Tălmăcean dansează la Antena 2

By | 10 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Invitat aseară la Antena 2, Edmond Tălmăcean s-a întrecut pe sine şi a făcut un show, cum numai el putea să facă! A dansat ca Michael Jackson pe melodia „Bad” cu o implicare  şi o seriozitate care îţi dau fiori reci pe şira spinării.

Recent, un grup de senatori independenţi a propus un proiect de lege prin care politicienii ar fi fost obligaţi la o evaluare psihiatrică anuală. Guvernul a respins însă această propunere pe motiv că procedura încalcă Constituţia şi confidenţialitatea datelor, şi că ar fi „excesiv” ca şeful statului şi parlamentarii să piardă mandatul dacă nu efectuează anual acest control.

Probabil că PDL nu a vrut ca prin această lege să îi piardă pe aceşti minunaţi purtători de cuvânt, care transmit cel mai bine opiniei publice imaginea adevărată a partidului. 😆

3 păreri la “Tălmăcean dansează la Antena 2

  1. MT

    Perfect! Bravo! E tot ce vrea prostu de rand. Circ si eventual ceva gratis de mancat sau de baut. Nu numai in divertisment sunt promovati toti pulifricii si toate curvele. Toate mizeriile au fost batute ca maioneza pana s’au omogenizat pentru a’i servi retardatului materialu de barfa de zi cu zi. Asa a fost, evident ca asa e in prezent, si la fel de evident, asa va fi si in viitor. Pulimea trebuie tinuta ocupata cumva nu?

  2. Loredana

    GRETOS!
    De cand tot apare acest individ la Tv, nu-mi mai lipsesc lamaile din casa…
    I-as spune si eu : RUSINE! , insa nu cred ca are habar ce este aceea.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Poate nu realizezi, dar eu cred că acest Tălmăcean chiar are nişte dereglări psihice. L-am văzut la mai multe emisiuni şi se pare că „îi cam filează o lampă”. 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge