Carmen Harra le ghiceşte şi nu prea

By | 27 aprilie, 2010
Distribuie prietenilor!

Carmen Harra, fostă Carmen Mureşan, fostă guristă la „Trio Express” a ajuns în America o mare prezicătoare, având clienţi fideli vedete de la Hollywood. În România este invitată destul de des la emisiunea lui Cătălin Măruţă, „Happy Hour„, atunci când realizatorii rămân în pană de idei.

În emisiunea de ieri, Carmen Harra i-a spus lui Măruţă că anul acesta va fi un cutremur în România, mai mare decât cel din 1977.

Cutremurele vor continua pe parcursul acestui an. Va fi şi în România, dar nu acum. Nu-l simt imediat, ci mai mult spre toamnă.

Deci ea simte că va fi cutremur mai la toamnă… Dar tot ea spunea anul trecut, înainte de alegerile prezidenţiale, următoarele: „Pe Traian Băsescu nu îl mai văd mult la preşedinţie“, iar cel care îi va lua locul lui Băsescu va fi „un bărbat foarte atrăgător“. (Geoană sau Crin?)

hara spune pe bune

Tot la fel, spunea despre Anca Parghel că se va face bine şi după cum ştim, aceasta a murit. După ce a dat-o în bară, prezicătoarea cântăreaţă de cover-uri „Modern Talking”, a întors-o spunând că ştia că va muri, dar a vrut să-i dea o speranţă. Aşa că, s-o credem, sau nu?

Cu toate acestea cei de la Pro TV continuă să ne-o prezinte pe Carmen Harra ca pe o mare autoritate în domeniu, fără să analizeze prea mult aberaţiile pe care aceasta le debitează, creând din nou panică în rândul populaţiei, după ce „gogoaşa” cu gripa porcină s-a dezumflat. Şi de ce nu? Că se „brodeşte” tocmai bine cu noua sperietoare naţională, campania „Există viaţă după cutremur„, care este promovată intens, zi de zi, într-un promo în care Gheorghe Mărmureanu ne spune „să nu ne mai ascundem după degete, pentru că cutremur mare va fi în România”.

carmen harra si maruta

O părere la “Carmen Harra le ghiceşte şi nu prea

  1. Pingback: Tweets that mention Carmen Harra le ghiceste si nu prea | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge