Rusia posedă arme secrete ce pot distruge continente întregi în câteva minute

By | 17 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Liderul ultra-naţionalist rus Vladimir Jirinovski a făcut recent, într-un interviu televizat, o serie de afirmaţii şocante legate de arme secrete deţinute de Rusia capabile să distrugă orice parte a planetei în circa 15 minute.

Întrebat de o jurnalistă cum ar trebui Rusia să trateze cu ţări precum Georgia şi Statele Unite, care încearcă să blocheze intrarea Rusiei în Organizaţia Mondială a Comerţului (WTO), acesta a spus că ţara sa „dispune de o mulţime de bani, resurse, şi arme noi despre care nimeni nu ştie”.

„Nu va fi o explozie, nu un fascicul de radiaţii, vreun tip de laser, nu fulgere, ci o armă liniştită şi paşnică”, a adaugat Jirinovski, avertizând că „continente întregi vor fi adormite pentru totdeauna” şi „120 milioane de oameni vor muri” în cazul în care cineva va intra în conflict cu pretenţiile Rusiei asupra Insulelor Kurile, care fac obiectul unui litigiu teritorial cu Japonia.

Referindu-se la recentul dezastru din Japonia, liderul rus a sugerat că „noile arme”, la care se referă, sunt legate de tehnologii de control al vremii, care au fost intens studiate de către ambele puteri, SUA şi Rusia, încă din anii ’50 şi care sunt frecvent utilizate astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge