Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

By | 7 ianuarie, 2010

Întotdeauna mi-a plăcut o soluţie simplă la o problemă aparent complicată.  Nu dărâmi casa pentru a repara o ţeava spartă… E clar că felul în care medicina alopată “tratează” cancerul astăzi, face mai multe victime, decât vindecă.

Chimio-”terapia”, radiaţiile şi bisturiul nu sunt răspunsul la cancer, după cum durerile de cap nu sunt cauzate din lipsa aspirinei.

Alte e cauza şi ea trebuie găsită şi tratată. În acest spirit, următoarele rânduri  au foarte mult sens (autorul îmi e necunoscut). Mai cred că nu este acesta unicul tratament naturist, căci sunt cunoscute efectele miraculoase ale ciupercii japoneze Shitake, Graviolei amazoniene, sau a extrasului din orez IP6, printre altele, dar ca orice lucru bun, este extrem de simplu si atrăgător pentru cei care îi văd valoarea. Judecaţi singuri:

“Cifrele sunt de neînchipuit. Pe plan global, în jur de 8 milioane de oameni mor de cancer în fiecare an, numai în Statele Unite cifra este de peste jumatate de milion de victime anual. Se preconizează că până în anul 2030, această cifră va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.

Cancerul este prima cauză de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar în Statele Unite o persoană din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertăţile cetăteanului sub justificarea “protejării publicului împotriva terorismului” în timp ce aceşti oameni suferă şi mor în fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elită şi cartelurile lor farmaceutice, în mod sistematic, refuză să o vindece.

Anual sunt colectate sume imense de la diverse acte de caritate pentru a susţine studii de găsire a curei pentru cancer pe care organizaţiile elitiste de fapt, nu au nici o intenţie să o găsească.
Am aratat într-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul că un anumit om, dr. Richard Day care era şeful organizaţiei Planificarea Familiei (organizaţie eugenica susţinută de familia Rockefeller) a ţinut o întâlnire restrânsă pentru medici în 1969 la Pittsburg, unde a relatat despre transformările societăţii globale care urmează în viitor.

Înainte de a expune o listă lungă de schimbări care vor avea loc în societatea globală, el le-a cerut celor prezenţi să nu înregistreze şi să nu ia notiţe. Însă un medic a luat notiţe şi mai apoi a făcut public parte din cele spuse la acea întâlnire.

Acum, după 40 de ani, putem vedea câtă acurateţe exista în spusele dr-lui. Day. Motivul pentru care îl amintesc pe dr. Day şi în acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer în cadrul acelei întâlniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice formă de cancer. Informaţiile se găsesc în dosar la Institutul Rockefeller, dacă se va decide vreodată ca să fie dat publicităţii”.

Richard Day spunea că lasând oamenii să moară de cancer se va încetini creşterea numărului populaţiei. “E ok., oricum trebuie să mori de ceva… aşa că de ce să nu fie cancer până la urma urmei?” Cam aşa gândesc aceşti oameni care nu au suflet şi de aceea fac ceea ce fac.

Cartelurile farmaceutice (Big Pharma – vedeţi aici sediul Merck din România, pentru a înţelege cine sunt ei) nu au nici cea mai mică dorinţă să trateze cancerul când ei câştigă sume imense din vânzările de medicamente, citostatice care tratează doar nişte simptome în acelaşi timp omorând şi celulele sănătoase şi chiar şi oamenii cu această otravă – chimioterapia. Dar nici măcar nu este vorba de bani în primul rând. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii să sufere şi să moară mai devreme decât le este vremea, aceasta fiind o metodă de reducere a populaţiei.
De aceea când cineva din afara găştii Big Pharma, descoperă o metodă eficientă de tratare a cancerului, acesta imediat devine o ţintă a organizaţiilor medicale dar şi a agenţiilor guvernamentale.

Un astfel de caz este doctorul italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar şi curajos, care a refuzat să cedeze presiunilor imense care s-au făcut asupra lui şi care încă se mai fac din momentul în care el a realizat ce este cancerul şi cum putem scăpa de el.

Aşa-zisa “crimă” comisă de Simoncini a fost aceea că a descoperit faptul că boala de cancer este cauzată de o ciupercă, candida, care este un organism micotic şi care oricum trăieşte în organismul uman în cantităţi mici, chiar şi la oamenii sănătoşi. În mod normal, sistemul imunitar ţine această ciupercă sub control, dar când Candida din corp metamorfozează într-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave şi chiar cancerul.

Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situată aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune următoarele despre Candida:
“Fungii, şi în special Candida, se dezvoltă mâncând din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvându-l încet dar sigur. Deasemenea, Candida are nevoie de corpul uman ca să se înmulţească pentru că nu o poate face fără acest mediu. Nu este de mirare că în cazurile de oboseală cronică, care în majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rău fizic dar şi mental.”

Tullio Simoncini spune clar că boala cancer este în final această infecţie fungală şi că explicaţiile convenţionale medicale cum că boala cancer se datorează unei funcţionări defectuoase a celulelor este pur şi simplu greşită.

Candida

Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist în diabet şi boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atât. El este un adevărat medic care urmăreşte să dezvăluie adevărul pentru beneficiul pacienţilor şi refuză să repete precum un papagal, versiunea oficială a ceea ce trebuie doctorii să gândească şi să spună.

El provoacă dogma “conformismului intelectual” şi toate asumările nefondate, minciunile, manipularea şi falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizaţiilor medicale care continuă să caute “tratamente” false şi ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.

Încă de când a intrat la medicină, el şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu cancerul şi cu modul în care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinţe teribile. Eram în secţia de oncologie pediatrică şi toţi copiii au murit. Sufeream şi eu văzând cum săracii, copii mureau de la chimioterapie şi radiaţii”.

Frustrările şi tristeţea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat să caute alte căi de a înţelege şi a trata această boală devastatoare. Şi-a început explorările cu o minte deschisă şi cu o pagină albă de hârtie în faţă, nepătată de nici o teorie rigidă împinsă în faţă sau îndoctrinată de curentul principal, convenţional a medicinei şi ştiinţei.

Câţi oare mai trebuie să sufere până când oamenii vor înceta să se mai uite la medici ca la zei atotştiutori realizând scara imensă a ignoranţei care are loc?
Simoncini a realizat că toate cancerele se comportă la fel, indiferent de localizarea în corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat că toate tumorile canceroase sunt întodeauna albe. Ce altceva mai este alb? Candida.

Simoncini a realizat că ceea ce crede medicina convenţională că este o creştere de celule canceroase ieşită de sub control, de fapt este reacţia sistemului imunitar de a proteja corpul împotriva atacurilor de Candida, astfel mărind producţia de celule.

Simoncini spune că lucrurile decurg în felul următor:

• Candida este în mod normal ţinută sub control de sistemul imunitar, dar când acesta devine slăbit şi / sau compromis, Candida se extinde şi poate dezvolta o “colonie”
• Candida, în cele din urmă, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie să răspundă acestui atac în alt “mod”
• Acest “mod” este de a construi o barieră defensivă de celule şi această barieră, acest cumul de celule reprezintă ceea ce este denumit cancer.

Se spune că răspândirea cancerului la alte părţi ale corpului este provocată de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originală. Simoncini spune că lucrurile nu stau aşa deloc. Răspândirea cancerului este declanşată de cauza reală a cancerului, adică de fungi Candida care migrează de la sursa originală. Această migrare poate fi declanşată chiar la biopsie sau în timpul operaţiei.

Ce anume îi permite cancerului să se manifeste, după cum am spus şi în multe dintre cărţile mele? Sistemul imunitar slăbit. Când sistemul imunitar funcţionează eficient, va adresa orice problemă înainte de a o scăpa de sub control. În acest caz, ţinând Candida sub control.

Echilibrul sistemului imunitar

Dar iată că numărul bolnavilor de cancer creşte pe plan global şi continuă să crească. Există un război bine calculat împotriva sistemului uman imunitar şi care a devenit din ce în ce mai prezent.

Sistemul imunitar este slăbit şi atacat de mâncăruri şi băuturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvenţe electromagnetice, de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vieţii moderne şi altele.

Vă imaginaţi ce deficienţe pot avea copiii din ziua de azi când ei primesc 25 de vaccinuri sau combinaţii de vaccinuri până la vârsta de 2 ani (aceasta este situaţia în America, în România copiii primesc 10 vaccinuri până la vârsta de 1 an şi încă 5 până la vârsta de 14 ani) şi toate aceste vaccinuri se fac în timp ce sistemul imunitar înca este în formare.

Acesta este modul în care familiile de Illuminati urmăresc să declanşeze reduceri masive ale populaţiei – prin demolarea mecanismelor de protejare naturală a corpului.

Mdaaa… aici este adevăratul şoc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decât orice?
CHIMIOTERAPIA. Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otravă care este menită să distrugă celule. Atâta tot.

Tratamentul convenţional al cancerului se face prin otrăvirea victimei sperând că celulele canceroase vor fi în mai mare măsură şi mai repede omorâte decât cele sănătoase şi nu se va ajunge la pierderea vieţii pacientului.
Dar stai să vezi. Această chimioterapie otrăveste şi omoară şi celulele sistemului imunitar pe care îl face “varză”. Iar Candida este încă prin împrejurimi.
Acest sistem imunitar făcut “varză” nu mai poate răspunde în mod eficient la atacurile de Candida şi aceasta va câstiga teren astfel încât cancerul se transferă în alte părţi ale corpului ajungându-se la răspândirea acestuia în corp. Chiar şi cei care şi-au revenit după operaţie şi chimioterapie şi sunt declaraţi vindecaţi, rămân o bombă care e pe cale să explodeze în orice moment.

Sistemul lor imunitar este acum mult slăbit şi este doar o chestiune de timp până când Candida va declanşa o recidivă. Chimioterapia de fapt, omoară oamenii pe care ar fi trebuit să-i trateze.

Când Simoncini a realizat că boala cancerului este de fapt o infecţie sau infestare fungală, el a început să caute ceva, o substanţă care poate să omoare această ciuperca, astfel înlaturând cancerul. El şi-a dat seama că medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru că fungii pot muta foarte repede pentru a se apăra şi chiar încep să se hrănească cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omorî.

Astfel, Simoncini a găsit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atenţie! Nu este exact acelasi lucru ca şi praful de copt care are şi alţi aditivi.

El a folosit această substanţă pentru că este un distrugător puternic al fungilor şi spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se dă bicarbonat de sodiu pe cale orală dar şi intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung şi subţire care în general se foloseşte la vizionarea corpului pe interior fără a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adică direct pe fungi..

Egiptenii din antichitate ştiau despre proprietăţile vindecătoare ale substanţelor anti-fungale iar cărţi indiene de acum 1000 de ani recomandă pentru tratarea cancerului, substanţe puternic alcaline.
În 1983, Simoncini a tratat un bărbat italian, Gennaro Sangermano, căruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viaţă din cauza unui cancer de plămâni. După câteva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reîntors la o stare de sănătate bună iar cancerul a dispărut. Acum, dupa 26 de ani el încă este în viată şi cu o sănătate bună.

Simoncini începuse să aibă mai multe reuşite cu această metodă şi şi-a prezentat cercetările şi rezultatele la Departamentul Italian de Sănătate, sperând că acesta va aproba trecerea la teste ştiinţifice pentru demonstrarea eficienţei acestei metode de tratament. Dar din păcate el a început să descopere adevărata scară la care se ridică manipularea şi decepţia din domeniul medical.

Autorităţile, nu numai că au ignorat documentaţia prezentată de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauză că a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, aşa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.

El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare şi condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost închis pentru 3 ani pe motivul că a fost găsit vinovat de cauzarea morţii unor pacienţi pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declanşat campania: pune mâna pe Simoncini şi nu-l lăsa să mai facă valuri.

Organizaţiile medicale spun că declaraţiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebuneşti şi periculoase. Un medic italian “de referinţă”, în mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu în clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea şi afecţiuni grave în corp!
În tot acest timp, milioane de pacienţi mureau de cancer şi ar fi putut fi trataţi în mod eficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le păsa..

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoană care să dea aşa uşor bătută, şi a continuat să răspândească informaţii despre lucrările şi descoperirile sale pe Internet şi în prezentări publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit în timp ce eram în deplasare în Statele Unite.
Ştiu că el are succese remarcabile la reducerea drastică sau chiar înlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta durează câteva luni în unele cazuri, dar în altele, ca de exemplu cancerul de sân, având în vedere accesul uşor la tumoare, aceasta dispare în câteva zile.

Oamenii deasemenea se tratează singuri sub îndrumarile doctorului Simoncini şi la sfârşitul acestui articol sunt nişte link-uri la nişte videouri cu oameni care vorbesc despre experienţa lor cu cancerul şi tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetările a doi oameni de ştiinţă englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer şi profesorul Dan Burke, am scris în articolul din luna aprilie faptul că boala de cancer este de fapt o ciupercă . Descoperirile celor doi profesori sunt următoarele:

Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu îl au. Acest biomarker este o enzimă care se numeşte CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mări rata unei reacţii chimice.
Enzima CYP1B1 alterează structura chimică a unui compus care se numeşte Salvestrol care în mod normal se găseşte în natură în multe fructe şi vegetale. Aceste schimbări chimice transformă Salvestrolul într-un agent care omoară celulele canceroase dar nu le atacă pe cele normale.

Sincronicitatea este perfectă. Enzimele CYP1B1 apar numai în celulele canceroase şi reacţionează cu Salvestrolul din fructe şi vegetale pentru a crea reacţii chimice care omoară numai celulele canceroase.
Şi aici este dovada că tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezintă sistemul natural de protecţie al fructelor şi vegetalelor împotriva atacurilor de fungi şi de aceea Salvestrolul se găseşte numai în speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: căpşunile, afinele, fragii, strugurii, coacăzele negre şi roşii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (în special broccoli şi varză), anghinarea ardeii graşi roşii şi galbeni, avocado, măcrişul, sparanghelul şi vinetele.

Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma şi marile companii Bio Tech ştiu acest lucru şi ei au făcut următoarele două lucruri de majoră importanţă pentru a slăbi acest sistem de protejare naturală împotriva atacului fungal care este cancerul:

1. Fungicidele chimice folosite în agricultura modernă care omoară fungi în mod artificial, ceea ce înseamnă că plantele nu mai trebuie să-şi activeze propriul sistem de protejare şi anume Salvestrolul. În ziua de azi, Salvestrolul se mai găseşte doar în legumele şi fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au acţiune puternică de blocare a enzimelor CYP1B1, aşa că oricâte produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea contează întrucât Salverstrolul nu se va activa şi nu va acţiona ca un agent de distrugere al cancerului aşa cum ar fi fost normal.

Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine plănuit aşa cum era bine planuită şi distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile de elită vor ca oamenii să fie distruşi de cancer şi nu vindecaţi. Ei sunt nişte oameni bolnavi atât mental cât şi emoţional şi consideră oamenii drept oi sau vite, sau animale în orice caz. Lor nu le pasă cât stres, câtă suferinţă şi moarte cauzează aceste manipulări şi secretizări, şi din punctul lor de vedere: cu cât mai multă suferinţă cu atât mai bine. Şi asta dovedeşte că aceşti oameni nu sunt în toate minţile.

Dar Simoncini refuză să încline steagul şi continuă să promoveze ceea ce el vede că este un tratament sigur al cancerului, pe când “în lumea reală” cifra de decese din cauza cancerului creşte şi continuă să crească în mod incontrolabil pentru că tratamentele sunt bazate pe teorii intenţionat eronate şi care nu dau rezultate.

Este întradevăr o societate nebună, nebună, dar din perspectiva familiilor de elită, aşa şi trebuie să fie. Mulţumim Domnului pentru oamenii curajoşi şi hotărâţi precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai mulţi oameni ca el şi cât de repede.
Ce contrast imens este între el şi cei care servesc organizaţiile medicale. Când Simoncini a ţinut o prezentare la clinica Shen, chiar cu câteva săptămâni înainte de acest eveniment, mulţi medici locali l-au ridiculizat şi i-au contestat teoriile.

Au fost şi ei invitaţi la prezentarea lui Simoncini, ceea ce probabil că ar fi adus importante beneficii pacienţilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare şi a pune întrebări direct lui Simoncini.. Ghiciţi ce s-a întamplat? Ei nu au venit.

Site-ul lui Tullio Simoncini

Test simplu pentru a verifica nivelul  Candida în corpul Dvs.

“Puneţi seara un pahar cu apă pe noptiera unde dormiţi. Dimineaţa când vă treziţi, scuipaţi în pahar. Nu fortaţi, ci eliminaţi doar ce aveţi, chiar dacă este foarte puţin.
Lăsaţi să stea 2 minuate după care analizaţi conţinutul la lumină. Dacă scuipatul rămâne la suprafaţă sau se dizolvă, este bine. Tulburarea apei, indică prezenţa Candidei.
Dacă apar prelungiri ale scuipatului în jos, ca nişte picioare,  indică deasemenea prezenţa Candidei.”

Articol preluat de pe http://eufrosin.wordpress.com/

100 păreri la “Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

 1. Petre Vasilescu - unul din fii lui Roman Vasilesc

  care este tratamentul cu bicarbonat de sodiu impotriva candidei, relevata dupa testul cu paharul de apa?

 2. Dan Lee Post author

  Modul în care se face acest tratament îl ştie cel mai bine medicul Tullio Simoncini. Dacă aţi citit articolul până la sfârşit, aţi văzut că am dat link-urile de la blogul de pe care am preluat acest articol şi de la site-ul doctorului Tullio Simoncini. Dacă veţi intra acolo poate veţi afla mai multe.

 3. Dan Lee Post author

  Aşa cum scrie şi în articol această metodă este creată şi administrată numai de doctorul Tullio Simoncini. Metoda a fost contestată şi medicul respectiv, aşa cum scrie şi în articol, a fost şi arestat pentru înşelăciune. Aşa că, cel puţin până acum, nu cred să existe vreun alt centru care face astfel de tratamente, cu atât mai puţin în România. Dar orcium, dacă se iveşte ceva vă anunţ. 🙂

 4. Cezar Popa

  Teorii asemanatoare am citit si pe site-urile dedicate consumului de apa si alimente alcaline. Se pare ca si explicatiile privind bicarbonatul de sodiu, date mai sus, se incadreaza cam in acelasi tipar. Ideea este ca intregul organism trebuie mentinut la o alcalinitate crescuta,asta conducand la un aport crescut de oxigen la nivel celular. Oxigenul, insemna viata, ori fungii sunt saprofiti, deci, unde este viata nu sunt fungi. Simplu, nu?

 5. econinja

  Buna,
  studiez si eu medicina naturista dar trebuie sa fiu foarte prudent ca sa evit unele sarlatanii.In rest:toate fiintele planetei sunt fiinte biologice nu chimice si medicina greseste enorm cand foloseste in tratarea fiintelor:medicamente chimice.
  M am uitat mai bine la acest blog si am vazut ca am de a face cu un om care recunoaste ca animalele sunt suflete prin acel articol excelent despre pisici care este aici pe acest blog.De aceea-pentru ca eu nu discut persoane care dispretuiesc animalele fiind activist vegan antispecisist-pun o intrebare:am gasit un medicament puternic contra cancerului numit:apisano ,este bun si la caini acest medicament?
  Deasemenea observ in acest blog si apropierea de Arte Martiale,si pe mine ma intereseaza aceste lucruri dar mai ales latura :realitatii adica lupta de strada.Am pe blog un astfel de articol,scris mai demult.
  Deasemenea cred in extreterestrii si doresc sa studiez cat mai mult ufologia deoarece gasesc aici rezolvare in problemele vietii.

 6. Dan Lee Post author

  Nu am auzit despre acest medicament, dar mă voi interesa. Voi mai scrie astfel de articole , dar momentan am luat o mică pauză pentru că sunt ocupat cu serie de alte probleme. Ţi-am corectat adresa la blogul tău, deoarece linkul era scris incorect 🙂

 7. econinja

  Bine astept.Ideea e sa fie cat mai multe articole pretioase cu ideea de baza:totul pentru intoarcerea omului la natura.
  Multumesc de corectare.

 8. VictorCh

  Subiectul nu imi este cunoscut dinainte, astfel incat nu comentez decat pe baza informatiilor continute in articol si a logicii. Referitor la subiectul central al articolului nu vreau sa ma pronunt (nu-mi „vin” decat comentarii denigratoare si nu ma consider cunoscator astfel incat sa-mi permit sa le postez), dar comentez cateva consideratii colaterale.

  1. „…numai în Statele Unite cifra este de peste jumatate de milion de victime anual.”
  „…în Statele Unite o persoană din patru moare de cancer…”
  Daca „o persoana din patru” reprezinta „peste jumatate de milion”, „regula de trei simpla” „ne spune” ca anual in SUA mor peste doua milioane de locuitori. Daca Wikipedia nu greseste amarnic si populatia SUA este intr-adevar in vecinatatea numarului de 300 mil (atat spune ca era in 2006, acum ar trebui sa depaseasca) inseamna ca in SUA „speranta medie de viata” s-ar apropia de 150 ani, si TARE ma indoiesc ca ACEASTA ar fi realitatea.
  2. „Pe plan global, în jur de 8 milioane de oameni mor de cancer în fiecare an.”
  „Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii să sufere şi să moară mai devreme decât le este vremea, aceasta fiind o metodă de reducere a populaţiei.”
  „Familiile de elită vor ca oamenii să fie distruşi de cancer şi nu vindecaţi.”
  Concluzia in principiu nu ma incumet s-o combat, dar poate ca n-ar fi rau de aflat daca intre cele 8 mil decese ANUALE nu se gasesc si membri dragi ai acelor „familii elitiste” (n-as crede ca ei sa fie scutiti). Sau poate acele familii isi sacrifica si propriii lor membri intru realizarea reducerii populatiei, si respectivii membri nu protesteaza? In acest caz bagsama ca ideea care reuseste sa induca in familiile celor „alesi” asemenea porniri de martiri ai cauzei merita luata in considerare si studiata mai indeaproape…

 9. BOZZ

  @CancerFraud.org……….este vorba de un articol din 2006 D-nul meu.

  Noi suntem acum in 2010…totushi.

  Pe de alta parte, hai sa fim siceri, la cite scirnavii se fac in medicina, hopa, hai ca-l prindem pe Tullio Simoncini.

  Aha, si veveritza impaturea ciocolata in poleiala…cit despre Ancheta despre Medicamentele ptr. Gripa Prcina, vezi sa nu.

  Hai sa fim serioshi…plus ca toate alimentele din comertzul …MONDIAL…este preponderent ACID…ori, din cite se stie ph-ul organismului uman, este la 7.3 – 7.5….

  NO COMMENTS SI FELICITARI LA BLOGGARI

 10. Pingback: AJNA-FRONTUL UNIT DE ELIBERARE | AJNA-FRONTUL UNIT DE ELIBERARE

 11. cristina

  vă rog să-mi spuneti dacă mama mea, în varsta de 72 ani, diagnosticată cu o tumoră cerebrală numită: Glioblastom multiform, frontal drapta, operat (rezecţie macroscopică), cu radioterapie postoperatorie executată, RTE constând în 30Gy/10 fr/ 2 săptămâni „whole brain” + 20Gy/10 fr/2 săptămâni/CTV restant, concomitent cu radioterapia+Dexametazonă 8 mg x 2/ zi, Carbamazepină 1 tb x 2/zi, Fenobarbital 1 tb/seara, se poate trata cu bicarbonat de sodiu şi dacă da, care este reţeta sau medicamentul în cauză?
  Mulţumesc mult!

 12. Dan Lee Post author

  Din păcate nu pot să vă răspund la această întrebare pentru că nu sunt medic, iar articolul l-am preluat de pe un alt blog, a cărui adresă o găsiţi la sfârşitul articolului. Încercaţi acolo, poate aflaţi mai multe detalii, sau pe site-ul doctorului Tullio Simoncini.

 13. Cristina

  Multumesc frumos totuşi pentru răspuns!
  Toate cele bune si Domne ajuta!
  CL

 14. VictorCh

  Pt „@VictorCh”:

  1. E „frumos” din partea dumitale ca „ai verticalitatea” de a-ti asuma (prin semnarea comentariului) responsabilitatea afirmatiilor facute. (Din cate stiu eu, atacul anonim este arma celor lasi.)

  2. Dumneata AI CITIT si inceputul comentariului meu? Cata vreme cineva nu este „clasic in viata” nu-i frumos sa se auto-citeze – da’ se pare ca de aceasta data e necesar:
  „Subiectul nu imi este cunoscut dinainte, astfel incat nu comentez decat pe baza informatiilor continute in articol si a logicii.”
  Iti aduc la cunostinta faptul ca eu nu caut pe net in primul rand din cauza nepriceperii mele atat in ceea ce priveste operarea PC, cat si in mediul virtual – si apoi, pt mine personal subiectul nu prezinta un interes deosebit, deci nu merita sa fac eforturi deosebite pt a-l elucida.
  Dumneata in raspunsul acesta la comentariul meu ai procedat precum religiosii habotnici: mi-ai oferi drept argument faptul ca „asa scrie”. Si daca scrie – CE? Asta face sa fie gresita logica mea?
  EU nu facusem altceva decat sa atrag atentia asupra unor relatii intre numere, si respectiv intre argumentele de tip psihologic, despre care eu credeam (si inca mai cred) ca reprezinta inadvertente, ne-coerente, ne-corelari intre datele oferite.
  DUMNEATA – inainte de a ma „probozi” atat de condescendent – AI VERIFICAT logica afirmatiei mele, si ai constatat greseala? CARE e acea greseala? (SAU „argumentul suprem” este SI PT DUMNEATA doar „asa scrie la gazeta”?)

 15. OANA

  Fara a verifica informatiile mai sus aparute as vrea sa spun un singur lucru si anume faptul ca si cancerul este o boala ca si celelalte.Iar atunci ciind crezi cu adevarat in ceva esti vindecat.Crede si te vei vindeca.Pina s-a descoperit penicilina,gratie mucegaiului,pneumonia facea ravagii.De ce n-ar actiona la fel si bicarboatul de sodiu?

 16. mario

  Toate bune, dar nicaieri nicio adresa de-a doctorului italian! telefon sau email al clinicii unde activeaza s,a.m.d.

 17. Oara

  Consum bicarbonat de sodiu ,zilnic ,de aproximativ 15 ani impotriva unei ciuperci care se manifesta intestinal, genital dar si la gingii.Nu m-am vindecat dar am rezistat .Mananc foarte putine acrituri ( fructe, lamaie, sucuri ) iar in ultimul timp chiar nu mai consum deloc.
  Dupa consumul de acrituri dar si de produse cu E-uri sau /si modificate genetic am balonari puternice cu dureri in asa numita zona inghinala si cu senzatia de formare a unei pungi de puroi . Urmeaza mancarimi vaginale, scurgere albicioasa, umflarea genunchilor , amortirea calcaielor si senzatia de tensiune in laba piciorului .Cred ca se produce o drenare a puroiului pana in laba piciorului unde a aparut o batatura dar nu de la incaltaminte.Imediat ce apar aceste simptome sunt afectate si gingiile ,partea stanga : mancarimea ,descamuarea si sangerarea gingiilor si a cerului gurii si slabirea radacinii dintilor.De un an de zile , unul din ganglionii din zona gatului,tot partea stanga ,a crescut in dimensiuni dar nu ma doare. Spal dintii si gingiile cu bicarbonat de sodiu chiar pana la sangerare cand tensiunea gingivala scade si starea se mai amelioreaza.Nu imi fac nici un fel de griji pentru folosirea bicarbonatului de sodiu .Consum des si in cantitati mici : un sfert de lingurita de 7-8 ori pe zi .Am facut spalaturi vaginale dar acum mancarimile s-au mai redus si datorita faptului ca nu mananc acrituri si nici produse cu E-uri sau modificate genetic.Cafeaua si orice fel de bautura (vinul in special )au aceleasi efecte ca alimentele enumerate.

 18. Dan Tănăsescu Post author

  Sunt curios de unde se poate procura bicarbonat de sodiu pur (nu praf de copt), pentru că în cometţ nu am mai văzut de mult timp.

 19. VictorCh

  Probabil ca de la farmaciile care au SI laborator de preparare a retetelor magistrale („comanda speciala”, ca „reteta magistrala”). (SAU – de la laboratoarele care-l prepara; SAU ti-l prepari dumneata singur, „home-made” – prin cartile de chimie tre’ sa fie descrisa „experienta” din care rezulta Na2CO4.)

 20. Dan

  Cautati pe net si informati despre JIM HUMBLE si descoperirile lui legate de dioxidul de clor medicamentul numit de el MMS cu care vindeca si la ora actuala mi de cazuri de cancer,sida,malarie etc pe continentul African si nu uitati informatia inseamna putere!

 21. Mimi Walter

  Cancerul se vindeca in primul rand prin modificarea dietei alimentare si a modului de viata, iar acest lucru a fost descoperit si demonstrat in practica nu de unul, ci de nenumarati medici, mai multe puteti citi aici:
  http://hrana-vie.blogspot.com/p/metode-naturale-de-tratament.html
  Bineinteles ca medicina alopata, industria alimentara si cea farmaceutica au facut si fac tot ce le sta in putinta, sa nu lase sa iasa la lumina aceste fapte (calomnie, denigrare, etc). De aceea, eu as recomanda mai putin studiile si articolele bazate strict pe date exacte, bazate pe studii stiintifice (rezultatul lor depinde f. mult de CINE finanteaza studiul), si m-as orienta mai mult spre experienta practica. In acest sens, este f. interesanta si povestea unei doamne nemaipomenite, care s-a autovindecat de cancer, dupa ce fusese externata de medici din spital, ca sa moara acasa. Iar in cazul doamnei Elena Nita Ibrian, sumbrele prognoze nu numai ca nu s-au implinit, ci buna doamna reuseste sa mai traiasca inca peste 60 de ani, numai cu ajutorul unei alimentatii naturale si a plantelor din flora spontana. Si asta la noi in tara, la Piatra Neamt:
  http://www.formula-as.ro/2009/870/medicina-naturii-44/elena-nita-ibrian-mancati-crud-si-curat-si-veti-fi-sanatosi-11145
  Multa sananate tuturor!

 22. matei sorina

  am un fibrom de 3cm si as vrea sa stiu,stie cineva de tratamentul fibromului cu bicarbonat?multumesc

 23. Sorin

  Pentru Oara:
  problema ta se poate rezolva usor si definitiv cu argila.

 24. elena

  Vreau sa spun ca bicarbonat gasiti in magazinele alimentare din Chisinau,R.Moldova

 25. Emil V. Toma

  Salutare, am trimis un mesaj pe 4 sep, nu l-ai publicat.

  Salutari,

  Emil

 26. Emil V. Toma

  mda.. rascoleste prin spam, eu nu am mai inchis browserul de atunci, deci a fost pagina ta. A fost un comentariu mai complex si nu l-am salvat. Nu mai conteaza, acum ma voi rezuma sa va comunic adresa de unde am eu bicarbonatul.
  sc „hipocrate 2000” srl
  str. prahova 6a, sect.1 bucuresti
  office at hipocrate2000 punct ro
  http://www.hipocrate2000.ro
  si dati pe net „producatori bicarbonat de sodiu”, o sa fiti surprinsi de rezultate.. in rest toate bune si sanatate.

 27. avram gliguta

  Un alt tratament care vindeca cancerul este se alege un trunchi de -Mesteacan-, care as aibe scoarta sanatoasa, la inaltimea pe care o are bolnavul,trunchiul trebuie sa aibe circumferinta egala cu circumferinta capului bolnavului. trunchiul se taie la 10-15 cm.de la sol. trunchiul trebuie sa aibe lungimea de 2 metri.pt transport si pt. a fi utilizat mai usor,poate fi taiat in2 bucati egale.dar la tratament se incepe cupatrea superioara. trunchiurile se pun in apa cu partea inferioaraiar deasupra se pune o cirpa udatratamentul trebuie sa inceapa la cel mult 2 zile dupa taierea trunchiului de Mesteacan la trunchiul de mesteacan, decojirea se incepe cu partea mai subtiredecojirea se face inelarde pe trunchi in dreptinghi cu latimea cit palma bolnavului, si lungimea cit palma bolnavului. dupa ce se terminascoarta de pe un inel,se trece la urmatorul inel. se iau bucatile de coaja si se maruntesc, coaja se ia de pe trunchise ia numai inainte de a se pune la fiert se pun 3 litri de apa 7 linguri de griu in apa care fierbe,si se fierbe incet pina cin griul devine comestibil. se adauga coaja de mesteacan, impreuna cu coaja de salcie alba si salcie rosie, si se mai fierbe 3 minute. trunchiul de salcie se alege cit grosimea pulpei bolnavului, iar decojirea se face din partea de jos. toate trunchurile se tin in apa ca sa nu se usuce,in cazul in care sint rani externe se ia din acest ceai separat intr-o canapt a se tampona ranile cu acest ceai. cind nu exista rani, ceaiul se bea integral pe parcursul zilei.pt. cancerul pulmonar se face inhalatii cu acest ceai, seara, si dimineata, dupa care se strecoara si se pune la rece pt a fi baut. Tratamentul dureaza intre 6 luni, si 1 an de zile,in functie de gravitatea cazului se tine regim alimentar, fara carne,fara tigara, fara alcool, fara zahar, si conservanti. iar in timpul tratamentului se mai poate bea apa cu bicarbonat de sodiu.

 28. ecaterina Rosca

  Am cancer de san operat de unde pot sa procur bicarbonat de sodiu si care e reteta cum ,cam si in ce cantitate se administreaza cata perioada ,de cate ori pe zi ,mai multe informatii

 29. Monica

  Citind articolul pot spune ca am fost socata. Nu mi-am imaginat sa fie asa eficient. Mi-am amintit ca unchiul meu bea apa in care dilua bicarbonat, impotriva ulcerului. Eu nu mai folosesc sapun pentru igiena zonei intime, ci bicarbonat diluat, cam 2 lingurite la 500 ml apa, am citit undeva ca ajuta impotriva candidei cu care ma lupt de cativa ani. Si chiar ajuta. In paralel iau capsule cu extract din samburi de grepfruit, cu indicatii in tratamentul ulcerului si a candidei. Intamplator sa fie trecute cele doua boli pe acelasi prospect? Mai vreau sa va spun cateva lucruri legate de bicarbonat: il folosesc cu succes in gospodarie la spalarea WC-ului, cazii, chiuvetei si in loc de Calgon pentru ca indeparteaza piatra si mentine curatenia mai mult decat orice produs chimic. Toate bune va doresc!

 30. iulia

  Eu m-am tratat de candida cu Bicarbonat de sodiu si mi-a trecut pt o perioada,Cand simt ca a revenit ,iat ma tratez

 31. Pingback: Terapia Naturala » Miracole,Naturale…Totul despre ”Bicarbonatul de Sodiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge