Cutremur în România pe 22 mai?

By | 30 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Astrologul mexican Gonzalo Pena Tamez, specializat în cutremure, a făcut o predicţie pentru România, în care susţine că pe data de 22 mai 2011, va fi un cutremur destul de puternic în ţara noastră, capabil să provoace victime şi pagube materiale minore.

Predicţia este făcută pe un grup de discuţii Yahoo, la solicitarea unui membru de naţionalitate română. Textul intergral, în limba engleză, îl găsiţi aici. Eu am făcut o traducere aproximativă a pasajului cel mai important din mesajul astrologului mexican.

Cred că va fi un cutremur în România pe 22 mai, deoarece va fi atunci o triplă conjuncţie a planetelor Mercur, Venus şi Marte, toate în tranzit pe semnul de Pământ al Taurului, foarte strânsă cu pluto progresat al României, aflat la 9 grade şi 22 min în Taur şi în cuadratură cu Saturn natal aflat la 8 grade şi 18 min în Leu… Şi asta va aduce o oarecare distrugere şi va speria considerabil oamenii: în aceeaşi zi, pe 22 mai, Luna în tranzit, va fi la 8 grade în Vărsător făcând cuadratură cu tripla conjuncţie dintre Mercur, Marte şi Soarele natal, suprapusă peste cuadratura dintre Pluto progresat şi Saturn natal… Dar sunt alte aspecte care mai îmblânzesc lucrurile, în special tranzitul lui Saturn retrograd în Balanţă, care de la cuadratura cu Soarele progresat în Rac, va trece la trigonul cu Jupiter natal în Gemeni, conjunct de asemeni cu Ascendentul temei Returului Solar Anual. Dacă vor fi victime, acestea vor fi puţine. Aceasta este însă cea mai rea dată pentru cutremure pe tot parcursul anului 2011, Le poţi spune prietenilor tăi din Bucureşti, că va fi cutremur pe 22 mai, nu va fi un cutremur cu adevărat catastrofal: Numai o sperietură, cu câteva victime probabil şi uşoare pagube materiale.

Cutremur in Romania pe 22 mai

Harta astrală a zilei de 22 mai 2011

5 păreri la “Cutremur în România pe 22 mai?

  1. DeeDee

    In cazul in care cutremurul chiar va avea loc, nu stiu totusi daca Tamez stie starea cladirilor vechi. Zic.
    DeeDee´s last blog post ..Mindwriter

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Domnul Tamez nu este inginer. El a avut o viziune a viitorului. Deci intensitatea cutremurului ,dacă se va produce, va fi atât cât să producă efectele pe care le anticipează el. 🙂

  3. Pingback: Romania ar putea fi tinta unui atac nuclear terorist regizat | Dan Tănăsescu

  4. Pingback: Sfarsitul Lumii se amana pentru 11.11.11 | Dan Tănăsescu

  5. ella

    si uite ca a fost, mic, dar s-a resimtit si in Buc.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă te uiţi cu atenţie la dată, articolul este de anul trecut! Deci e puţin cam târziu. 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge