am şi eu o ipoteză, menită să susţină teoria utilizării radiaţiilor electromagnetice de tipul celor din proiectul HAARP. Ideea mi-a venit după ce am citit un articol în care se vorbea despre o tehnologie ce a permis declanşarea a circa 50 de ploi artificiale în Emiratele Arabe Unite. În articol scria că s-a folosit o tehnologie ţinută până acum secretă, iar în proiect s-au investit peste opt milioane de euro.

Cercetătorii au folosit un fascicul electronic pentru a ioniza atmosfera deasupra oraşului şi astfel au creat nori artificali şi, în consecinţă, ploi.

Deci s-a folosit un fascicul electronic pentru a ioniza atmosfera în mod asemănător metodelor folosite în proiectul HAARP. Se ştie că prin controlul ionosferei şi a staturilor atmosferice superioare, se pot produce, cel puţin la nivel local modificări ale vremii. Să ne amintim recentele inundaţii care au avut loc în Europa şi cele care au înecat Moldova în ultimii ani. La noi în ţară în zona Dobrogei se pare că militarii americanii au instalat o serie de antene ce ar putea fi folosite la astfel de acţiuni. Asta ar putea avea legătură cu păsările moarte în zona Constanţa sau poate şi în Balta Brăilei. Trebuie menţionat şi faptul că un sistem de antene de mare putere există de acest gen şi în Rusia (ŞURA) şi în Norvegia (EISCAT). Deci s-ar putea să existe o oarecare legătură cu fenomenele climatice de care am vorbit, moartea păsărilor fiind, în acest caz, doar un efect secundar. Sau poate s-a dorit şi una şi cealaltă.

PS: Nu vi se pare că este cam cald la începutul lunii ianuarie, cea mai friguroasă lună din an?!

4 păreri la “De ce plouă cu păsări moarte?

  1. iedera

    Acestea mi se par cele mai plauzibile explicatii din tot ce am auzit pina acum. Bine ca mai exista si oameni care gindesc ceva mai departe de virful nasului.

  2. iedera

    Ei,… ai vazut ca nu s-a mai spus nimic despre pasarile moarte? A ramas ca orice subiect care trebuie ingropat. Dar ce parere ai despre alt subiect delicat… direle anormale ale avioanelor…asa numitele chemtrails…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge