Copy/paste pentru Windows Mobile 5

By | 3 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Smartphone-ul meu Samsung SGH-i600, care deja e depăşit, comparativ cu ce a apărut în ultima vreme, are un mare neajuns: rulează pe Windows Mobile 5. Şi pentru că nu am găsit niciun update de Firmware oficial, nu am putut să îl upgradez.

Pot intra de pe el pe Internet, având cartela PrePay Orange, pot posta pe Twitter, Facebook, Netlog, pot intra pe messenger, Yahoo şi Google Mail, pot să trimit şi articole pe blog via e-mail, dar, datorită faptului că rulează pe Win Mobile 5, nu are implementată funcţia copy/paste.

Acest lucru mă stresează, mai ales dacă vreau să introduc un link, sau un text copiat dintr-un articol într-un mesaj sau post. Deşi am instalat un editor de text care permite copy/paste, nu pot transfera textul din clipboard în browser sau alte aplicaţii. Am căutat pe Internet o aplicaţie care să implemeteze această funcţie şi am găsit doar VITO Copy Paste, dar se pare că link-ul de download este invalid sau e ţeapă. Aşa că, aş vrea să ştiu dacă a găsit cineva o aplicaţie freeware pentru copy/paste, pentru Windows Mobile 5, în varianta keypad… Îl rog cel care care a testat aşa ceva, să mă anunţe şi pe mine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge