„Ză eşecul” lui Băsescu la Londra

By | 10 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am ascultat aseară la „Sinteza zilei” de la Antena 3, câteva „failuri” din laptop-ul domnului Valentin Stan, cu fragmente dintr-un discurs pe care Traian Băsescu l-a ţinut „London School Of Economics” în cursul vizitei sale în Marea Britanie.

Este ştiut că preşedinţii României şi mulţi politicieni nu prea se descurcă cu limba engleză, deşi majoritatea sunt filo-americani, dar Traian Băsescu, admiratorul şi omul de încredere numărul unu al „licuriciului cel mare”, este de departe cel mai dezastruos la capitolul limba engleză.

M-am prăpădit de râs când l-am auzit pe Băsescu aseară spunând că „Am pus România înapoi în camion”, adică „We put Romenia bec in trac” (We put Romania back in truck), „am pierdut masiv în piscine” (We lost huge on the pools), sau când inventează cuvinte ca „oxident” (occident), „discasăn” (discussion) „the eşec” sau „condamnd” (condemned).

Probabil că ia meditaţii de la consilierul său pe probleme de securitate, domnul Iulian Fota. 😆

O părere la “„Ză eşecul” lui Băsescu la Londra

  1. Rares Cojocaru

    How to say… Cand le vorbesti depsre piscine si esecuri te astepti sa-si faca o imagine din prima despre Romania. „Frate asta e presedintele unei tari”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge