Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

By | 7 ianuarie, 2010

Întotdeauna mi-a plăcut o soluţie simplă la o problemă aparent complicată.  Nu dărâmi casa pentru a repara o ţeava spartă… E clar că felul în care medicina alopată “tratează” cancerul astăzi, face mai multe victime, decât vindecă.

Chimio-”terapia”, radiaţiile şi bisturiul nu sunt răspunsul la cancer, după cum durerile de cap nu sunt cauzate din lipsa aspirinei.

Alte e cauza şi ea trebuie găsită şi tratată. În acest spirit, următoarele rânduri  au foarte mult sens (autorul îmi e necunoscut). Mai cred că nu este acesta unicul tratament naturist, căci sunt cunoscute efectele miraculoase ale ciupercii japoneze Shitake, Graviolei amazoniene, sau a extrasului din orez IP6, printre altele, dar ca orice lucru bun, este extrem de simplu si atrăgător pentru cei care îi văd valoarea. Judecaţi singuri:

“Cifrele sunt de neînchipuit. Pe plan global, în jur de 8 milioane de oameni mor de cancer în fiecare an, numai în Statele Unite cifra este de peste jumatate de milion de victime anual. Se preconizează că până în anul 2030, această cifră va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.

Cancerul este prima cauză de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar în Statele Unite o persoană din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertăţile cetăteanului sub justificarea “protejării publicului împotriva terorismului” în timp ce aceşti oameni suferă şi mor în fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elită şi cartelurile lor farmaceutice, în mod sistematic, refuză să o vindece.

Anual sunt colectate sume imense de la diverse acte de caritate pentru a susţine studii de găsire a curei pentru cancer pe care organizaţiile elitiste de fapt, nu au nici o intenţie să o găsească.
Am aratat într-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul că un anumit om, dr. Richard Day care era şeful organizaţiei Planificarea Familiei (organizaţie eugenica susţinută de familia Rockefeller) a ţinut o întâlnire restrânsă pentru medici în 1969 la Pittsburg, unde a relatat despre transformările societăţii globale care urmează în viitor.

Înainte de a expune o listă lungă de schimbări care vor avea loc în societatea globală, el le-a cerut celor prezenţi să nu înregistreze şi să nu ia notiţe. Însă un medic a luat notiţe şi mai apoi a făcut public parte din cele spuse la acea întâlnire.

Acum, după 40 de ani, putem vedea câtă acurateţe exista în spusele dr-lui. Day. Motivul pentru care îl amintesc pe dr. Day şi în acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer în cadrul acelei întâlniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice formă de cancer. Informaţiile se găsesc în dosar la Institutul Rockefeller, dacă se va decide vreodată ca să fie dat publicităţii”.

Richard Day spunea că lasând oamenii să moară de cancer se va încetini creşterea numărului populaţiei. “E ok., oricum trebuie să mori de ceva… aşa că de ce să nu fie cancer până la urma urmei?” Cam aşa gândesc aceşti oameni care nu au suflet şi de aceea fac ceea ce fac.

Cartelurile farmaceutice (Big Pharma – vedeţi aici sediul Merck din România, pentru a înţelege cine sunt ei) nu au nici cea mai mică dorinţă să trateze cancerul când ei câştigă sume imense din vânzările de medicamente, citostatice care tratează doar nişte simptome în acelaşi timp omorând şi celulele sănătoase şi chiar şi oamenii cu această otravă – chimioterapia. Dar nici măcar nu este vorba de bani în primul rând. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii să sufere şi să moară mai devreme decât le este vremea, aceasta fiind o metodă de reducere a populaţiei.
De aceea când cineva din afara găştii Big Pharma, descoperă o metodă eficientă de tratare a cancerului, acesta imediat devine o ţintă a organizaţiilor medicale dar şi a agenţiilor guvernamentale.

Un astfel de caz este doctorul italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar şi curajos, care a refuzat să cedeze presiunilor imense care s-au făcut asupra lui şi care încă se mai fac din momentul în care el a realizat ce este cancerul şi cum putem scăpa de el.

Aşa-zisa “crimă” comisă de Simoncini a fost aceea că a descoperit faptul că boala de cancer este cauzată de o ciupercă, candida, care este un organism micotic şi care oricum trăieşte în organismul uman în cantităţi mici, chiar şi la oamenii sănătoşi. În mod normal, sistemul imunitar ţine această ciupercă sub control, dar când Candida din corp metamorfozează într-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave şi chiar cancerul.

Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situată aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune următoarele despre Candida:
“Fungii, şi în special Candida, se dezvoltă mâncând din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvându-l încet dar sigur. Deasemenea, Candida are nevoie de corpul uman ca să se înmulţească pentru că nu o poate face fără acest mediu. Nu este de mirare că în cazurile de oboseală cronică, care în majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rău fizic dar şi mental.”

Tullio Simoncini spune clar că boala cancer este în final această infecţie fungală şi că explicaţiile convenţionale medicale cum că boala cancer se datorează unei funcţionări defectuoase a celulelor este pur şi simplu greşită.

Candida

Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist în diabet şi boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atât. El este un adevărat medic care urmăreşte să dezvăluie adevărul pentru beneficiul pacienţilor şi refuză să repete precum un papagal, versiunea oficială a ceea ce trebuie doctorii să gândească şi să spună.

El provoacă dogma “conformismului intelectual” şi toate asumările nefondate, minciunile, manipularea şi falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizaţiilor medicale care continuă să caute “tratamente” false şi ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.

Încă de când a intrat la medicină, el şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu cancerul şi cu modul în care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinţe teribile. Eram în secţia de oncologie pediatrică şi toţi copiii au murit. Sufeream şi eu văzând cum săracii, copii mureau de la chimioterapie şi radiaţii”.

Frustrările şi tristeţea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat să caute alte căi de a înţelege şi a trata această boală devastatoare. Şi-a început explorările cu o minte deschisă şi cu o pagină albă de hârtie în faţă, nepătată de nici o teorie rigidă împinsă în faţă sau îndoctrinată de curentul principal, convenţional a medicinei şi ştiinţei.

Câţi oare mai trebuie să sufere până când oamenii vor înceta să se mai uite la medici ca la zei atotştiutori realizând scara imensă a ignoranţei care are loc?
Simoncini a realizat că toate cancerele se comportă la fel, indiferent de localizarea în corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat că toate tumorile canceroase sunt întodeauna albe. Ce altceva mai este alb? Candida.

Simoncini a realizat că ceea ce crede medicina convenţională că este o creştere de celule canceroase ieşită de sub control, de fapt este reacţia sistemului imunitar de a proteja corpul împotriva atacurilor de Candida, astfel mărind producţia de celule.

Simoncini spune că lucrurile decurg în felul următor:

• Candida este în mod normal ţinută sub control de sistemul imunitar, dar când acesta devine slăbit şi / sau compromis, Candida se extinde şi poate dezvolta o “colonie”
• Candida, în cele din urmă, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie să răspundă acestui atac în alt “mod”
• Acest “mod” este de a construi o barieră defensivă de celule şi această barieră, acest cumul de celule reprezintă ceea ce este denumit cancer.

Se spune că răspândirea cancerului la alte părţi ale corpului este provocată de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originală. Simoncini spune că lucrurile nu stau aşa deloc. Răspândirea cancerului este declanşată de cauza reală a cancerului, adică de fungi Candida care migrează de la sursa originală. Această migrare poate fi declanşată chiar la biopsie sau în timpul operaţiei.

Ce anume îi permite cancerului să se manifeste, după cum am spus şi în multe dintre cărţile mele? Sistemul imunitar slăbit. Când sistemul imunitar funcţionează eficient, va adresa orice problemă înainte de a o scăpa de sub control. În acest caz, ţinând Candida sub control.

Echilibrul sistemului imunitar

Dar iată că numărul bolnavilor de cancer creşte pe plan global şi continuă să crească. Există un război bine calculat împotriva sistemului uman imunitar şi care a devenit din ce în ce mai prezent.

Sistemul imunitar este slăbit şi atacat de mâncăruri şi băuturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvenţe electromagnetice, de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vieţii moderne şi altele.

Vă imaginaţi ce deficienţe pot avea copiii din ziua de azi când ei primesc 25 de vaccinuri sau combinaţii de vaccinuri până la vârsta de 2 ani (aceasta este situaţia în America, în România copiii primesc 10 vaccinuri până la vârsta de 1 an şi încă 5 până la vârsta de 14 ani) şi toate aceste vaccinuri se fac în timp ce sistemul imunitar înca este în formare.

Acesta este modul în care familiile de Illuminati urmăresc să declanşeze reduceri masive ale populaţiei – prin demolarea mecanismelor de protejare naturală a corpului.

Mdaaa… aici este adevăratul şoc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decât orice?
CHIMIOTERAPIA. Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otravă care este menită să distrugă celule. Atâta tot.

Tratamentul convenţional al cancerului se face prin otrăvirea victimei sperând că celulele canceroase vor fi în mai mare măsură şi mai repede omorâte decât cele sănătoase şi nu se va ajunge la pierderea vieţii pacientului.
Dar stai să vezi. Această chimioterapie otrăveste şi omoară şi celulele sistemului imunitar pe care îl face “varză”. Iar Candida este încă prin împrejurimi.
Acest sistem imunitar făcut “varză” nu mai poate răspunde în mod eficient la atacurile de Candida şi aceasta va câstiga teren astfel încât cancerul se transferă în alte părţi ale corpului ajungându-se la răspândirea acestuia în corp. Chiar şi cei care şi-au revenit după operaţie şi chimioterapie şi sunt declaraţi vindecaţi, rămân o bombă care e pe cale să explodeze în orice moment.

Sistemul lor imunitar este acum mult slăbit şi este doar o chestiune de timp până când Candida va declanşa o recidivă. Chimioterapia de fapt, omoară oamenii pe care ar fi trebuit să-i trateze.

Când Simoncini a realizat că boala cancerului este de fapt o infecţie sau infestare fungală, el a început să caute ceva, o substanţă care poate să omoare această ciuperca, astfel înlaturând cancerul. El şi-a dat seama că medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru că fungii pot muta foarte repede pentru a se apăra şi chiar încep să se hrănească cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omorî.

Astfel, Simoncini a găsit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atenţie! Nu este exact acelasi lucru ca şi praful de copt care are şi alţi aditivi.

El a folosit această substanţă pentru că este un distrugător puternic al fungilor şi spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se dă bicarbonat de sodiu pe cale orală dar şi intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung şi subţire care în general se foloseşte la vizionarea corpului pe interior fără a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adică direct pe fungi..

Egiptenii din antichitate ştiau despre proprietăţile vindecătoare ale substanţelor anti-fungale iar cărţi indiene de acum 1000 de ani recomandă pentru tratarea cancerului, substanţe puternic alcaline.
În 1983, Simoncini a tratat un bărbat italian, Gennaro Sangermano, căruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viaţă din cauza unui cancer de plămâni. După câteva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reîntors la o stare de sănătate bună iar cancerul a dispărut. Acum, dupa 26 de ani el încă este în viată şi cu o sănătate bună.

Simoncini începuse să aibă mai multe reuşite cu această metodă şi şi-a prezentat cercetările şi rezultatele la Departamentul Italian de Sănătate, sperând că acesta va aproba trecerea la teste ştiinţifice pentru demonstrarea eficienţei acestei metode de tratament. Dar din păcate el a început să descopere adevărata scară la care se ridică manipularea şi decepţia din domeniul medical.

Autorităţile, nu numai că au ignorat documentaţia prezentată de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauză că a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, aşa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.

El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare şi condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost închis pentru 3 ani pe motivul că a fost găsit vinovat de cauzarea morţii unor pacienţi pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declanşat campania: pune mâna pe Simoncini şi nu-l lăsa să mai facă valuri.

Organizaţiile medicale spun că declaraţiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebuneşti şi periculoase. Un medic italian “de referinţă”, în mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu în clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea şi afecţiuni grave în corp!
În tot acest timp, milioane de pacienţi mureau de cancer şi ar fi putut fi trataţi în mod eficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le păsa..

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoană care să dea aşa uşor bătută, şi a continuat să răspândească informaţii despre lucrările şi descoperirile sale pe Internet şi în prezentări publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit în timp ce eram în deplasare în Statele Unite.
Ştiu că el are succese remarcabile la reducerea drastică sau chiar înlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta durează câteva luni în unele cazuri, dar în altele, ca de exemplu cancerul de sân, având în vedere accesul uşor la tumoare, aceasta dispare în câteva zile.

Oamenii deasemenea se tratează singuri sub îndrumarile doctorului Simoncini şi la sfârşitul acestui articol sunt nişte link-uri la nişte videouri cu oameni care vorbesc despre experienţa lor cu cancerul şi tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetările a doi oameni de ştiinţă englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer şi profesorul Dan Burke, am scris în articolul din luna aprilie faptul că boala de cancer este de fapt o ciupercă . Descoperirile celor doi profesori sunt următoarele:

Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu îl au. Acest biomarker este o enzimă care se numeşte CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mări rata unei reacţii chimice.
Enzima CYP1B1 alterează structura chimică a unui compus care se numeşte Salvestrol care în mod normal se găseşte în natură în multe fructe şi vegetale. Aceste schimbări chimice transformă Salvestrolul într-un agent care omoară celulele canceroase dar nu le atacă pe cele normale.

Sincronicitatea este perfectă. Enzimele CYP1B1 apar numai în celulele canceroase şi reacţionează cu Salvestrolul din fructe şi vegetale pentru a crea reacţii chimice care omoară numai celulele canceroase.
Şi aici este dovada că tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezintă sistemul natural de protecţie al fructelor şi vegetalelor împotriva atacurilor de fungi şi de aceea Salvestrolul se găseşte numai în speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: căpşunile, afinele, fragii, strugurii, coacăzele negre şi roşii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (în special broccoli şi varză), anghinarea ardeii graşi roşii şi galbeni, avocado, măcrişul, sparanghelul şi vinetele.

Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma şi marile companii Bio Tech ştiu acest lucru şi ei au făcut următoarele două lucruri de majoră importanţă pentru a slăbi acest sistem de protejare naturală împotriva atacului fungal care este cancerul:

1. Fungicidele chimice folosite în agricultura modernă care omoară fungi în mod artificial, ceea ce înseamnă că plantele nu mai trebuie să-şi activeze propriul sistem de protejare şi anume Salvestrolul. În ziua de azi, Salvestrolul se mai găseşte doar în legumele şi fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au acţiune puternică de blocare a enzimelor CYP1B1, aşa că oricâte produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea contează întrucât Salverstrolul nu se va activa şi nu va acţiona ca un agent de distrugere al cancerului aşa cum ar fi fost normal.

Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine plănuit aşa cum era bine planuită şi distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile de elită vor ca oamenii să fie distruşi de cancer şi nu vindecaţi. Ei sunt nişte oameni bolnavi atât mental cât şi emoţional şi consideră oamenii drept oi sau vite, sau animale în orice caz. Lor nu le pasă cât stres, câtă suferinţă şi moarte cauzează aceste manipulări şi secretizări, şi din punctul lor de vedere: cu cât mai multă suferinţă cu atât mai bine. Şi asta dovedeşte că aceşti oameni nu sunt în toate minţile.

Dar Simoncini refuză să încline steagul şi continuă să promoveze ceea ce el vede că este un tratament sigur al cancerului, pe când “în lumea reală” cifra de decese din cauza cancerului creşte şi continuă să crească în mod incontrolabil pentru că tratamentele sunt bazate pe teorii intenţionat eronate şi care nu dau rezultate.

Este întradevăr o societate nebună, nebună, dar din perspectiva familiilor de elită, aşa şi trebuie să fie. Mulţumim Domnului pentru oamenii curajoşi şi hotărâţi precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai mulţi oameni ca el şi cât de repede.
Ce contrast imens este între el şi cei care servesc organizaţiile medicale. Când Simoncini a ţinut o prezentare la clinica Shen, chiar cu câteva săptămâni înainte de acest eveniment, mulţi medici locali l-au ridiculizat şi i-au contestat teoriile.

Au fost şi ei invitaţi la prezentarea lui Simoncini, ceea ce probabil că ar fi adus importante beneficii pacienţilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare şi a pune întrebări direct lui Simoncini.. Ghiciţi ce s-a întamplat? Ei nu au venit.

Site-ul lui Tullio Simoncini

Test simplu pentru a verifica nivelul  Candida în corpul Dvs.

“Puneţi seara un pahar cu apă pe noptiera unde dormiţi. Dimineaţa când vă treziţi, scuipaţi în pahar. Nu fortaţi, ci eliminaţi doar ce aveţi, chiar dacă este foarte puţin.
Lăsaţi să stea 2 minuate după care analizaţi conţinutul la lumină. Dacă scuipatul rămâne la suprafaţă sau se dizolvă, este bine. Tulburarea apei, indică prezenţa Candidei.
Dacă apar prelungiri ale scuipatului în jos, ca nişte picioare,  indică deasemenea prezenţa Candidei.”

Articol preluat de pe http://eufrosin.wordpress.com/

101 păreri la “Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

 1. Vasile

  Paul, siteul indicat de tine nu mai exista.

 2. Claudia

  Referitor la tratarea cu bicarbonatul de sodiu……din cate am inteles eu, pentru organele interne trebuie mers la dr. Tullio, deoarece el face spalaturile intern, iar pentru san, am inteles ca bicarbonatul in apa il introduce prin cateter, deci LA MEDIC…..pentru extern se poate face siacasa, spalat bine locul cu bicarbonat de sodiu in apa…. 1 lingurita intr-un pahar cu apa.
  Asta este ce am inteles eu din site-ul dr. Tullio Simoncini. Mai cititi si dvs. intelegeti mai bine.
  Multa sanatate !!!

 3. Emil

  pentru Alzheimer, desigur, doctorul.
  Deasemenea, desigur, e Romania deci va rog depuneti eforturi pentru a-l gasi pe cel care va indruma, va trebui sa fie open-minded, pentru ca…
  …in Romania exista si asa ceva: http://www.medicinahiperbara.ro/hiperbara/index.php/indicatii/indicatii-cronice
  La paragraful 12 sunt prezente si afectiunile neurologice. De fapt multe paragrafe se refera la tratarea diverselor boli ale sistemului nervos central si periferic.
  Pe plan international se pare ca au dat si rezultate. E un tratament aplicat stiintific, si e scump. Si nu e decontat de CAS (tot in Romania se intampla).
  De asemenea acest tratament este o cale clasica, aplicata cu metode moderne, de a distruge cancerul prin intoxicarea lui cu oxigen pur pe cale plasmatica, nu ferica.
  Numai bine.

 4. Mioara

  Tatal meu a fost operat de cancer vezical. A urmat un tratament cu bicarbonat de sodiu8,4% si nu a făcut metastaze. Au trecut 2 ani si este in stare perfecta.

 5. Nichita

  Inca din anul 1932 germanul Otto Warburg a luat premiul Nobel pentru chimie,in cercetari asuspra cancerului.Adica a demonstrat ca celula canceroasa se dezvolta doar in mediu cu PH acid (PH sub 7)si slab oxigenat (anaerob).In plus,daca celulele sunt slab oxigenate iar mediul este acid,imunitatea noastra este scazuta (sunt afectate limfocitele T).Bicarbonatul de sodiu fiind foarte alcalin poate sa mentina PH-ul sangelui si limfei la un nivel neutru.Dar…..grija! Alcalinizarea prea mare a organismului duce spre cealalta extrema: intr-un mediu alcalin nu mai are loc asimilarea calciului! Si de aici dam din lac in putz! Si apropo de ce scrie cineva mai sus: adica nu mai consuma alimente acre,inclusiv lamai.Gresit! Zeama de lamaie este acra (acid citric) dar nu mai este asa DUPA ce o consumam! In stomac avem enumite enzime care transforma imediat acea acreala in ceva alcalin! De exemplu daca ai arsuri la stomac si bei suc de lamaie arsurile se vor calma! Deci nu intotdeauna un aliment acru cand ajunge in stomac are si PH acid.Pe ”invers”,carnea care are un gust dulceag chiar,in stomac ajunge ca fiind foarte acida! (PH mult sub 7)……Ce fac eu? Eu ma gandesc ca necesarul de calciu al unui om matur este de minim 800 mg. pe zi,dar deoarece nu tot ce mananci se asimileaza iar deficitul de calciu ajunge cronic si periculos,iau suplimente de calciu (din alea cu asimilare mare,nu rahaturile din farmacii,care au asimilare infima).De ce calciu? Simplu: fiindca rezolv doua probleme deodata! Una e ca el (calciul) este ALCALIN,iar a doua ca astfel completez si necesarul de calciu al organismului.Eu recomand cumpatare in consumul de alimente acide: cafeaua are PH-ul 5,5,carnea la fel,iar bauturile carbogazoase(gen Fanta,Coca Cola) au o aciditate enorma: 2,5!!!

 6. VictorCh

  Cu scuze pt lungimea textului, voi posta (integral) aici, la comentarii (nu stiu UNDE in alta parte s-ar potrivi) un text pe care numa’ ce l-am primit (forwardat fiindu-mi) prin e-mail:

  Secret dezvăluit
  (Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei)

  Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer care înfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şidispreţuită în egală măsură… Uneori, după multă suferinţă,rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor. O alternativă…După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Într-un studiu, aceşti temerari specialişti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetătorii menţioneazăcă tratamentul prin chimioterapie care presupune „otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.
  Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.
  Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.
  O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!
  Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie.
  Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultate remarcabile !
  O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe delaborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic,folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.

  Mod de preparare
  Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:
  – într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi,apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
  – în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.
  În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi olinguriţă de bicarbonat.
  Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în
  acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra
  preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
  O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”. Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am făcut-o. Dumnezeu este bun. Schimbarea e pe drum. Domnul vede tristeţea noastră şi ne spune că greul a trecut.

 7. mihai

  buna ziua
  va rog pt cancer la plaman
  cum iau bicarbonatul?
  multumesc

 8. Pingback: UE vrea să interzică bicarbonatul de sodiu | Dan Tănăsescu

 9. Pingback: U.E interzice bicarbonatul dar îi va umple cu bani business-ul primarului de Tulcea Constantin Hogea | Oastea Anti-Sistem

 10. alecu felicia

  Problema este ca lamaile sunt injectate cu diferite chimicale.Cum le spalam pentru indepartarea acestora.

 11. Dan Tănăsescu Post author

  Dacă au fost injectate sau tratate chimic, nu se poate face nimic pentru a îndepărta acele substanţe, cu atât mai puţin prin spălare.

 12. VictorCh

  Lamai SIGUR neinjectate poti sa procuri fie „la ele acasa” (din cate stiu, sunt cultivate din Spania si Italia pana in Grecia si Turcia – sau MAI la sud), cumparandu-le de la producator, direct din pom (eventual oferindu-te sa ti le culegi personal), fie chiar si in Romania daca ai vreo cunostinta (sau mai multe) care cultiva lamai (pom) in sera / in locuinta (in vase cu pamant), solicitandu-i sa-ti cedeze recolta (contra-cost sau din „simpla” generozitate, din umanism).

 13. Pingback: CANCERUL continuă să ucidă din ce în ce mai mulţi oameni. Care este realitatea despre lupta împotriva cancerului? | NewsInfo1000

 14. Pingback: Viata sanatoasa partea 2 – Lista tratamente naturiste anti-cancer eficiente non-toxice. Produse naturale care actioneaza impotriva contra cancerului (s43) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 15. Pingback: Beneficiile bicarbonatului si de ce vrea UE sa interzica cel mai miraculos medicament natural in Romania

 16. tiberiu

  Va rog frumos daca stie cineva cum se foloseste bicarbonatul in cazul cancerului la uter

 17. Pingback: proba | Trup si Suflet Sanatos

 18. ereticu

  Io nu cred ca odata declansat prcesul de formare a celulei canceroase,se ai poate face ceva pentru tratarea sa.
  Simoncini un excroc.Consumul de lamaie poate si bicarbonat (atentie la efectele adverse ale bicarbonatului) este benefic poate preventiv.

 19. doru stoian

  Preventia este MAMA SANATATII, adica:

  1) daca stii sa te feresti de CAUZE;
  2) atunci EFECTUL intarzie ……… sau chiar nu apare deloc !

  Un dez_echilibru odata creat, extrem de RAR mai poate fi vindecat. Cel mai FRECVENT = DES, dez_echilibrul odata creat se dezvolta.

  Ceea ce le este frica masonilor sa recunoasca, este tocmai prezenta perpetua a DEPENDENTEI puternice

  – si meta_morfozarii = trans_formarii ei sub „influenta” acestuia –

  a MATERIEI fata de SPIRIT, si mai putin viceversa.

  Tulburarile emotionale pre_lungite, haosul = diz_confortul psihic fac – prin MIMETIzM = prin A_SIMILARE – ca toate componentele MATERIEI sa ajunga sa se comporte la fel de IN_STABIL si de DEVIANT ca SPIRITUL STRAIN care ajunge sa le posede = domine !

  RAUL care reuseste sa se instaleze = materializeze = concretizeze intr-un organism, nu prea mai poate fi exorcizat = alungat din MATERIA GAZDA ………….. ci recidiveaza ……. cu si mai multa FURIE.

  Oricum, intr-o lume preponderent REA

  – din PROSTIE = din RAUTATE FARA INTENTIE, precum si din RAUTATE PRE_MEDITATA –

  nu are cum sa fie BINE pentru prea multa vreme !

  Si oricum, odata ce omului i-a fost harazit de catre DIVINITATE („dupa chipul si asemanarea Creatorului) LIBERUL ARBITRU = PROPRIA ALEGERE, se pare ca oamenilor le place sa se mai joace inca de-a RAUL = CONTRA DIVINITATII = EVIDENTEI ……………… si intarzie intentionat auto_MANTUIREA = auto_ELIBERAREA („lepadarea”) de sub posesia mentala – si implicit com_porta_mentala – SATANICA !

 20. doru stoian

  Cancerul este intradevar o boala auto_imuna = auto_indusa, pe fondul unor lacune si/sau deficiente genetice particulare ………. si tocmai de aceea vindecarea lui nu poate fi facuta printr-un tratament IN MASA, ci doar prin cure INDIVIDUALE !

 21. doru stoian

  Conteaza foarte mult CE SPIRIT se intrupeaza = se dezvolta in FETUS, deoarece, „EL” urmeaza sa-si co_ordoneze MATERIA = TRUPUL …….. nu doar la nivel VIZIBIL, ci si la nivel IN_VIZIBIL ………… si chiar si la nivel IM_PRE_VIZIBIL !

  Oricum, satan dreaqu` si fii lui masonii, i-au dat intotdeauna omului

  – cica din „aceeasi” MARE DRAGOSTE = IUBIRE DIVINA –

  tot ceea ce OMUL:

  1) a constatat ca-i lipseste;

  2) chiar daca nu avea nevoie !

 22. doru stoian

  Cristos insusi v-a avertizat ca:

  CREATIA DIVINA este atat de SIMPLA, incat ar putea parea BANALA, si mai ales SARACACIOASA !

  Adica Dumnezeu i-a dat omului, absolut tot ceea ce avea acesta nevoie !

  Complexitatile si Sofisticariile sunt doar: CREATIA – halucinatiile-scamatoriile – DREAQULUI !

  Asa ca: mai e mult pana la Sfarsitul Lumii !

  Pentru ca JOCUL – de-a auto_determinarea = contra naturii – n-a ajuns inca nici macar la jumatatea „drumului” !

 23. doru stoian

  Omul simplu – „pulimea” ne_instruita – a observat de una singura – adica fara ajutorul „coimii” academice – faptul ca:

  supararile, necazurile, dar si placerile si canoanele PSIHICE = SPI_RITUALE pre_lungite = excesive, conduc

  – mai devreme sau mai tarziu, in functie de intensitate –

  la imbolnaviri = de_reglari FIZICE = MATERIALE = CORPORALE = TRUPESTI !

 24. doru stoian

  Tuturor bolilor „nou aparute” li s-a dat absolut deloc intamplator si un nume, si anume:

  ” BOLI ALE CIVILIZATIEI ” ……… adica mai explicit spus (in traducere din limbajul dual francmason):

  EFECTE SECUNDARE ALE TRAIULUI „DIN CE IN CE MAI BUN” !

 25. doru stoian

  E si normal ca ca HIBRID = CLONA crescuta in eprubeta = laborator:

  1) nu doar ca n-o sa poti niciodata ca sa TRAIESTI CU ADEVARAT, respectiv IN ARMONIE CU NATURA DIVINA;

  2) ci, pe langa faptul ca VEI FI CON_STRANS SA LUPTI PERPETUU CONTRA NATURII, cica, pentru ca doar procedand astfel vei reusi sa „Supra_Vietuiesti”;

  3) o sa mai ai si UN CEAS BIO_LOGIC (un cip) LEGAT DE MANA SI/SAU DE PICIOR de catre francmasoni, adica:

  o sa ajungi ca sa traiesti-supra_vietuiesti, doar atat cat le trebuiesti – prin curte-batatura-planeta – francmasonilor !

 26. doru stoian

  Dragele mele si dragii mei,

  la cat de „creativ” = „imaginativ” e francmasonu`= academicianu` dreaq`, sa nu credeti ca:

  sperma – algo_ritmul genetic – poate fi modificata doar in eprubeta = laborator !

  Ca doar v-am avertizat in privinta faptului ca:

  Logica=Ratiunea existentei si manifestarii unui mediu – materiei – poate fi „dis_tor_sionata” inclusiv „moral” – spi_ritual – („i_maculat”) adica:

  „fara sa lasi urme ale prezentei fizice = fara sa-ti murdaresti mainile” !

 27. elena

  buna! cum se utilizeaza bicarbonatul de sodiu? ca nu pre am inteles din cele scrise mai sus

 28. elena

  CUM ANUME SE UTILIZEAZA BICARBONATUL DE SODIU? CA NU PREA AM INTELES

 29. Bogdan

  Beau zilnic intre mese sucul a doua lamai amestecat cu ceai.
  Mi-a schimbat total starea de sanatate in bine, ma simt mult mai vioi, nu mai am probleme cu digestia, dorm mult mai bine. Incercati si voi !

 30. Paul N.

  @elena: pentru cancer, se utilizeaza doar injectabil. Altfel, asa cum spune Bogdan, cu nota ca in acest fel e transformat in citrat si ascorbat de sodiu (si alte cateva saruri, dar astea sunt principalele)

  In rest, trebuie totusi notat ca, desi exista studii legate de tratarea cancerului cu bicarbonat de sodiu, efectele sunt limitate la unele tipuri de cancer, ca la aproape toate remediile anticancer.
  Mecanismul este altul decat distrugerea Candida-ei, caci cancerul nu este produs (in mod necesar) de Candida, el fiind in general o disfunctionalitate de natura epigenetica (si poate fi produs de multi factori, printre care desigur si Candida, din acest motiv).

 31. mamytzy56

  M-ati debusolat complet ! Eu sunt pe cura d.lui Stelian Fulga din 14 febr.2013,in care consum de 2 ori pe zi bicarbonat de sodiu cu lamaie si apa.Am metastaze multiple in ambii lobi ai ficatului.
  Citind comentariile voastre m-am cam speriat,eu,care astept imbunatatiri si sa mi se mai traga ficatul la dimensiuni cat de cat normale(la CT mi s-a scris printre altele:HEPATOMEGALIE,care mi-a deplasat rinichiul drept si pancreasul).
  Deci,ma ajuta sau nu sucul de lamaie cu bicarbonat?
  Va multumesc pentru eventualele pareri !
  Doamne ajuta !

 32. marius

  CITITI AICI DESPRE UN OM CARE A AVUT CANCER LA PROSTATA CU METASTAZA LA OASE IN ACEA ZONA
  http://phkillscancer.com/
  poveste reala, au trecut ani de zile de cand i s-a spus ca nu mai are mult de trait, si de fapt..o duce bine si e sanatos. bicarbonat de sodiu si sirop de artar. tratament naturist.
  si inca 2 produse naturiste foarte bune pentru cancer: FOREVER LIVING ALOE GEL si MMS (mineral miracle solution)
  http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Tratament_cancer_general/MMS_Supliment_Mineral_Miraculos_(dioxid_de_clor_-_ClO2)-169.html
  http://www.youtube.com/watch?v=L-hxkU6jC8k

 33. marius

  stati linistiti..nu fac marketing..am aflat de curand ca tata are cancer la plamani si metastaza la L2 la coloana..si m-am gandit..daca cineva ar putea face diferenta in viata tatalui meu cu vre-un sfat, de ce sa nu ajut si eu la randul meu. minuni se pot intampla..Dumnezeu ne-a lasat totul la indemana..tratamente pentru cancer eu cred ca exista..dar cei cu bani si putere nu le dezvaluie..FABRICA IMPOTRIVA CANCERULUI ADUCE BANI DE PESTE 62MILIARDE DE EURO ANUAL.totul se rezuma la interese. nu la solidaritate..oricum o sa incep aceste tratamente cu el, plus voi vizita un medic naturist foarte bun din bucuresti. voi reveni cu amanunte.

 34. Andreea

  Buna ziua,

  Tot bicarbonatul de sodiu ne ajuta si la efectuarea tratamentului cu bicarbonat de sodiu. Orice fruct sau leguma spalata cu apa de la robinet elimina doar 90% din bacteriile prezente pe acele alimente, dar daca lasati alimentele in apa cu bicarbonat de sodiu cateva minute inainte de folosire, bicarbonatul va elimina mare parte din pesticidele din fruct/leguma. Aceasta metoda este foarte folositoare in cazul retetelor de bucatarie cu coaja de lamaie sau portocala, cred ca nimeni nu doreste sa isi hraneasca familia cu coaja infectata de numeroasele chimicale din mai noile alimente din comert.

  Sanatate!

 35. TRUFIN TRAIAN

  este interesant tot ce s-a scris si poate chiar folositor in tratarea acestei maladii grave.dar ma intreb de ce s-au oprit comentariile la octombrie 2014.nimeni nu are de spus ceva in legatura cu articolul scris de TANASESCU?M-AR INTERESA COMENTARII LA ZI PE ACEASTA TEMA.TRUFIN 0744358275

 36. muresan maria

  BUNA SEARA MA NUMESC MARIA AM 55 ANI SI AM L L C DE 6 ANI INCA NU IAU NICI UN TRATAMENT AS VREA SA STIU DACA I-MI FOLOSESTE SIROPUL DE ARTAR CU BICARBONAT VA MULTUMESC ANTICIPAT

 37. Emil C

  Chiar este interesant de ce s-au oprit brusc potarile timp de 2 ani?Asteptam un raspuns autorizat; in lipsa lui ne putem gandi la orice, chiar la o interventie pentru suprimare posibilitate de schimbare opinii

 38. roxana

  in leg cu stelian fulga, nu este pentru toti… bunica mea era foarte bolnava de inima si tratamentul acesta presupune deshidratare pt a scoate toxinele… cel putin la ea asa a fost.. a deshidratat-o si organismul ei nu a suportat… plus ca nu a avut voie sa ia medicamentele de inima in acele 2 zile…. a murit. nu stiu daca a fost sau nu o coincidenta, dar parerea mea e ca deshidratatrea aceea i-a facut f rau. avea scaun de 7-8 ori pe zi si se simtea din ce in ce mai rau, iar boala ei de inima era in stadiu f avansat si nu a rezistat. poate pentru cei cu boala in stadiu mai putin avansat e benefic. eu personal as recomanda vizita la medic, nu tratemtne naturiste tibetane dupa ce am vazut ca nu sunt mereu benefice.

 39. Loredana

  Buna ziua!Va rog mult,tatal meu are cancer osos depistat acum 1 an….pana acum 2 sapt a fost cat de cat ok…cand a inceput sa se simta tot mai rau.Ieri am aflat ca are o tumora in zona bazinului de 16 cm.Va rog mult daca ma puteti ajuta…cum sa ii dau acest bicarbonat de sodiu…in ce cantitati?

 40. Cuibus Alex

  The truth about cancer- site excelent, arată efectele bicarbonatului de sodiu, alții au luat melasa fiartă cu curcuma,dar trebuie 7 pana la 14 lingurițe pe zi de curcuma, FARA EFECTE ADVERSE, alții aplică metoda Gerson cu sucuri de plante, în special legume, pt activarea enzimelor, alții fac dieta ketonica, în care zahărul pe care îl consumă ciupercoasa Candida e inlocuit de corp prin consumarea de grăsime, se poate folosi metoda cu uleiuri esentiale,aplicate direct si ingerate cu atenție, sau branza de vaci cu ulei de in- amestecată până ce faci o pasta. Sau vitamina C intravenos. Dar trebuie 30.000pana la 80.000 g/zi, si celula canceroasa redevine normala. Da, asa este!!! Există pe net tot felul de site-uri, cel mai bun e cel menționat, al lui Ty Bollinger.Va urma din 5 febr. 19- un documentar de 7 episoade despre uleiuri esentiale. De asemenea, în engleză, sunt o data pe an documentare despre cancer, diabet, Alzheimer, nutritie demență depresie, sau le cumperi achitând contravaloarea lor si primesti si tot felul de indicatii suplimentare.
  In ultima serie am văzut despre beneficiile apei hidrogenate, 1l= 764 banane…Am si cumpărat un aparat de pe Emag, la 450 lei, dar încep să apară multe pe piata.
  SANATATE TUTUROR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge