Moment emoţionant pentru Cristi Hrubaru şi Şerban Huidu

By | 14 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Cristian Hrubaru a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie care surprinde momentul emoţionant al reîntâlnirii cu Şerban Huidu, care a făcut azi o vizită la sediul postului de radio Kiss FM.

Şerban Huidu şi-a vizitat, luni dimineaţă, colegii din studioul Kiss FM şi a intrat în direct la emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”, potrivit unui comunicat. Şerban Huidu a intrat în direct la „Cronica Cârcotaşilor” şi a făcut emisie câteva minute alături de Mihai Găinuşă şi de Oana Paraschiv.

Sursa: Mediafax

5 păreri la “Moment emoţionant pentru Cristi Hrubaru şi Şerban Huidu

  1. cumnatu'

    Atata emotie,imi vine sa plang in hohote.De unde s-a intors Huidu?A fost in misiune in Afganistan sau mai nou in Egipt sa relateze din zona de conflict? NU.A fost sa faca pe Alberto Tomba in concediu, acum ca a impodobit bradul in Austria ce sa facem sa ne tavalim si sa bocim ca a vrut unul sa vada cum e sa fii glob?

  2. cumnatu'

    Hrubaru o sa fie urmatorul in copac pentru ca asta e motociclist,rebel cu pletele in vant.Eu unul sunt satul de teribilistii astia,e plin de afise cu nu te vom uita prin oras.Cum devin putin cunoscuti si au o bruma de bani brusc isi descopera pasiuni periculoase si duc viata la extrem.Nu se mai plimba cu tramvaiul acum se dau cu” motosicli”.

  3. Alex

    Huidule sa te faci bine si sa te vedem cat mai repede la cronica si sa te auzim la radio ! suntem alaturi de tine ! Multa sanatate !

  4. Elianna

    Ii doresc lui Serban sa se faca sanatos,asa cum sunt previziunile medicilor.Chiar daca se intampla asta in 6 luni-1 an,nu-i nimic,numai sa se intample! Pentru cei care carcotesc la adresa lui si se bucura de raul ce i-s-a intamplat,sa stie ca nu mor caii cand vor cainii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge