Când va fi canonizată Elena Udrea?

By | 19 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Din câte observ, legat de ceea ce se întâmplă în PDL, în curând Elena Udrea va fi declarată sfântă. Asta cu toate că, de regulă, canonizările se fac după moartea persoanei în cauză.

Lucrul cert este că Elena Udrea se apropie tot mai mult de cele sfinte. La recenta conferinţă judeţeană PDL de la Ploieşti doamna ministru a spus că „Dumnezeu a vrut să guvernăm (PDL n.r.) într-o perioada grea.” De asemeni afinităţile doamnei Udrea cu cele sfinte şi creştineşti au mai fost puse în evidenţă de colegii de partid atunci când a fost aleasă preşedinte al filialei PDL Bucureşti. Atunci, Roberta Anastase spunea că „a venit să ia Lumină”, iar vicepreşedintele PDL Ioan Oltean afirma cu tărie că „Soarele răsare de la Bucureşti” (Soarele fiind evident un simbol hristic).

Lucrul care m-a făcut cel mai mult să cred că Elena Udrea va fi canonizată, sau chiar a fost canonizată deja, s-a petrecut tot la conferinţa judeţeană PDL de la Ploieşti. Acolo primarul din Măgurele, Ion Apostolescu, i-a declarat ministresei blonde, că doarme cu poza ei sub pernă.

Permiteţi-mi, doamnă ministru, să vă fac o destăinuire… doar dumneavoastră. Eu dorm cu poza dumneavoastră sub pernă, dintr-un motiv, care, din fericire, nu a stârnit gelozia soţiei mele.

Deci dacă acest lucru nu a stârnit gelozia soţiei primarului (deci poza nu este material pentru fantezii sexuale auto-erotice), atunci despre ce poate fi vorba?! Evident că domnul Apostolescu ţine sub pernă poza Elenei Udrea, pe post de icoană!

Icoana făcătoare de minuni a preacuvioasei şi preacucernicei sfinte Elena Udrea de Pleşcoi! 😆

O părere la “Când va fi canonizată Elena Udrea?

  1. Maya

    Desigur ca putem vorbi orice despre oricine…macar vorbi ca se pare ca asta ne-a mai ramas…dar sa nu uitam ca nici un fir de iarba nu se misca fara voia lui Dumnezeu…deci constiinta cumulata a poporului atrage „grupul bildelbergilor romani” cand noi fiecare ne vom schimba „inauntrul nostru” situatiile din afara noastra vor fi altele. Va doresc tuturor sa aveti O ZI MINUNATA si sa fim fericiti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge