Gripa aviară Reloaded

By | 2 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Cică ne va bântui în această toamnă o nouă formă mutantă de gripă aviară, rezistentă la vaccinurile actuale.

Temeri legate de reapariţia virusului mortal de gripă aviară au fost ridicate de către Naţiunile Unite, care au spus că migraţia păsărilor salbatice a readus infecţia în ţările neafectate, relatează Daily Mail în ediţia de marţi (30 august 2011).

Se pare că o formă mutantă a bolii se răspândeşte în Asia şi cel puţin opt oameni au murit în Cambogia anul acesta de gripă aviară.

Noua formă a virusului H5N1 se răspândeşte în China şi Vietnam şi aparent poate evita sistemul de apărare al vaccinurilor existente au declarat într-un comunicat Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Mâncare şi Agricultură (OMA).

Sursa: Financiarul

Să explicăm pentru cei care încă nu au priceput care e şmecheria! A venit toamna şi deci, sezonul gripelor şi al răcelilor. Marile companii farmaceutice internaţionale trebuie să mai facă ceva miliarde cu noi vaccinuri. Aşa că, a început o campanie de PR, bazată pe exploatarea fricii, menită să justifice apoi importuri masive de vaccinuri în multe ţări ale lumii.

Parcă văd că în curând OMS va declara o nouă pandemie, apoi isteria va ajunge şi în România! Ca în fiecare an de altfel, nu aţi observat?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge