Băsescu huiduit la Iaşi şi Focşani

By | 24 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu şi-a luat azi o porţie bună de huiduieli şi fluierături la Iaşi, unde a ţinut un discurs cu ocazia împlinirii a 152 de ani de la Unirea Principatelor Române. Participanţii au scandat „Jos Băsescu!”, „Demisia!” sau „Hoţii!”. Chiar acum urmăresc discursul preşedintelui de la Focşani unde este huidut şi aici din plin.

Deşi a evitat cât a putut „băile de mulţime”, care acum s-au transformat în „duşuri reci”, Băsescu nu a mai putut de această dată să evite contactul cu populaţia nemulţumită de genocidul la care este supusă în ultimii ani.

Dacă e să facem o analiză retrospectivă a ieşirilor în public ale lui Traian Băsescu, vom observa că în ultima vreme acesta a evitat sistematic contactul cu mulţimile la manifestări publice.

  • În luna septembrie 2010, când poliţiştii au plecat în marş spre palatul Cotroceni şi au scandat „Ieşi afară, javră ordinară! „, preşedintele era plecat din ţară.
  • Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională, Băsescu a plecat în Kazahstan şi la lăsat pe Emil Boc să încaseze înjurăturile şi huiduielile.
  • De Revelion, a renunţat la discursul oficial de Anul Nou, mulţumindu-se cu declaraţii în fugă pe pârtia de la Predeal.
  • Azi, de Ziua Unirii, a preferat să plece la Focşani pentru a evita contactul la Bucureşti cu manifestanţii de la marşul cadrelor militare în rezervă, cărora le-a „amputat pensiile”. Asta deşi actul Unirii de la 1859 s-a semnat la Bucureşti şi normal ar fi fost ca aici să fie sărbătorit evenimentul.

Un mare boxer, căruia nu-i mai ţin minte numele, avea o replică celebră: „You can run, but you can’t hide.“ (Poţi fugi, dar nu te poţi ascunde), Cred că i se potriveşte perfect lui Traian Băsescu! 😆

4 păreri la “Băsescu huiduit la Iaşi şi Focşani

  1. cumnatu'

    Niste tarani, cum sa-l huidui pe nea Traian cand el munceste de dimineata pana seara pentru noi?Rusine sa le fie!Cred ca au fost manipulati de mamicile care le-au fost luate drepturile impreuna cu copiii privati de alocatie invatati la rele de profesorii,doctorii si restul celor ajustati cu 25% din salariu.Sau de mosulicii lasati fara mare parte din pensii.Totusi sa vedem si jumatatea plina a paharului si sa recunoastem ca erau si persoane care-l sorbeau din priviri vreo doua trei,marginalizate de presa.Rusine Dinu Patriciuuuuuuuuu!!!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Lasă cumnate, să vezi ce bine o să fie după de termină Freddy Marinaru’ reforma! O să de numească atunci Freddy Terminatoru’! 😆

  3. cumnatu'

    Tot stau si ma gandesc la vizita Reformatorului in Moldova.Cred ca o vina o are si a doua doamna, Maria, pentru ce s-a intamplat.Omul a venit in Moldova sa-si umple frigiderul trimis de Maria pentru ca de la supermarket si-a luat numai lactate.Despre Fredy Terminatorul ,eu sper sa termine numai ce stie el cel mai bine: bauturile spirtoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge