Donez un voucher de 50 de RON la produse pentru bebeluşi

By | 10 august, 2011
Distribuie prietenilor!

Am câştigat recent, în urma campaniei pentru zibo.ro, un voucher de 50 de RON, ce poate fi folosit la achiziţionarea unor produse de la un magazin online cu articole pentru nou-născuţi şi femei gravide.

Din păcate nu posed nici bebeluşi, nici femei gravide şi nici nu cunosc printre rude, prieteni, cunoscuţi, persoane în această situaţie. 😆 Şi pentru că nu am nici fetişuri bizare cu suzete, pamperşi sau babeţici, m-am gândit să donez premiul, cuiva care chiar are nevoie de astfel de produse.

Dacă eşti interesat/ă să obţii acest voucher, tot ce trebuie să faci este să-mi laşi aici un comentariu în care să mă anunţi că doreşti premiul. După ce te voi desemna, îţi voi indica adresa magazinului online, unde trebuie să-ţi faci un cont. După ce faci contul, îmi comunici pe e-mail sau prin formularul de la pagina Contact, numele de utilizator şi adresa de e-mail cu care te-ai înscris şi eu le voi da mai departe celor de acolo pentru a-ţi încărca contul cu 50 de RON.

Desemnarea posesorului se va face pe criteriul primul venit, primul servit! 🙂

5 păreri la “Donez un voucher de 50 de RON la produse pentru bebeluşi

  1. Andreea

    Buna! Am eu o prietena care a nascut in urma cu o luna jumatate. Daca intr-adevar nu aveti nevoie de voucher, probabil ca l-ar folosi cu placere pentru micut. O seara buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge