Emil Boc e dăştept dă bubuie

By | 8 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă nu aţi aflat până acum, astăzi se desfăşoară, la Palatul Parlamentului, Summit-ul Dunării. Am văzut mai devreme în direct la televizor şedinţa de deschidere a evenimentului şi nu am înţeles mare lucru despre ce este vorba. Nu îmi dau seama pentru ce ar băga bani nemţii şi austriecii în sectorul românesc al Dunării. Pentru pescuit de sturioni? Pentru hidrocentrale? Pentru staţiuni turistice? Taxe de transport? “Poduri ale prieteniei”? Chiar nu văd din ce s-ar putea scoate bani serioşi de aici.

A vorbit Traian Băsescu şi nu am reţinut nimic. Gargară, ca de obicei… A vorbit José Manuel Durão Barroso, preşedintele Comisiei Europene şi iar nu am reţinut nimic din discursul său. Dar staţi aşa, că a luat cuvântul şi Emil Boc şi m-a lămurit: “Dunărea este un fluviu viu şi trebuie să rămână aşa prin folosirea celor mai avansate tehnologii”.

Deci am înţeles, în final, geniul din Răchiţele m-a luminat… Dunărea este vie, ca şi România, pe care domnul Boc a băgat-o în comă. Fluviul se pare că nici el nu se simte prea bine, aşa că am chemat UE să-i bage nişte “perfuzii” de înaltă tehnologie, că poate aşa mai trăim şi noi pe lângă el. Păi, nu?! Ce se făcea Dunărea, după atâtea milenii de agonie, dacă nu se năştea Emil Boc geniul din Răchiţele? 😆

emil_boc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge