Un buget pe placul lui Traian Băsescu

By | 3 noiembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Întrebată de reporteri ziele acestea, ce cadou i-ar face lui Traian Băsescu, după ce s-a prefăcut cu multă ipocrizie că nu ştie când este ziua de naştere a preşedintelui, Elena Udrea a spus că cel mai bun cadou pe care l-ar putea face împreună cu “colegii din guvern” ar fi un buget cu deficit redus, aşa cum ar fi pe placul preşedintelui.

Asta spune multe despre felul cum este condusă ţara şi de cine este condusă ţara. Cei din Guvern sunt puşi acolo să servească interesele ţării şi ale cteăţenilor. Iar bugetul este un element de maximă importantă în gestionarea chestiunilor economice ale statului cu implicaţii majore în viaţa cetăţenilor şi al bunului mers a întregii ţării.

În schimb aflăm că bugetul este făcut după placul şi după toanele domnului Traian Băsescu, preşedintele ţării, de nişte politruci ajunşi la putere prin oportunism şi linguşeală, nu de economişti pricepuţi, care să ia deciziile cele mai bune în contextul economic actual.

8 păreri la “Un buget pe placul lui Traian Băsescu

  1. ChavaLito^

    problema e ca romania daca va adopta din nou un deficit bugetar foarte redus (3%) si fara noi investitii si mai multa austeritate care este impusa de nemernicii de la FMI ne vom cufunda cu totul in rahat… fi atent de ex norvegia nu e in ue si nu cred ca a aplicat niciodata austeritate si are excedent bugetar de 9%
    ChavaLito^´s last blog post ..Ce nu stiati despre Gaddafi!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Bulgaria este în FMI şi tot are deficit mare, de vreo 7% parcă. Dar la noi ţara e condusă de nişte slugi ale FMI şi de aia trebuie să facem tot ce zic ei.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Pentru că ei de fapt vor să ruineze ţările ca să devină după aia proprietarii lor. Cum s-a întâmplat cu Grecia aşa vor să facă cu toate ţările de pe Pământ.

  4. ChavaLito^

    cu siguranta va renunta la referendum ca nu e pe placul ‘creditorilor’. un singur om a avut tupeul sa zica adevarul despre UE in parlamentul european Nigel farage am vazut ca sa incercat si asasinarea lui
    ChavaLito^´s last blog post ..Ce nu stiati despre Gaddafi!

  5. Maya

    Sa speram ca nu vor mai avea timp sa ruineze…sa speram ca „cineva” le va veni de HAC…si-or gasi ei „omu” Dumnezeu sa ocroteasca Romania si poporul roman!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge