Dacă Şerban Huidu ar crede în astrologie…

By | 30 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă eu aş fi fost Şerban Huidu şi aş fi avut cunoştinţele mele de astrologie, nu numai că nu aş fi ieşit pe pârtia de schi ieri, dar nici măcar nu aş fi plecat în acea excursie în Austria!

Astrologii care au făcut predicţii pentru acest sfârşit de an au avertizat în legătură cu pericolul producerii unor accidente pe pârtiile de schi, datorită prezenţei lui Marte în Capricorn în perioada acestei ierni. Dar Huidu ar fi avut mult mai multe motive să fie precaut în aceste zile!

În primul rând, Marte din Capricorn se află în cuadratură foarte strânsă (sub un grad) cu Saturn din Balanţă. În al doilea rând chiar ieri Mercur (care e legat  de călătorii) aflat în Săgetător s-a aflat în acea zonă crepusculară de trecere de la mişcarea aparent retrogradă de până acum, la mişcarea sa directă. Aceste momente de tranziţie de început şi de sfârşit a perioadei de mişcare retrogradă sunt critice, favorizând producerea de accidente. În plus Mercur mai face şi o cuadratură strânsă cu Luna Neagră (Lilith) din Peşti, element karmic cu o influenţă deosebită.

Şerban Huidu este născut pe 16 iulie 1976, deci este în zodia Rac şi din câte am auzit, are ascendentul în Săgetător. Cei născuţi în 1976, din cercetările mele, au predispoziţie pentru accidente sau moarte violentă. Mai mult, Şerban fiind în zodia Rac, este afectat, ca multe alte persoane din această zodie (sau cu ascendent în Rac), de o perioadă bună de timp, de tranzitului Nodului Sud prin zodia natală şi de cel al lui Pluto (planeta morţii) din Capricorn. Aceste elemente cu o puternică încărcătură karmică i-au marcat intens pe nativi din Rac şi din Capricorn în anul care tocmai se încheie

accident serban huidu

Dacă nu v-am convins încă, amintiţi-vă doar personalităţile mai importante din zodia Racului care au murit, ori au avut probleme de sănătate sau de altă natură în acest an: Mădălina Manole, Adrian Păunescu, Monica Iacob Ridzi, Mircea Geoană. Iar din zodia Capricorn îi avem pe: Toni Tecuceanu, Béla Kamocsa (ex. Phoenix), Anton Şuteu şi Rodica Tapalagă.

3 păreri la “Dacă Şerban Huidu ar crede în astrologie…

  1. alex

    excelenta analiza – pe linga cele spuse – persoanele care sint atrase catre sporturi de viteza – extreme au comportament parasuicidar (adica pers nu „se omoara” constient – ci „accidental” prin diverse actiuni periculoase …)
    Lilith este inca in berbec si in cuadratura cu racul.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Aşa este! 🙂 Şi azi Luna trece peste Nodul Sud aflat în Gemeni, în opoziţie cu ascendentul în Săgetător al lui Huidu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge