David Icke despre revoltele din lumea arabă

By | 26 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

David Icke, într-o scurtă înregistrare audio, îmi confirmă o bănuială legată de adevăratul scop al actualelor „revoluţii” în lanţ care se petrec în lumea arabă. În realitate nu este vorba de controlul resurselor de petrol, sau alte interese economice, ci se doreşte crearea unei destabilizări masive în această zonă, un haos imens, care mai apoi, manipulat de forţele oculte care au iniţiat acest proces, să constituie baza de pornire a unui conflict global, un al treilea război mondial, în care să fie antrenate China, Rusia, statele occidentale şi celelalte naţiuni ale lumii.

După acest conflict major se va oferi ca soluţie, pentru evitarea războaielor în viitor, o putere unică mondială, cu un guvern mondial şi o armată unică globală.

4 păreri la “David Icke despre revoltele din lumea arabă

  1. Vasile

    Un răspuns la comentariul postat de tine la:

    http://saccsiv.wordpress.com/2011/03
    /27/presedintele-yemenului-zice-ca-va-pleca-asadar-revolutia-araba-continua-ce-va-urma/

    Păi, măi netotule, aşadar dacă un popă comite o crimă, justiţia românească de rahat îi dă drumul, iar presa relatează acest lucru – asta e după mintea ta ciufulită „campanie” că se apropie Paştile? Băi, cît de proşti puteţi fi? Măcar spune-mi că nu sunteţi mulţi ca tine.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    În primul rând, dacă ai ceva de comentat pe acest subiect, de ce nu faci acest lucru pe blogul lui Saccsiv?! În al doilea rând cum îndrăzneşti să mă insulţi atât timp cât nu mă cunoşti? Şi nu în ultimul rând, există libertatea de opinie. Asta e opinia mea şi am motive să o susţin, iar dacă tu nu ai nivelul intelectual pentru a-o înţelege, asta nu înseamnă că eu sau altcineva suntem „netoţi”.

  3. Niki Vrinceanu

    David Icke nu e individul care afirma intr-o carte ca Regina Marii Britanii si cu George Bush ar fi un fel de extraterestri care se transforma din cand in cand in reptile?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Ba da, dar asta face parte din planul său de acoperire. Dacă nu ar fi considerat de unii nebun, poate azi nu ar mai fi în viaţă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge