Gigi Becali se declară scârbit de protestele pro Arafat

By | 15 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Într-o declaraţie pe postul România TV, Gigi Becali s-a declarat scârbit de protestele pro Arafat spunând că nu este de acord cu susţinerea arătată de români pentru „un arab”.

Mie mi-e scârbă de protestul ăsta. Nu sunt de părere să luăm apărarea unui arab (…) Fiindcă nu-i creştin”, a spus Becali. „Ce minuni a făcut Arafat? A luat un sistem francez şi l-a implementat în România.

Sursa: Adevărul

Acest lucru dovedeşte încă o dată faptul că finanţatorul Stelei este o persoană lispită de verticalitate, un oportunist şi un impostor.  Îmi amintesc de seara când s-au anunţat rezultatele alegerilor prezidenţiale din 2009, când Mircea Geoană ţopăia şi striga ca un disperat “Am învins!”şi “Mihaela, dragostea mea”, oierul din Pipera stătea în spatele său şi rânjea înercând să-şi facă simţită prezenţa în tabăra învingătorilor.

Mai apoi, după ce sorţii victoriei s-au întors în favoarea lui Băsescu, a trecut în cealaltă tabără, mai recent încercând chiar să-l convingă pe Corneliu Vadim Tudor să adere la “Mişcarea Populară” a Ioanei Băsescu.

La fel procedează şi acum încercând să sprijine făţiş interesele puterii:

„M-am uitat cu scârbă la televizor! Mi-e scârbă de românii care au ieşit în stradă!”, a declarat Becali. „Cum să ţin cu un arab împotriva preşedintelui ţării mele?”

Sursa: Gândul

L-aş întreba pe nea Jiji, dacă este el atât de creştin şi de patriot, de ce, în loc să-şi bage banii făcuţi în mod cinstit şi creştinesc, în palate poleite cu aur şi Maybach-uri, nu a făcut el un SMURD 100% românesc şi creştin şi de ce, în loc să-şi bage dolarii în clubul Steaua, ca să facă avere din trafic cu jucători de fotbal, nu a făcut el nişte spitale, policlinici, şcoli, sau cămine pentru bătrâni sau nevoiaşi??? Aud?!

10 păreri la “Gigi Becali se declară scârbit de protestele pro Arafat

  1. Razvan

    Omul are negresit defectele lui,termenul infailibil nu-l descrie mai deloc nici in ce face,nici in ce spune.Dar sa nu uitam ca in privinta actelor de filantropie nu prea multi din cei cu dare de mana din Romania se pot lauda ca au facut atatea cate a facut el.In ceea ce priveste ultima lui declaratie,hai sa extragem ca niste fiinte cerebrale chintesenta s-anume c-ar trebui sa fim mai patrioti,mai nationalisti cum altii in ale lor tari sunt.
    Un pic si depre protestele impotriva ticalosului Basescu:e bine ca demonstram,ca avem un cuvant de spus,o minima umanitate si reactie ca popor,societate,e trist insa ca ne si lasam manipulati,ca altii se folosesc de evenimentele astea,ca unii precum Antonescu,Gusa,Ponta,etc intrevad ocazia de a iesi la rampa,de a deveni vocea poporului.Basescu a facut si face mari greseli,trebuie schimbat,dar cu cine?Cine vine in locul lui?Si daca esti omul cel care se intrevede din toate articolele postate,ar trebui sa te intrebi si tu si sa mai pui in dezbatere si sub lupa critica si pe oponentii lui,posibilii inlocuitori…O mica sugestie si totodata in aceeasi masura repros,nu-l uita pe Eminescu in urmatoarele articole,nu de alta dar personalitatea lui depaseste cu mult dezolantele evenimente din zilele astea.Te salut cu respect!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Adevăraţii filantropi şi pstrioţi nu se laudă şi nu epatează. Nu cred că Eminescu a făcut asta vreodată. În ceea ce îi priveşte pe Antonescu, Ponta, etc. nu cred că mai e nevoie să vorbesc şi eu despre ei, pentru că sunt destui care îi toacă zi de zi şi îi denigrează. Părerea mea e că oricine ar veni în locul lui Băsescu este de mii de ori mai bun.

  3. Alex

    Cata vreme nu iesim din UE, degeaba cade Basescu. Viitorul guvern va „negocia” 10 legi criminale de la UE, va accepta initial 5, UE va zice 8, o va da la pace cu 7, ca sa ne spuna apoi ca am scapat de 3 mari rele 🙂 Asta in cel mai bun caz, desigur.

  4. Alex

    Deocamdata cred ca avem falsa Noua Ordine Mondiala, cum ar zice saccsiv. Insa mereu revolutiile au fost confiscate de o mana de oameni, unii cu cap, altii ieftini.
    Ajung 1000 de romani sa controlezi revolutia dintr-o tara, cate 30-40 in fiecare mare oras. Comunistii ne-au confiscat disidenta, securistii ne-au confiscat orice libertate. Securistii sunt aia cu bolovani si sticloantze. De aia nu-i poate nimeni elimina, jandarmeria se teme…

  5. Alex

    P.S.Cred ca partidele se tem sa declare deoarece au intins coarda prea tare-de data asta nu mai pot promite la misto, incat isi pregatesc iesirile televizate din zilele urmatoare. Deocamdata Crin Antonescu in direct,in imagine vad o camasa fara cravata si alaturi un pulover-ca si in 89… Daca vin machiati sa para obositi, chiar ai avea impresia ca le pasa si nu mai pot ei dupa fundul nostru.

  6. Maya

    Situatiile pe care le gasim si cu care venim in contact ne oglindesc pe noi, sinele nostru profund sau mai putin profund…nea jiji cand afirma ceia ce afirma, fiti siguri ca-i este scarba de el ansusi…si asta doar el stie dece…

  7. MONICA H.

    Chiar ne dorim un ministru al sanatatii ,competent,serios si demn asa cum este Domnul Arafat .
    Sa nu uitam ca avem ministrii unguri !! Unul dintre ei este chiar ministrul culturii.
    Jalnic am mai ajuns daca le-am dat „pe mana”cultura romaneasca unora care ne-au umilit ,printre multi altii,si pe un mare patriot roman, care a facut istorie-AVRAM IANCU .
    Pe acestia ii suportati,individ G.Becali?
    Cred ca a venit timpul sa va retrageti si,daca tot vreti ministrii cu sange pur romanesc,va aduc aminte ca nu sunteti de nationalitate roman ci doar de cetatenie ,asa ca ,lasati-ne pe noi,romanii puri ,sa ne alegem pe cine dorim sa ne conduca.
    Dvs.faceti parte din nationalitatile conlocuitoare ,adica machedon si daca considerati ca,noi romanii suntem prea toleranti cu conlocuitorii,va rugam sa ne spuneti ,iar lucrurile s-ar putea sa se schimbe….
    Nu uitati,suntem un popor IMPREVIZIBIL !!

  8. Maya

    Foarte frumos ceia ce spuneti stimata Doamna MONICA.H !!! FELICITARI!!! este purul adevar….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge