Şi-a agăţat căţelul pe sârma de rufe şi a postat imaginile pe Facebook

By | 15 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

Un adolescent filipinez a stârnit indignare după ce şi-a atârnat căţelul pe o frânghie de rufe, prinzându-l de pielea spatelui cu cârlige de rufe, apoi la fotografiat din diferite unghiuri şi a postat imaginile pe Facebook.

Jerzon Senador, din Calamba, Laguna, ar putea să fie învinuit de cruzime împotriva animalelor, după această faptă, pe care a comis-o deoarece se plictisea.

Mai mult de 3.000 de membri Facebook au demarat o campanie intitulată „Jerzon Senador agresor de animale” – solicitând ca el să urmărit penal, iar asociaţia filipineză pentru protecţia animalelor, „Filipine Animal Welfare Society” (PAWS) a lansat o investigaţie. De asemenea, mulţi dintre utilizatorii Twitter şi-au exprimat nemulţumirea.

Speriat de acest lucru, tânărul şi-a cerut public scuze pentru fapta sa şi a scos pozele respective de pe Facebook. „Aş dori să vă cer iertare pentru ce am făcut greşit împotriva câinelui meu. Sper că mă veţi putea ierta şi vă promit că nu se va mai întâmpla”, a declarat el în mesajul postat. După aceea a încărcat alte poze în care apărea alături de căţeluşul dat jos de pe sârmă.

Sursa: Daily Mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge