Un film trebuie văzut de cel puţin două ori

By | 21 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

În fiecare seară mă uit la serialul “Fringe” de la Pro TV. Îmi place şi mi se pare interesant, deşi de multe ori văd acolo tot felul de “bălării” şi aberaţii, care nu au legătură cu ştiinţa şi nici măcar cu SF-ul.

Aseară, din cauza meciului, serialul a fost difuzat mai devreme şi pentru că nu am ştiut acest lucru, am pierdut partea de început a episodului. Aşa că a trebuit să îl vad azi din nou, online, pe Internet.

Cu ocazia asta mi-am dat seama de un lucru interesant: văzând filmul a doua oară, în partea pe care o văzusem şi aseară am remarcat anumite amănunte care îmi scăpaseră la prima vizionare! Datorită faptului că informaţia din astfel de seriale este tot mai bogată şi ritmul acţiunii tot mai alert, de multe ori nu reuşeşti să reţii toate detaliile care te-ar face să înţelegi mai complet întreaga poveste.

Prin urmare trebuie să revezi fiecare film cel puţin o dată pentru a putea asimila întreaga informaţie pe care o conţine, mai ales că trebuie să separi elementele valoroase de cele care conţin greşeli şi aberaţii ştiinţifice! 😆

Dacă stau bine să mă gândesc serialul se numeşte “Fringe”, a adică „pseudo-ştiinţă”. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge