Preotul care îşi bate enoriaşii

By | 27 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Teotim Popa, stareţul Mănăstirii Basarabi din judeţul Constanţa a dobândit meşteşugul „caftelii”, probabil în urma unui schimb de experienţă cu călugării de la Mănăstirea Shaolin. Prin urmare el a început să se antreneze cu enoriaşii. Aşa că l-a snopit în bătaie pe un biet bătrân care a avut neruşinarea să treacă prin curtea mănăstirii pentru a scurta drumul.

Video pe CanCan

Notă: Traian Băsescu s-a născut în Basarabi (Murfatlar) judeţul Constanţa. Să fie vorba de o tradiţie locală?!

Update: Conform declaraţiei femeii care se ocupă de curăţenia mănăstirii Basarabi, tanti Floarea, totul este o înscenare, care ar putea fi pusă pe seama fostului preot, Iustinian. Acesta, la plecare, i-a spus stareţului Teotim să aibă grijă pentru că va ajunge în presă. Tanti Floarea este angajată a mănăstirii din luna ianuarie şi a mai lucrat cu preotul Teotim pe vremea când acesta slujea la bisericuţa de cretă.

Sursa

3 păreri la “Preotul care îşi bate enoriaşii

  1. Pingback: Preotul care îşi bate enoriaşii - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. hidroizolatii

    Aloooo nimeni nu aude ce se intampla in ograda acestei manastiri din Basarabi ??
    Deoarece vad ca avem de-a face cu un staret..parerea bisericii…eu as zice ca avem de-a face cu un NESIMTIT…parerea mea, insa sper ca macar conducerea bisericii sa-si faca treaba si sa-l pedepseasca prin excludere, nu ca as fi interesat in mod direct insa suntem satui de tot felul de derbedei care se cred zmei..sa mai vedem si astfel de fapte cu transmisii din manastiri…e prea de tot !

  3. VictorCh

    Am inteles, sa traiti, este o inscenare!
    Realizata – CUM? Persoana batuta este sau nu un batran? (Care in plus mai este si enorias al manastirii?) El incaseaza sau nu „scatoalcele” din imagini? Si acele „scatoalce” le „administreaza” sau nu staretul in cauza?
    Daca la toate cele trei intrebari raspunsul este afirmativ mie PUTIN IMI PASA – CE metode anume (si din ce cauze) a folosit oricine (cu exceptia „siluirii” vointei proprii prin diverse metode: drogare, hipnoza, etc) pt a-l determina pe „preacucernicul” sa aiba o asemenea comportare.
    O astfel de comportare eu nu „inghit” de la nimeni, nici de la mireni (ba chiar nici de la golani), cu atat mai putin de la cineva care se vrea nu numai slujitor al Domnului ci si ierarh religios (chiar daca cu un rang mai marunt).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge