Moartea preşedintelui Lech Kaczynski şi teoria conspiraţiei

By | 11 aprilie, 2010
Distribuie prietenilor!

Chiar mă gândeam recent cum de nu au fost reduşi până acum la tăcere liderii Poloniei în urma atitudinii demne şi ferme faţă de cei care au vrut să se amestece în treburile interne ale ţării. Pentru că polonezii au fost printre puţinele naţiuni ale lumii care au stat drept şi cu fruntea sus în faţa „aducătorilor de criză”, a FMI-ului, în faţa americanilor în problema scutului anti-rachetă şi au refuzat să importe vaccinul anti gripă porcină de la companii farmaceutice care obligau statul să garanteze în cazul unor reacţii adverse sau complicaţii în urma administrării lui.

Când am aflat de tragedia prăbuşirii avionului prezidenţial polonez în urma căreia şi-au pierdut viaţa, în mod bizar, toţi pasagerii, înalţi oficiali ai statului, m-am gândit imediat la o conspiraţie. Laura Cernahoschi e de părere că a fost un simplu accident şi aduce o serie de argumente. Dar eu cred totuşi că aceste evenimente, foarte importante la nivel global, atunci când sunt cauzate de acţiuni criminale conspirative, au mai mult o valoare de simbol, de influenţare a conştiinţei colective. Deci nu au un scop imediat, concret, de reducere la tăcere sua pedepsire a cuiva.

Nu insist mai mult cu dezvoltarea acestui subiect acum, dar amintiţi-vă doar atentatul din 11 septembrie 2001 de la World Trade Center New York. Acum vreau doar să enumăr câteva variante de scenariu pentru cazul în care acest tragic incident pentru întreaga lume, ar fi fost cauzat de o conspiraţie. Deci practic cum s-ar fi putut provoca prăbuşirea avionului, astfel ca totul să pară un accident.

1. Pilotul a fost drogat şi/sau programat mental de servicii secrete, fiind transformat în pilot kamikadze.
2. Pilotul a fost influenţat de la distanţă prin tehnici paranormale, care i-au redus puterea de concentrare, luciditatea şi capacitatea de decizie (la fel cum susţine Viorel Hrebenciuc că a fost influenţat Mircea Geoană de către agenţii psi ai lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale).
3. Pilotul a primit informaţii greşite de la turnul de control rusesc, apoi agenţii ruşi au falsificat probele şi dovezile la faţa locului.
4. Americanii posedă o armă secretă cu particule subatomice care poate produce modificări în structura spaţio-temporală, făcând ca în zonele în care se acţionează cu ea să crească probabilitatea producerii de catastrofe şi dezastre în special datorate erorilor umane. Am văzut un documentar pe această temă pe care, din păcate, nu îl mai găsesc.

PS: Vorbim aici de o conspiraţie globală, deci nu are importanţă dacă e vorba de ruşi, americani, evrei, nemţi sau francezi.

PPS: Acest post este mai mult o aberaţie de-a mea, nu o luaţi ca pe o sursă de ştiri. 😆

O părere la “Moartea preşedintelui Lech Kaczynski şi teoria conspiraţiei

  1. Pingback: Tweets that mention Moartea presedintelui Lech Kaczynski si teoria conspiratiei | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge