Urmaşii lui Avram Iancu îi dau replica lui Csibi Barna

By | 21 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

După ce extremistul maghiar Csibi Barna l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu în centrul oraşului Miercurea Ciuc şi l-a acuzat de crime împotriva maghiarilor, reacţiile din partea românilor nu au întârziat să apară, semn că naţiunea română este încă vie şi sentimentul patriotic nu a dispărut.

Imediat după acest incident, un grup de tineri naţionalişti din Bucureşti, conduşi de avocatul Mihai Rapcea şi Mihai Tociu au pus opinca pe gardul Centrului Cultural Maghiar alături de inscripţia “Fără Opincă, Budapesta era în Siberia”.

Sursa: ZiuaVeche

Printr-un gest ipocrit, şeful ANAF, Sorin Blejnar l-a mutat pe Csibi Barna, de la Direcţia Finanţelor Publice Harghita, unde lucra ca inspector financiar, pe un post similar din localitatea Abrud, judeţul Alba, localitate unde Avram Iancu este foarte preţuit. Aici, zeci de persoane s-au adunat în faţa Administraţiei finaţelor publice, pentru a-l opri pe provocatorul maghiar să pătrundă în clădire. Csibi Barna oricum nu va începe lucrul prea curând, deoarece şi-a luat concediu medical pentru 21 de zile. Oare i-au pierit atât de brusc curajul şi fervoarea de separatist?!Lucrurile nu se opresc însă aici. Şi hacker-ii s-au revoltat faţă de gestul lui Csibi Barna. Gruparea de hackeri auto-intitulată „Romanian National Security” a spart site-urile publicaţiilor şi televiziunilor tv 2, budapest times, magyarhirlap şi echotv. Cei care vizitau aceste site-uri erau întâmpinaţi cu un mesaj în limba română care se referea la evenimentul de la Miercurea Ciuc.

Sursa: Antena3

romanii i-au pedepsit pe unguri


Vezi mai multe video din animale

PS: I-am propus şi eu lui Cristi Hrubaru pe Facebook, ca în următoarea ediţie a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” să-l aibă ca subiect pentru rubrica sa, pe Csibi Barna, aşa că, dacă îl veţi vedea acolo miercurea viitoare să ştiţi că ideea mea fost! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge