Covid este un spirit demonic creat prin magia cuvântului

By | 28 noiembrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Există în teoria magiei principiul conform căruia poate fi creat ceva doar prin inventarea unui cuvânt care să îl denumească sau poate fi invocat un spirit, un înger sau un demon prin simpla rostire a numelui său. Probabil ați sesizat în seria ”Harry Potter” faptul că magicienii folosesc tot felul de cuvinte și formule bombastice, atunci când fac o vrajă prin care creează un obiect sau materializează un spirit.

Acest principiu magic este menționat în Biblie în mai multe locuri, cel mai relevant fiind cel din Evanghelia după Ioan:

La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
Acesta era întru început la Dumnezeu.
Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.

Ioan 1:1-3

Se poate desluși clar în aceste versete cum ”cuvântul” este declarat ca fiind cauza primă a lucrurilor și deci, practic, la începuturi cuvântul era Însuși Dumnezeu.

În timpurile moderne, magia cuvântului este folosită pe scară largă de către specialiștii în manipularea maselor din publicitate, relații publice, propagandă politică, operațiuni psihologice ale serviciilor secrete, alchimia socială aplicată asupra societății de către organizațiile oculte ș.a.m.d.

Se spune despre Karl Marx, el însuși ocultist și satanist praticant, inițiat în artele negre de către mentorul său Moses Hess, că petrecea ore întregi în biblioteci, studiind tot felul de dicționare și enciclopedii pentru a afla noi termeni, definiții, sinonime, și cât mai multe sensuri pe care să le pervertească și să le utilizeze conform scopurilor sale de a manipula și de a-și promova ideile și doctrina.

Ca să vă dați seama cum se realizează magia prin cuvinte sau magia prin limbaj, am să vă dau câteva exemple. Ca și în alte situații și aici se folosește inversiunea satanică, despre care am mai vorbit aici. Dacă în mod normal mai întâi se observă sau se descoperă un obiect și pentru a fi nominalizat și conceptualizat i se atribuie un nume, în cazul operațiunii magice, întâi se inventează un cuvânt și apoi, prin repetare obsesivă, asociere, utilizare în diverse contexte și construcții narative, se creează maselor iluzia că acel obiect există.

Câteva obiecte, idei și personaje care există doar în mentalul colectiv și sunt ficțiuni acceptate ca fiind reale de către societate: banii, democrația, Statul, Moș Crăciun, Superman, vampirii, libertatea, persoanele juridice, corporațiile etc.

De exemplu toată lumea a auzit astăzi de Globalizare, dar dacă Oculta Mondială nu inventa acest termen, s-ar fi gândit cineva, un om simplu de pe stradă, la ideea de a renunța la națiuni și țări, creând un stat global unic, cu un guvern, armată-poliție unică, limbă, cultură și religie unice și toată lista, pe care o știți și voi, de implementare a Noii Ordini Mondiale (o altă expresie magică inventată de Ocultă).

De fapt cu asta se ocupă Guvernarea Coneptuală reprezentată de Oculta Globalistă urmașa Imperiului Roman și a castei străvechi a preoților egipteni care acum și-au stabilit centrul de comandă în Europa și SUA și reprezintă de fapt elita Imperiului Global Anglo-Khazaro-American, fost Imperiu Britanic Colonial: lansează tot felul de formule magice, termeni noi, concepte, pe care le aruncă pe piață și în scurt timp oamenii simpli încep să le folosească având impresia că ele au ”emanat” de uneva din abis, de la ”firul ierbii”, din adâncurile ”înțelepciunii” poporului.

În cazul României postdecembriste aș putea să dau câteva exemple de termeni noi și sintagme prin intemediul cărora românii au fost hipnotizați în masă: tranziție, privatizare, liberalizare, economie de piață, piața liberă, statul de drept, uniunea europeană, integrare europeană, valori europene, valori euro-atlantice, stabilitate regională, stabilizare maroeconomică, flexibilizarea pieței muncii și mai nou: sustenabilitate, încălzire globală, schimbări climatice, cybersecurity, cyberterorism, energie verde, reziliență, lockdown, distanțare socială, bioterorism, marea resetare, noua realitate etc.

M-am lungit cam mult pentru că vreau să înțelegeți mecanismele ”psiho-magice” ale magiei limbajului și nu am spus nimic despre subiectul din titlu, adică, despre demonul numit ”COVID-19”sau ”SARS Cov-2”. Dar lucrurile se leagă cu tot ce am spus până acum. Covid nu este un virus care întâi a fost descoperit și ulterior i s-a dat o denumire, ci întâi a fost creată denumirea sa, atent aleasă din punct de vedere semantic și numerologic și după aceea nu trebuie să vă mai spun eu cât de mult a fost utilizată, până la demență, în mass-media, pentru a intra puternic în mentalul colectiv și a forma astfel un egregor malefic. Acest egreor este de fapt un spirit demonic, care este mereu invocat și se manifestă prin teamă, panică, neîncredere, disperare, disoluție și izolare socială. Chiar și numele ”Covid” are rezonanța unui nume de zeu gnostic, fiind în fapt dumnezeul unei noi religii scientisto-medicale: Covidismul, propovăduit de zombizații în masă numiți ”martorii lui Covid” sau ”covidioți”.

Sfântul Covidie ATI-istul

În concluzie, la ce ne-ar putea folosi să știm toate acestea? De aici trebuie să înțelegem că lupta cu ”Sistemul” nu poate fi dusă așa cum cred oile umane, adică prin mersul la vot, ”proteste pașnice” sau ”revoluții”, deoarece lupta se duce în plan spiritual și conceptual. Deci, pentru a anihila magia Elitei Oculte, trebuie creată o ”contra-magie” a cuvintelor și a o răspândi cât se poate de mult.

Din acest punct de vedere, Biblia este edificatoare:

Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

Efeseni 6:12

Eu și alte persoane din mediul virtual (expresie magică!) am început deja defensiva creând o serie de termeni, sintagme și meme pe care le lansăm pe Facebook și alte rețele de socializare. Voi puteți să dați mai departe aceste ”arme magice” sau să creați altele noi. Dar pentru asta trebuie să fiți cât mai buni la limba română, la logică, să aveți cultură generală și gândire critică.

12 păreri la “Covid este un spirit demonic creat prin magia cuvântului

  1. ionut

    De ce nu le lansati si aici? Eu nu am facebook (probabil si asta e un termen magic),

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Aici scriu articole. Nu pot să fac postări de un rând sau 2 – 3 cuvinte. În articole folosesc uneori termeni și meme create de mine sau de alții. Da, Facebook este și el un termen magic.

  3. Realist

    In articol s-a pus problema daca un om de rand de pe strada si-ar fi pus problema sa se renunte la natiuni in favoarea formarii unui stat global, guvern mondial, etc. Da. Eu mi-am pus aceasta problema inca din frageda pruncie. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu este un motiv de rusine sau de lauda, deci in nici un caz nu ma falesc cu asta. Pur si simplu in venea in minte aceasta idee. Ba chiar in mod obsesiv. Nu stiu nici acum care e cauza avand in vedere ca am putin peste 40 de ani si copilaria mi-am petrecut-o in timpul cravatelor de pionieri! Daca sunt sa nu un „om de rand de pe strada” nici asta nu pot sti, avand in vedere ca de la 10 ani m-am imprietenit cu un tip de varsta mea care provenea dintr-o familie dubioasa si care facea parte din anumite structuri (ca de exemplu masonice). Dar deoarece nu am fost intru totul de acord cu planurile lor, mi-am luat pedeapsa fiind dus la marginalizare sociala si chiar la periferia societatii, dar nu regret amarnic! In fine, apreciez articolul si faptul ca s-a pus in discutie astfel de subiecte. Remarc si va felicit si pentru asocierea termenilor pomposi cu magia. Asa este, toate aceste expresii melodioase sunt folosite in scop hipnotic asupra maselor. Eu nu apreciam toate acestea si probabil si aceasta a fost una din cauzele pt care mi-am atras antipatia celor pe care i-am mentionat mai sus. Cireasa de pe tort a articolului o reprezinta scoaterea la lumina a fenomenului „Egregor” ! Da, toata tevatura asta cu COVID-ul a creat un egregor.
    Va felict si pt acest articol!

  4. Stela

    Mulțumiri pentru efortul și bunăvoința de a împărtăși cu noi multe informații pe care nu prea le găsim pe net!

  5. ionut

    Dan, am incercat sa duc in derizoriu mastile sanitare a alogenilor care pacalesc lumea romaneasca. Asta referitor la articolul tau si la poza ta

  6. ionut

    Am citit si comentariile articolului. Eu zic ca a avut un impact foarte slab. Poate ca nu l a citit cine trebuia sa l citeasca, Pentru mine a fost o revelatie, Cautam ceva ca explicatie pentru plandemie si nu intelegeam.Tu mi ai rezolvat axioma.Deci: Sunt langa tine

  7. ionut

    Doamne mantuieste ma pe mine pacatosul si ajuta ma sa termin contractul cu bine si sa ajung acasa la familia mea.Crestinii sunt mult mai puternici ca satanistii, Si fizic sunt mai puternici

  8. Dan Tănăsescu Post author

    @ionut: Articolul a avut un impact slab din două motive:
    – Blogul are o audiență scăzută.
    – Oamenii nu sunt pregătiți pentru aceste informații. În general oamenii reacționează la lucruri cunoscute, cu care sunt de acord și cu care sunt obișnuiți. De aceea mass-media repetă același lucru de sute de ori pe zi.

    Cum anume ai dus măștile sanitare în derizoriu

  9. ioanca

    Omenirea se zoombifică rapid. Iubeşte masca. Să te ferească sfântu să încerci a intra într-un magazin fără mască; „dacă e cu mască, aşa să fie, ce vrei să ne omori?…” . Covidul ăsta periculos ucide; 0,05% din cei infectaţi, slăbuţ neh, aşa că este nevoie de un vaccin care va ucide 50% din cei vaccinaţi, ceilalţi vor deveni legume, va fi extrem de bine-văzut, prostimea se va bate pentru întâietate… . Privind atent în jur, zi de zi, oamenii, unora este greşit să le spui altfel decât zombii, mi-am reamintit de afirmaţiile lui Castaneda; „…un animal de pradă venit din negura universului, care a preluat controlul asupra vieţilor noastre. Oamenii îi sînt prizonieri. Animalul de pradă este stăpînul şi dumnezeul nostru. Ne-a făcut ascultători şi neajutoraţi. Dacă vrem să protestăm, ne înăbuşă protestele. Dacă vrem să acţionăm independent, ne impune să nu facem asta…, Au preluat controlul pentru că noi reprezentăm hrana lor, ne storc fără milă fiindcă noi îi susţinem. La fel cum noi creştem pui în coteţe – gallineros- animalele de pradă ne cresc pe noi în humaneros. Astfel, mîncarea le este tot timpul la îndemînă…Ca să ne păstreze ascultători şi slabi, animalele de pradă s-au angajat în strategii extraordinare – extraordinare, evident, din punctul de vedere al unui strateg militar. în schimb, groaznice din punctul de vedere al celor care suferă de pe urma lor. Ne-au dat mintea lor! înţelegi? Animalele de pradă ne-au dat mintea lor, care a devenit mintea noastră. Mintea lor este barocă, contradictorie, posacă, plină de teama de a fi oricînd descoperiţi. Ştiu că, deşi nu ai fost niciodată înfometat, continuă el, suferi de frica foamei, care nu este nimic altceva decît anxietatea animalului de pradă, neliniştit că în orice moment poate fi descoperit şi nu va mai avea mîncare. Prin intermediul minţii, care este, la urma urmei, mintea lor,…” Carlos Castaneda – Latura activă a infinităţii.
    Oi fi lunatic sau poate cumva dus, dar altfel nu-mi pot explica starea actuală de servitute a umanităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge