Dezinformarea văzută din Est

By | 23 mai, 2010
Distribuie prietenilor!

Cam de două zile încoace citesc o carte, foarte interesantă şi utilă, zic eu. Este vorba despre „Dezinformarea văzută din Est” de Vladimir Volkoff. Aş putea spune că este „Biblia” celor care vor să se trezească din transa colectivă, din Matrix-ul în care trăim cu toţii şi să devină independent în gândire şi liber de orice influenţe propagandistice.

Este o carte care necesită un anumit nivel de inteligenţă, cultură şi capacitate de înţelegere a realităţii. Deci este inaccesibilă maneliştilor care fac grătare în faţa blocului, la sfârşit de săptămână, sau celor obişnuiţi să-i lase pe alţii să gândească în locul lor şi să preia automat şabloanele de gândire fabricate de manipulatorii conştiinţei.

Mai multe nu vă spun, vă las să o citiţi şi să vă convingeţi. Dacă aţi citit deja „Tratat de dezinformare” sau alte lucrări pe aceeaşi temă, ale scriitorului francez de origine rusă, vă va fi mult mai uşor să o înţelegeţi.

dezinformarea

6 păreri la “Dezinformarea văzută din Est

  1. Dan Lee Post author

    Păi dacă dai un sărci pe Gugăl, găseşti o grămadă de site-uri de unde poţi să o cumperi. Poţi să încerci şi prin librării, sau la anticariatul din str. Doamnei, Bucureşti, unde cred că se mai găseşte în destule exemplare. Totul e să ai voinţă! 🙂
    http://www.dordecarte.ro/DEZINFORMAREA%20VAZUTA%20DIN%20EST/4353

    Dar cred că nu te interesează aşa de tare, pentru că ai fi văzut link-ul din articol către „Librăria Eminescu”, de unde poate fi cumpărată…

  2. Romania Pute

    Spre uimirea ta chiar am urmarit postul si asteptam un raspuns… nu am stat sa ma uit daca este un anchor de link prin post… ok daca o gasesc la libraria Eminescu o sa mi-o iau si eu.

  3. Pingback: Tratat de dezinformare | Dan Tănăsescu

  4. Pingback: Cum să recunoşti un politician mincinos | Dan Tănăsescu

  5. Pingback: Religia şi tradiţia constituie scutul natural împotriva dezinformării | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge