Familia regală britanică a consumat carne de om

By | 10 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

Membrii dinastiei regale britanice au fost mult timp renumiţi pentru dragostea lor de banchete generoase şi reţete alese. Dar ceea ce este mai puţin cunoscut este faptul că familia regală britanică a avut, de asemenea, un gust deosebit pentru carnea umană.

O nouă carte despre „canibalismul medicinal” a dezvăluit că este posibil ca aproape de sfârşitul secolului 18, regalitatea britanică să fi înghiţit părţi ale corpului uman. Autorul adaugă că acest lucru nu a fost o practică rezervată numai monarhilor, ci una larg răspândită printre „bunele practici” în Europa.

Chiar dacă au denunţat canibalii barbari ai Lumii Noi, aceştia au aplicat, băut, sau purtat praf  de mumie egipteană, grăsime umană, carne, oase, sânge, creier şi piele umană. Majoritatea luate de la cranii de soldaţi morţi, acestea au fost folosite chiar şi ca remediu pentru sângerări nazale, potrivit dr. Richard Sugg de la Universitatea Durham.

Dr Sugg a spus: „Corpul uman a fost utilizat pe scară largă ca un agent terapeutic pentru cele mai populare tratamente care implică carne, oase sau sânge.

Citeşte mai mult pe Daily Mail

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge