Nicușor zice că nu ne dă apă caldă la iarnă

By | 5 octombrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Dacă acum, că avem din nou primar general ”de dreapta” ce ne-ar mai trebui altceva, nu-i așa? Nou primar al Capitalei, Nicușor Papă-Muci, nici nu s-a instalat bine în locul Firei, că ne-a și anunțat că în mandatul său nu va face mai nimic pentru cetățeni, pentru că nu se poate.

Mai nou, el ne spune că nu prea vom avea căldură și apă caldă la iarnă, dar vestea bună e că vor fi mai multe avarii.

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a estimat luni că în iarna 2020-2021 se vor înregistra mai multe avarii decât în iarna precedentă, din cauza învechirii reţelei şi a faptului că în timpul verii nu au fost făcute reparaţiile necesare.

„O să avem o iarnă cu mai multe avarii decât în 2019, pentru că reţeaua este cu un an mai veche şi pentru că nu s-au făcut în această vară – din cauza contextului electoral – nu s-au făcut reparaţiile necesare. Aţi văzut cifrele oficiale pe care le-a furnizat Elcen. S-a triplat – din cauza scăderii presiunii date de găurile din reţea – cantitatea de apă faţă de 2016 pe care ei trebuie să o injecteze în reţea, pentru ca presiunea să rămână la nivel tehnic dorit. Mai mult decât atât, ne apropiem de limita maximă tehnică la care se poate injecta apă în reţea. În mod clar o să fie mai greu decât în iarna trecută”, a precizat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei vizite de lucru la Ministerul Fondurilor Europene.

Sursa: Agerpres

Hai să vă explic eu ce înseamnă de fapt ”nu s-au făcut reparaţiile necesare” și ”din cauza contextului electoral”! De Elcen se ocupă de vreo 20 de ani unul de la PDL/PNL și în ”contextul electoral” a oprit reparațiile la infrastructura de termoficare și a furnizat cu zgârcenie apa caldă pe perioada campaniei electorale, pentru a o compromite pe Gabriela Firea în ochii alegătorilor. Deci acum, inclusiv dobitocii care l-au votat pe Nicușor vor suporta consecințele.

2 păreri la “Nicușor zice că nu ne dă apă caldă la iarnă

  1. Aleks

    Bine le face. Am întâlnit pe internet și Facebook o mulțime de proști și proaste care sunt cu USR în sânge crezând că vor scăpa de corupți, comuniști și hoți. Vor vedea ei cine este USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge