Ce culoare politică are Elena Udrea?

By | 23 mai, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă gândim strict logic, o persoană care intră în politică, face acest lucru pe baza unor convingeri ce aparţin unei anumite ideologii, aderarea la un anumit partid fiind împărtăşirea ideologiei respective.

Care să fie convingerile politice ale Elenei Udrea?

În 2002, era consilier juridic la PSD, în 2004 a ajuns la PNL, fiind propulsată pe listele pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti de Theodor Stolojan. Puţin mai târziu, devine una dintre persoanele importante din anturajul preşedintelui Traian Băsescu. Este numită şefă de cabinet la Administraţia Prezidenţială. A demisionat după ce presa a vorbit de relaţiile sale cu grupul Bittner-Petrache. A devenit membru PD în februarie 2006.

Sursa: Wikipedia

Deci mai întâi PSD, care e de stânga, apoi PNL, care e de dreapta, pe urmă PD, care e de niciun fel, dar se proclamă de centru-dreapta.

Până la urmă cred că orientarea politică a Elenei Udrea este în funcţie de direcţia din care vin banii.

O părere la “Ce culoare politică are Elena Udrea?

  1. VictorCh

    Ea si UDMR-ul par sa fie cel mai constanti in acceptarea oricaror compromisuri in urmarirea propriului interes – al ei personal, al lor colectiv (da’ ei macar recunoscusera asta deschis inca de la infiintare). Da’ se pare ca ea are oarece calitati nebanuite (sau banuite?), de reuseste mereu sa-i convinga pe sefii potentati sa faca asa cum vrea ea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge